reklama
mamii
Fanka BB :)
AAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój syn chyba nie chce dziś do lekarza ...
Jak on mnie leje - dosłownie, a brzuch mam powyciągany we wszystkie strony .... boli :-(
Kurde miałam tyle pytań do ginka i oczywiście zamiast pisać na bieżąco, to olałam sprawę i teraz nie wiem .... O co pytać laski zakładając, że to ostatnia wizyta przed porodem???
Mój syn chyba nie chce dziś do lekarza ...

Jak on mnie leje - dosłownie, a brzuch mam powyciągany we wszystkie strony .... boli :-(
Kurde miałam tyle pytań do ginka i oczywiście zamiast pisać na bieżąco, to olałam sprawę i teraz nie wiem .... O co pytać laski zakładając, że to ostatnia wizyta przed porodem???
K
koncia
Gość
A ten barwnik czerwony ma jakiś smak? Bo jak nie, to poza wyglądem to ciasto, to chyba nic specjalnego
jakby tam jakieś wiśnie dorzucić, to już lepiej 

magnoliaa
Zaangażowana w BB
Magnolia, z tym czekaniem z cc na akcję porodową przy ułożeniu miednicowym, to chyba nasza warszawska specyfika. Ty w którym szpitalu planujesz poród/cc? Ja będę na Madalińskiego, jestem już po konsultacji w szpitalu i mam skierowanie szpitalne do cc. No ale na początku skurczy niestety :-( Też wolałabym na termin, bo byłabym spokojniejsza, ale szpital ma takie procedury i już. Tyle dobrego, że z moim ginem ustaliłam, że jak nie zacznę się rozpakowywać do terminu, czyli 6 marca, to 7 marca przychodzę na czczo i on już nie czeka tylko tylko tnie. A ja nerwicy dostaję, bo jeszcze mój lekarz jest od teraz 2 tygodnie na urlopie :-( :-( :-(
Bosa ja będę rodzić w Wołominie i naprawde szpital cudowny!!! Mówię poważnie, jestem zachwycona bo już byłam na interwencji i na zwiedzaniu go i wogóle podejście inne niż w innych szpitalach...Jednym słowem jak w domku

No ale lekarz kazał czekać i nic tu nie dało się wynegocjować.Ostatecznie jak akcja nie nadejdzie kazał przyjechać 28 luty czyli 1 dzięń przed terminem i na nastepny dzień cięliby...No może sie doczekam, tylko u mnie problem z tym ze mam studia dzienne i ich nie przerywam a semestr zaczyna się 21.02 czyli od przyszłego tygodnia i o ile 1 tydzień mogłabym odpuscić o tyle już dwa nie wchodza w gre.
Uprzedzam komentarze o wyrodnej matce!!!

K
koncia
Gość
magnoliaa, ja mam dokładnie to samo ze studiami i sobie wezmę indywidualną organizację studiów, wtedy prawdopodobnie będę mogła opuścić więcej zajęć;-) czekam tylko na wszystkie wpisy z tego semestru i coś się boję, że się nie doczekam do końca lutego, bo wykładowcy urlopują...
magnoliaa
Zaangażowana w BB
Magnolia dziecko może się przewrócić nawet w dzień przed porodem więc na pewno lekarz nie pomylił tyłka z głową! Bo nawet ja patrząc na usg widzę gdzie co jest.
Oczywiście że może się przewrócić, ale u mnie lekarz od USG to nie ten sam co mnie badał palpacyjnie i historia wyglądała w ten sposób ze na USG cały czas była pupa na dole a pomiedzy USG palpacyjnie P. doktor na dole wyczuwała główke...a wątpie żeby w ciągu 2 yg dziecko sie tam przekręcało w te i we wte

No ale lekarz kazał czekać i nic tu nie dało się wynegocjować.Ostatecznie jak akcja nie nadejdzie kazał przyjechać 28 luty czyli 1 dzięń przed terminem i na nastepny dzień cięliby...No może sie doczekam, tylko u mnie problem z tym ze mam studia dzienne i ich nie przerywam a semestr zaczyna się 21.02 czyli od przyszłego tygodnia i o ile 1 tydzień mogłabym odpuscić o tyle już dwa nie wchodza w gre.
Uprzedzam komentarze o wyrodnej matce!!!
Tylko nie myślcie że rzuce dziecko po porodzie dla studiów, bo ja już kończe studia i w tym semestrze mam tylko 2 dni zajęć po kilka godzin więc dam rade i nie ucierpi na tym dziecko napewno
![]()
ja studiuje zaocznie ale u mnie tez ostatni rok na szczescie i mam zajecia w soboty i to od 9 do 18 wiec w sumie caly dzien i tez mimo iz mam zamiar karmic chce jak najszybciej wrocic na uczelnie zeby potem nie miec problemow

magnoliaa
Zaangażowana w BB
A jak się załatwia tą indywidualnąorganizację?? co stusiujesz bo ja weterynarię więc chyba ciężko będzie indywidualnie kiedy są zajęcia głównie na pacjentachmagnoliaa, ja mam dokładnie to samo ze studiami i sobie wezmę indywidualną organizację studiów, wtedy prawdopodobnie będę mogła opuścić więcej zajęć;-) czekam tylko na wszystkie wpisy z tego semestru i coś się boję, że się nie doczekam do końca lutego, bo wykładowcy urlopują...

reklama
Same samotne zostały na placu boju
Mój eMek gdzieś w okolicach Poznania teraz.. A ja czekam na braciszka, poprosiłam, żeby wpał wyprowadzić mi Fredzika i przy okazji zajechał do sklepu po olejdo frytek i paluszki rybne - tak jakoś mnie naszło.. No ale coś nie jedzie..