reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

no ja mam takie samo podejście do tatusiowej opieki jak bosa i nie wyobrażam sobie żeby mój eMek nie potrafił zrobić przy dziecku tego co ja:-) Faktycznie...czytałam/słyszałam że mamusie boją się zostawiać dzieciaczki z tatusiami...ale na dzień dzisiejszy nie potrafię sobie wyobrazić czemu... a wręcz przeciwnie ...dopuszczenie taty do wszystkich działań i poczynań związanych z dzieckiem może mnie tylko odciążyć.

Malinka - trzymam &&&&&&&&&& żeby wszystko okazzało się dobrze:*

reklama
Dopiero o 12 zwlokłam się z łóżka na śniadanie. Co za porąbana noc...

Futrzak ale sen haha, juz sobie Ciebie wyobrżam siedzącą na jajach;)

Mili Ty odpoczywaj a nie sprzątasz. Jak tydzień jeszcze będzie gorzej posprżatne to się nic nie stanie! U mnie M sprzata więc ja to nawet wstawać po porodzie nie zamierzam do innych rzeczy niż karmienie czy przewijanie.

Fifi a jak to jest z tym tacierzyńskim? To dodatkowy tydzień oprócz mojego czy ja musiałabym zrezygnować? Bo ja planuję iść na wychowawczy to chyba musi być jakaś ciągłość?!

Pastela ale z Ciebie rajdowiec. Uważaj na siebie bo jeszcze zaczniesz w tym aucie rodzić i będzie cyrk;)

Magnolia dziecko może się przewrócić nawet w dzień przed porodem więc na pewno lekarz nie pomylił tyłka z głową! Bo nawet ja patrząc na usg widzę gdzie co jest.

Futro, jaki zaje..fajny sen :tak::-D:-D- ja ciągle myślę jaki tort Olkowi zrobić, czy z ciasta Red Velvet czy zwykły biszkopt przełożony masą z serka mascarpone z galaretką w kostkę (bo sobie zażyczył z Patrykiem ze Sponge Boba:szok::tak::-D) to mi cała noc śnił się Król Wypieków z TLC - Buddy Valastro i że tort mi piekł:tak::-D:-D.

Witam słonecznie:-)
Kolejna ciezka noc:-(,M chrapał a mnie głowa bolala i znowu od 4 nie spałam,zasnełam ok 8 i wstałam o 11 obudzona przez kuriera ktory miał byc wczoraj:no: a jak on bardzo przepraszał;-) pomylił ulice i wkurzony ze nikogo nie ma( bo z M wczesniej rozmawiał ze ja jestem w domu i moze przyjechac) zostawił awizo ale pod złym adresem;-)i musiał dzis jechac jeszcze raz;-)
Milus ale fajnie ze masz czasem chwilke na odsapniecie,taak na odsapniecie a nie sprzatanie,zostaw tego mopa i szmaty i lez;-)
Futrzaczku no sen pierwsza klasa;-) lubie pingwiny:tak:
Pastela uwazaj na siebie,zwolnij zanim bedzie za pozno:no:
Martys oj to dobrze ze juz lepiej:tak:
Bosa dobrze pisze:tak: tez chce by moj M wszystko robił przy dziecku(wiem ze bedzie problem z przewijaniem kupki bo on jest strasznie wrazliwy;-)) tym bardziej ze po macierzynskim musze wrocic do pracy i czesto on bedzie sam z mała;-)

No i tak wogole to miłego dnia wszystkim zycze:-)

kurcze ale wnerwa zlapalam wyszlam przed dom z mysla ze przeparkuje samochod na podworko bo wczoraj jak wrocilam bylo juz ciemno i pozno nie cuzlam sie weic na silach do takich manewrow a ze 2 dzialki obok nas nie sprzedane to mamy ten komfort zostawiania auta na drodze bo nikomu nie przeszkadza wiec cala happy sobie ladnie tyle zaparkowalam zeby jutro bylo mi wygodnie wyjechac wychodze z auta a tu kapeć zeszlo powietrze z jednej opony no żesz ale sie wkurzylam a moje auto (seicento) stoi pod domem z rozladowanym akumulatorem a ze jestem sama to mega problem dla mnie sie zrobil bo jutro na egzamin mam jechac ale jestem dumna z siebie podlaczylam z mala telefoniczna pomoca tż akumulator do prostownika i za 2-3h autko ma juz palic alez jestem z siebie dumna

milutku trzymaj sie dzielnie dziewczynki sa slodziutkie :tak:

futerko co za sen :eek:

ja mam takie samo zdanie o wkladzie eMkow w wychowanie i zajmowanie sie dzieckiem jakbosa i futerko zwlaszcza ze nie mam co liczyc na pomoc mojej mamy czy siostry,taty babcia jest juz starsza wiec nie bede jej forsowac za bardzo po za tym my mieszkamy na obrzezach miasta a oni jakies 18km od nas(moi dziadkowie ) i musieliby tu MPK jechac z 2 przesiadkami wiec pewnie jak bede potrzebowac sie pouczyc to predzej ja do nich pojade nie chce babci specjalnie fatygowac ewentualnie zostaje tesciowa ktora poki co jest chetna do pomocy :sorry:

Ewi ale trafiłaś z tym ciastem :-D Za mną chodzi coś słodkiego od 2-óch dni wiec trzasnę biszkopta z bita smietana i owocami z puszki
Ewe co za wyzwanie z tym akumulatorem,jak tak dalej pójdzie to jeszcze kolo sama zmienisz :-D:-D

dziewczyny te czasy gdzie tylko kobieta zajmowała sie dzieckiem prała sprzatała gotowała ,a tata był od zarabiania kasy chyba juz sie skonczyły co???????

bo moj tez robi wszystko a jak sie Wiki urodziła to az sie grzał zeby na spacery ja zabierac eheheh jedyną osoba której dziecka samego bym nie dała nawet mojej kochanej pyskatej Wikuni jest tesciowa i jej matka bo spasły by mi dziecko jak świniaka i zraziły kompletnie do jedzenia:rofl2::rofl2:

ja dzis karkówkę robie chociaz za bardzo mi sie nie chce no ale moja gwiazda sobie menu wybrała wiec zyczenia trzeba spełniac.......

Scarletka -wbijesz sie jeszcze wbijesz nawet nie bedziesz wiedziała kiedy a figurka bedzie na mała czarną eehhh

moje kochane dziecie wczoraj mówi do mnie ze moze jak bym zjadła activie to dziecko sie urodzi:-p:-p bo ona juz by chciała zebym z nia pobiegała wzieła na rączki itp...

reklama
Pinka witaj kobitko
Rozpakowałaś się już w sensie urządzania nowego mieszkanka?

Mój Sammy tez by już chciał żebym wróciła do formy i obiecałam mu ze jak się dzidzi urodzi to tata będzie woził go w wózku a my będziemy biegać,grac w piłkę i co tylko zechce

Do góry