reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pinka super kolorki i w salonie i w sypialni a corcia boskie łozko ma;) a wogole to zachwycaja mnie zawsze w angielskich domach te wszystkie ozdobne listwy przy drzwiach,podłodze,oknach,piekne to jest:)

reklama
Ola, moze ladne to sa elementy, ale ile sie czlowiek na kolanach najezdzi, zeby cholerstwo odkurzyc i umyc...

Super chalupka pinka, rzeczywiscie Wam sie fajnie trafilo!
I wozek tez :)

A ten barwnik czerwony ma jakiś smak? Bo jak nie, to poza wyglądem to ciasto, to chyba nic specjalnego :-p jakby tam jakieś wiśnie dorzucić, to już lepiej :-D
Barwnik bezsmakowy:-).
pastela to zaciskajmy razem bedzie nam razniej :-D i martusia z nami a czy wy pastela i marta zamierzacie rodzic z waszymi eMkami ??
Mój się zapiera i nie ma ochoty i zamiaru mi towarzyszyć, z resztą uważam że obecność faceta jest zbędna:-p:tak:.
Pinka, ale śliczne apartamenty;-):tak:.

Widzę, że większość z nas, to dzisiaj słomki;-) co to się dzieje. Tatusiowie instynktownie wyczuwają poród i się zmywają:-D ja sama jeszcze 30 minut. Na pewno nie zdarzę urodzić:laugh2:
Mój em tak się zapierał i bladł na samą myśl o towarzyszeniu mi przy porodzie, że dla niego ta cesarka, to wybawienie:-D odetchnął z ulgą, że będzie stał za ścianą i tylko kilkanaście minut obgryzał paznokcie.

Pinka mieszkanko śliczneeeeeeeeeeee! Ach ta sypialnia, bajerek. Kuchnia też w moim stylu, bardzo przytulna. ja bym z niej już nie wyszła:tak:

juliadario, ja też czekoladkę mus codzienne i tez chłopak a brata się nie słuchaj.

a ja wpintalam słodycze jak ciasteczkowy potwór a czekam na córcię :-)

A czy Wam krwawia dziasla? ja wieczorem jak myje zeby to krew bryzga na wszystkie strony, rano nie

mnie też, jakby mi ktoś w szczenę dał :-)
i myślę, że te słodycze wcale mi w tym nie pomagają :-)

Pinuś - fajowo tak się już urządzić prawie do końca - nieeee?? ;-)

Pinuś śliczne te Twoje apartamenty , szcegolnie sypialnia;-), bo moja w tych samych kolorach. Wszystko juz gotowe więc czas na Eryka, skoro mamusia juz wszystkim zdążyła:-)

Ostatnia edycja:
Tam wyzej jest pytanie :
A czy Wam tez dziasla krwawia...

Przeczytalam A czym Wam te dziasla krwawia? i przez minute sie zastanawialam czym innym mozna krwawic...

Niech sie ta ciaza juz konczy...prosze :-D

reklama
wczoraj na wizycie polozna powiedziala ze ciezarne po 35tc maja mega skleroze sa mega niezdarne i niezgrabne ale taki urok ciazy i pocieszajace jest to ze mija zaraz po porodzie :-D

Do góry