reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja tez nigdy nie mialam zgagi.teraz od dwoch dni piecze gardlo az dochodzi do uszu i cofa sie pokarm.wiec to chyba to hahha.i tez nie moge na te slodycze patrzec bo mam zakaz ich jedzenia(ale przyznam ze troszke oszukuje:)

reklama
ja tez nigdy nie mialam zgagi.teraz od dwoch dni piecze gardlo az dochodzi do uszu i cofa sie pokarm.wiec to chyba to hahha.i tez nie moge na te slodycze patrzec bo mam zakaz ich jedzenia(ale przyznam ze troszke oszukuje:)

no to chyba to to hehe, chce mi się odbić ale nie mogę... ciągle czuje ten kwas... a co do słodyczy to nie mam ciągotek takich jak do chipsów... a mój M przyszedł z pracy i mówi... Misiuuuu kupiłem Ci Lay's z Piecaaaa Twoje ulubione!! Jenyyyyyyyyyyyyyy a ja chyba nie bardzo mogę je zjeść..... ?! Ale chyba nie wytrzymiemmm hehe :D

Ona z tym sprzątaniem to nie przeginaj:tak: Teraz grzecznie odpoczywać proszę;-)
Ale smakołyki znowu na tapecie:-)
Ja zaopatrzyłam Emkowi lodówkę, kotkowi jedzonka też nakupiłam. Jeszcze tylko kasza mi się utai i finito. Emek zaopatrzony w obiadki będzie na kilka dni: bigosik, kotlety, schabowe, kotleciki z piersi kurczaka, kasza z gulaszem z indyka. Tylko wyciągnięcie z zamrażarki mu zostanie, podgrzanie, do tego ogóreczek kiszony lub jakaś surówka. Chłopek się naje i będzie miał siły, żeby się nami w szpitalu opiekować.
Na wieczór dopakowanie torby mi jeszcze zostanie;-)

jezu jaka ja sie placzliwa zrobilam ostatnio przeraza mnie to troche :szok:

ona uwazaj na siebie !!

madzior eMek bedzie zapoatrzony w jedzenie a ty spokojna :tak:

Ona z tym sprzątaniem to nie przeginaj:tak: Teraz grzecznie odpoczywać proszę;-)
Ale smakołyki znowu na tapecie:-)
Ja zaopatrzyłam Emkowi lodówkę, kotkowi jedzonka też nakupiłam. Jeszcze tylko kasza mi się utai i finito. Emek zaopatrzony w obiadki będzie na kilka dni: bigosik, kotlety, schabowe, kotleciki z piersi kurczaka, kasza z gulaszem z indyka. Tylko wyciągnięcie z zamrażarki mu zostanie, podgrzanie, do tego ogóreczek kiszony lub jakaś surówka. Chłopek się naje i będzie miał siły, żeby się nami w szpitalu opiekować.
Na wieczór dopakowanie torby mi jeszcze zostanie;-)

Magdziorkuuu wiem wiem, własnie znowu widze obrzęki ale już odpoczywam, tabletki zarzuciłam i będę latać siusiu... Ale kochanaaaaaaaaa nie moge się napatrzeć na mieszkanie !! :-D:-):-D:-) Jak ja kocham mieć czysto, teraz widze ze w ciązy to do przesady bo tak nie było ze mną, nie mogę sie położyc jak cos jest nie na miejscu... :/ :eek: Nie wiem o sooo chodzi... Tak wogóle to M chyba bedzie zachwycony z żony że mu przygotowałaś tyle pyszności na czarną godzinke ;):tak:

jetem wlasnie ciekawa jak to jest z\ tymi zachciankami....ja od poczatku mam ochote na slodycz ..marze o tortach czekoladowych ..i bede miala synka..moj brat kloci sie ze napewno zachcianki na slodkie to coreczka..a Wy ja macie??;P

Bosa - a ten serek mascarpone to faktycznie najlepszy taki oryginalny a że z Piatnicy to podróbka i nie smakuje tak jak powinien? A jeśli najlepszy oryginalny to gdzie się go kupuje? :-D
Ja tradycyjnie kupię w Lidlu - najbardziej oryginalny;-):tak:.
A ciasto miałam zamiar robić z tego przepisa, tylko u mnie z barwnikami ciężko bo tylko fiolki z płynnymi są a w żelu lub w proszku to z neta bym musiała zamawiać:-( i to po 12-15zł za 1 opakowanie:crazy:, które starcza na 1 ciasto :confused2::sorry:Red Velvet Cake - Przepis
M dostał telefon i od niedzieli słomianką będę:-:)tak: - Bosa, jak chcesz chlebka to podrzuć namiary bo M w stolicy będzie pracował:tak:.
juliadario, ja też czekoladkę mus codzienne i tez chłopak a brata się nie słuchaj.

marta a jak dlugo bedziesz slomiana ?? ja do poniedzialku i wkurza mnie wszytsko i placzliwa sie zrobilam i jutro ten egzamin :wściekła/y:

reklama
Ja też dołączam do samotnych i muszę profilaktycznie zacisnąć nogi na krzyż, bo M. wyjechał w delegację :(

Ostatnia edycja:
Do góry