reklama
H
Harsharani
Gość
Ola, moze ladne to sa elementy, ale ile sie czlowiek na kolanach najezdzi, zeby cholerstwo odkurzyc i umyc...
Super chalupka pinka, rzeczywiscie Wam sie fajnie trafilo!
I wozek tez
Super chalupka pinka, rzeczywiscie Wam sie fajnie trafilo!
I wozek tez
Marta1981
Rodzyneczka
Barwnik bezsmakowy:-).A ten barwnik czerwony ma jakiś smak? Bo jak nie, to poza wyglądem to ciasto, to chyba nic specjalnego jakby tam jakieś wiśnie dorzucić, to już lepiej
Mój się zapiera i nie ma ochoty i zamiaru mi towarzyszyć, z resztą uważam że obecność faceta jest zbędna.pastela to zaciskajmy razem bedzie nam razniej i martusia z nami a czy wy pastela i marta zamierzacie rodzic z waszymi eMkami ??
Pinka, ale śliczne apartamenty;-).
Widzę, że większość z nas, to dzisiaj słomki;-) co to się dzieje. Tatusiowie instynktownie wyczuwają poród i się zmywają ja sama jeszcze 30 minut. Na pewno nie zdarzę urodzić
Mój em tak się zapierał i bladł na samą myśl o towarzyszeniu mi przy porodzie, że dla niego ta cesarka, to wybawienie odetchnął z ulgą, że będzie stał za ścianą i tylko kilkanaście minut obgryzał paznokcie.
Pinka mieszkanko śliczneeeeeeeeeeee! Ach ta sypialnia, bajerek. Kuchnia też w moim stylu, bardzo przytulna. ja bym z niej już nie wyszła
Mój em tak się zapierał i bladł na samą myśl o towarzyszeniu mi przy porodzie, że dla niego ta cesarka, to wybawienie odetchnął z ulgą, że będzie stał za ścianą i tylko kilkanaście minut obgryzał paznokcie.
Pinka mieszkanko śliczneeeeeeeeeeee! Ach ta sypialnia, bajerek. Kuchnia też w moim stylu, bardzo przytulna. ja bym z niej już nie wyszła
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
juliadario, ja też czekoladkę mus codzienne i tez chłopak a brata się nie słuchaj.
a ja wpintalam słodycze jak ciasteczkowy potwór a czekam na córcię :-)
A czy Wam krwawia dziasla? ja wieczorem jak myje zeby to krew bryzga na wszystkie strony, rano nie
mnie też, jakby mi ktoś w szczenę dał :-)
i myślę, że te słodycze wcale mi w tym nie pomagają :-)
Pinuś - fajowo tak się już urządzić prawie do końca - nieeee?? ;-)
kasienka77
Fanka BB :)
Pinuś śliczne te Twoje apartamenty , szcegolnie sypialnia;-), bo moja w tych samych kolorach. Wszystko juz gotowe więc czas na Eryka, skoro mamusia juz wszystkim zdążyła:-)
Ostatnia edycja:
Mój się zapiera i nie ma ochoty i zamiaru mi towarzyszyć, z resztą uważam że obecność faceta jest zbędna
moj poki co ma ochote mi towarzyszyc ;-) zobaczymy czy nie zmieni zdania ?
H
Harsharani
Gość
Tam wyzej jest pytanie :
A czy Wam tez dziasla krwawia...
Przeczytalam A czym Wam te dziasla krwawia? i przez minute sie zastanawialam czym innym mozna krwawic...
Niech sie ta ciaza juz konczy...prosze
A czy Wam tez dziasla krwawia...
Przeczytalam A czym Wam te dziasla krwawia? i przez minute sie zastanawialam czym innym mozna krwawic...
Niech sie ta ciaza juz konczy...prosze
Marta1981
Rodzyneczka
Harsh, mi też czasem coś na oczy czy słuch się rzuca;-).
reklama