patik, no właśnie bardzo bym chciała usłyszeć, jak to jest z tacierzyńskim na 100% Bo o ile mi wiadomo to tydzień normalnie przysługuje, a drugi - za jakimś podaniem.
Marta, masz sprawdzony przepis na red velvet?!!!! Wrzucaj Ty nasza boginio domowa!!! A swoją drogą Buddy mógłby mi upiec kiedyś tort. Już nawet pal licho smak,ale jak on te torty dekoruje!!!!! Obłęd!!!!
Marta, masz sprawdzony przepis na red velvet?!!!! Wrzucaj Ty nasza boginio domowa!!! A swoją drogą Buddy mógłby mi upiec kiedyś tort. Już nawet pal licho smak,ale jak on te torty dekoruje!!!!! Obłęd!!!!
Ale Magnolii pomylono w badaniu ręcznym. Mi też 2 razy mylili, a ja 2 razy kazałam sprawdzać na USG, bo byłam pewna, że główkę mam pod żebrami. I miałam rację.Magnolia dziecko może się przewrócić nawet w dzień przed porodem więc na pewno lekarz nie pomylił tyłka z głową! Bo nawet ja patrząc na usg widzę gdzie co jest.
A dlaczego na mnie nikt z podziwem nie patrzy, jak co najmniej raz w tygodniu tankuję, dolewam płyn do spryskiwaczy i jak trzeba do chłodnicy?!! Może brzuch muszę bardziej eksponować, czy co?Ewe, Wierka tankowanie to łatwizna ja jakiś miesiac temu zatankowałam sobie cały bak i poszłam jeszcze kupiłam płyn do spryskiwacza i sobie wlałam to się na mnie na stacji patrzyli jak na warjata i jeden gościu powiedział "jak widać w ciąży to można wszystko robić a moja żona tylko leży i polecenia wydaje" i na to drugi "jakżeś ją Pan tak rozpieścił to musisz Pan teraz cierpieć i usługiwać" a ja na to odpowiedziałam "Wie Pan nigdy nie wiadomo co się wydarzy i trzeba być samodzielnym" a gość do mnie czy bym koło sama wymieniła to odpaliłam "pewnie a co to za filozofia?" i śmiechnełam się powiedziałam do widzenia i poszłam a ubaw miałam całą drogę jak wracałam bo kół nigdy sama nie wymieniałam a auto z przymusu zatankowałam bo bym do lekarza nie dojechała haha a ogólnie to wolę się też popieścić
Ostatnia edycja: