A jak się załatwia tą indywidualnąorganizację?? co stusiujesz bo ja weterynarię więc chyba ciężko będzie indywidualnie kiedy są zajęcia głównie na pacjentach
Ale warto byłoby wiedzieć gdyby były alarmowe sytuacje itp, że mogę odpuścić sobie co nieco
Ja pedagogikę, więc pewnie nie ma porównania, ale teoretycznie wszędzie jest taka możliwość, tylko zależy od wykładowcy jak bardzo ci to ułatwi
ja ściągnęłam sobie takie pisemko do wypełnienia ze strony uczelni, możesz też zapytać w dziekanacie o IOS. Składasz to np. z załączonym zaświadczeniem od lekarza, że jesteś w ciąży, dziekan rozpatruje, zatwierdza, daje ci karteczkę do indeksu i chodzisz do wykładowców się dogadywać.
Uśpiłam mojego maluszka mlekiem i mam spokój
teściowa nas nawiedziła na chwilkę i M poszedł ją teraz odwieźć do domu.
Oczywiście z seksu nici, bo jest zbyt zmęczony
*******e, już się nie proszę
i jak ja mam się czuć atrakcyjna w ciąży?
Ale przynajmniej zaprowadziliśmy pieska do fryzjera, wreszcie przypomina sznaucera. M odkurzył chałupkę, a ja jutro pomyję podłogi, bo już dziś nie miałam siły. Wszystko, co miałam zrobić, udało mi się zrobić do jego powrotu
rzeczy małego poukładane, wszystko czeka na nowego domownika.
Pinka, śliczny domek, pokoik Wiki uroczy, piękna tapetka w sypialni i kuchenka przytulna, też mam teraz taką kolorystykę, więc tym bardziej mnie zachwyca