reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

pastela to zaciskajmy razem bedzie nam razniej :-D i martusia z nami a czy wypastela i marta zamierzacie rodzic z waszymi eMkami ??
wy zaciskacie a ja rozkładam he he he

własnie napakowałam sobie lodów bitej smietany i czekolady do michy ale pychaaaaaaaaaaaaaaa

wstawiła bym wam foty mieszkanka tylko nie wiem na jakim watku bo moze nie wszytskie chcą oglądac???? hmmmm

reklama
Witam Was cieplutko marcjanki :) Od wczoraj mam bardzo dużo śluzu, dzisiaj do południa dwie wkładki zużyłam a potem założyłam już podpaskę, teraz już zmieniłam. Podpaska cała mokra, jak stoję czy siedzę to czuję jak się wylewa ze mnie, to chyba jeszcze nie czop śluzowy? Miała tak któraś??
A to nie odchodza ci wody? Moja polozna tak kazala mi sprawdzac wlasnie ich odchodzenie. Jezeli bedzie mi mokro, zalozyc wkladke lub podpaske. Jezeli po godzinie bedzie mokra, trzeba jechac i sprawdzic do szpitala....

ooo NIE!! Ja tutaj pięknie obczytaććć popołudnie,a tu same pyszności, więc musiałam zamykać oczęta :laugh2: gdyż mam ZGAGEEEE zwariuje, wyobraźcie sobie że do dzisiaj nie miałam pojęcia co to jest zgaga!! A teraz już wiem hehe, ssałam Reni... poźniej zjadłam lekki obiadek i znowuuu mi towarzyszy a jestem strasznie głodna i cholender nie da się jeść :no::no::wściekła/y::wściekła/y: hehe ciekawe czy tak już bedzie do rozwiązania... Może zwalczacie ją czymś oprócz Reni... piłam mleko ale pomogło na chwileczke...:rofl2:

Już w domku jest BŁYSK!!Ale jestem hepiiiii :D Teście Nas odwiedzili, bardzo im się podobało... jeszcze drobne pranka i prasowanka zostały... Jutro ściąć musze babcie... więc ide odpoczywać powolutku ;);-)

Mialas sie pochwalic... no ok...:confused2:
A na zgage probuj migdalow :-)

Pastelko, to ściskamy razem;-);-):tak::-D:-D.
Ewe, M tylko na weekendy będzie zjeżdżał.:tak:
Zobaczcie co znalazłam - u mnie w czerwcu było tak samo ;-):tak::-D:-D:-D

Marta, ja pamietam jak bylam mala i moj Tata do Niemiec wyjezdzal...przywozil nam i czekolady i pisaki (czy tam piorniki) i nikt takich pozniej w szkole nie mial...
Za to czekolade mama nam chowala, bo po 3 dniach by juz nie bylo :-D

Cos mialam komus napisac...i nie pamietam co...

O! Malina, ja chyba tez frytki sobie zrobie, ale mam lidlowskie;-)

wstawiła bym wam foty mieszkanka tylko nie wiem na jakim watku bo moze nie wszytskie chcą oglądac???? hmmmm
wkleja wklejaj, a nie piszecie cos po kryjomu

ale mnie plecy bolaaaaaa
chyba nie dam rady chodzic do collegu w przyszlym tyg...
A czy Wam krwawia dziasla? ja wieczorem jak myje zeby to krew bryzga na wszystkie strony, rano nie

hej kulki tylko sie melduje ze wszystko ok skurcze sa ale nie az takie jak wczoraj wiec wszystko w porzadku:) trzymajcie sie do jutra:) pa

wkleja wklejaj, a nie piszecie cos po kryjomu

ale mnie plecy bolaaaaaa
chyba nie dam rady chodzic do collegu w przyszlym tyg...
A czy Wam krwawia dziasla? ja wieczorem jak myje zeby to krew bryzga na wszystkie strony, rano nie

mnie tez krwawią dziąsła do tego raz swędzą a raz bolą na zmiane

Pinka, ja po wczorajszych przejsciach chce juz miec za soba, bo teraz to czekam, 'wslu****e' sie w swoje cialo i dostaje na glowe powoli :)

Kurcze, po ciazy trzeba bedzie zadbac o zabki... Teraz mam zaproszenie do dentysty na sprawdzenie, ale chyba nie dam rady dojechac...
co raz gorzej sie czuje, a bylo tak dobrze...

do tego M. mnie wkurzyl. Zawsze mi pitoli, zebym go budzila o 5 i nie dala spac do 6. To o 5.30 zanioslam mu kota, a on: a po co mi go dajesz? Po to zebys go nakarmil. No i obiad dla nas sie dogotowywal. wstal jak chmura gradowa. obiad sam sobie nakladal.
Yhhh, niech spada.

Moze kapiel sobie strzele... Jutro jeszcze mam to spotkanieo 4...
Chcialabym sie dostac na ta administracje, ale dzis to mi juz wszystko jedno. aby urodzic.

kuchnia czesc jadalna i czesc do gotowania

Zobacz załącznik 328277Zobacz załącznik 328278

salon do którego musze jeszcze dokupic karnisze na firanki

Zobacz załącznik 328279Zobacz załącznik 328282Zobacz załącznik 328280Zobacz załącznik 328281

nasza sypialnia do której zasłonki jeszcze muszą byc

Zobacz załącznik 328283Zobacz załącznik 328284Zobacz załącznik 328285
musze rozdzielic na 2 posty bo mi sie nie wmiesci w jednym:-(
pencil.png

reklama
Do góry