reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

spoko Marta dla mnie gorący, a M. pewnie by się śmiał, że za zimny, skóra nawet się nie zaczerwieniła ;)
i znów mnie kłuje i kłuje, więc już leżę i chyba spać pójdę, bo rano wstać muszę b. wcześnie.
I nigdzie się nie wybieram więc luz. Trzeba przestać się nakręcać.
na razie dobranoc

reklama
ooo doczytałam do końca nie może być ale mimo że jestem mega najedzona to przez was dostałam mega ochote na coś słodkiego myśle że jogurt z owocami świeżymi wystarczy

Jestes Papciu w koncu:) Wiesz co, ja dzisiaj tez jadlam przez nie jogurt z bananem i mandarynka. Chyba powinnam dziekowac, ze mnie w tej ciazy tak do slodkiego nie ciagnelo...bo po kazdym dniu tu na bb to bym 3 razy niz teraz byla
melduję się po długim gorącym prysznicu :) od razu mi lepiej
Mamii - oczywiscie, że falszywy - ja sama rodzic nie zamierzam oj nie, w razie co to bym chociaż mamę zabrała, no ale skoro ona ma migrenę, M. nie ma to ja rodzić nie zamierzam i już :p haha

Poza tym jak sobie pomyślę, że błogie lenistwo już niedługo sie radykalnie skończy i życie znów nam się odmieni na dłuższy czas to wolę się nie rozpakowywać. Mała niech rośnie zdrowo w brzuszku jeszcze minimum 3 tyg. potrzebuję, aby dojrzeć i pozałatwiać formalności.

a na każdy dzien mam kupę planów np. jutro rano oporządzić konie, potem zawieźć W. do p-la, potem odwiedzić następne p-le, bo szukam innego, potem zakupy, następnie powrót wyczyścić konie przed wizytą kowala i boksy, potem ugościć kowala, co kopytka ladnie konikom wystruga, o 13 do rodzinnego lekarza z wynikami, potem po Wiktorka, obiad, godzinka ćwiczeń logopedycznych, znów koniki obrządzic, psy wyprowadzić...
nie ma M. to wszystko na mojej głowie

nienawidzę tego niemiłego kłucia, byle wytrzymać spokojnie do środy i wizyty u gin. Już nawet pępka swojego pod prysznicem ujrzeć nie mogłam, widzicie Wy swoje pępki???

Pastela,ale ty masz roboty z tymi konikami... Ale powiem Ci, ze i tak zazdroszcze, bo jak czlowiek nie ma obowiazku, to taki dzien sie bez sensu wydaje. przynajmniej mi...I powodzenia jutro.

Czy ktos widzial Doveinred i Ruda???

Dzień dobry Kochaniutkie widze że wszystkie smacznie spicie i dobrze wystarczy że jedna szalona wariatka buszuje o tej godzinie zaraz sobie poczytam co naskrobałyście bo od póltora godziny juz jestem na nogach i pucuje mieszkanko skoro i tak nie moge spać to chociaż coś zrobie pożytecznego właśnie napaliłam w piecu żeby mieć ciepełko i czekam na m jak wróci z pracy z ciepłymi bułeczkami na śniadanko i może jak sie najem to zasne bo ile można nie spać?!
No nic lece czytać a wy smacznie chrapcie dalej

reklama
Magdziorku - POWODZENIA!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mam nadzieję, że wystarczy :-)

Do góry