reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
MODERACJA:tak: ZGADZAM SIE NA MARTĘ JEŻELI ONA WYRAŹI ZGODĘ , ABY PORZADEK U NAS PANOWAŁ

P.S. Zapraszam na naleśniki z szpinakiem i fetą(właśnie robię)

Ostatnia edycja:
Hej,

Sorry ze tak milcze ale u mnie ciaza rozwala mi hormony i tak jak niektore siedza w toalecie, ja sie zamykam w sypialni, nakrywam kocem i rycze :) Ech, oby do 2 trymestru bo niecierpie bycia taka ckliwa mazgajka. Nie chce mi sie gadac z meze, bawic z dzieckiem. Najchetniej bym sie gdzies do jakiejs samotni na koncu swiata wyprowadzila z tona ksiazek i chusteczek higienicznych :(

Czesc dziewczyny.
Znowu tyle musialam nadrobic to przez te zle samopoczucie.
Ale dzis jest juz lepiej.:tak:
Morrigan wspolczuje ci tego humoru.
Dmuchawiec witam w gronie marcoweczek.
Moj m byl tak dobry ze zamowil mi ksiazki jedna z nich to "W oczekiwaniu na dziecko" bardzo mi sie podoba bo odpowiada na prawie wszystkie moje pytania.Wasza pomoc i wsparcie oczywiscie bezcenne ale fachowa ksiazka tez sie przyda.:-)

sie nacieszyłam brakiem objawów!!
pojechaliśmy przed obiadem na zakupy (o ja głupia) najpierw zemdliły mnie wszelkie sklepowe zapachy, a potem mało nie zasłabłam, tak mi z głodu cukier poleciał. leżę i kiepsko się czuję. ehhh, nauka poszła w las

Morrigan, ja siedze na podlodze, oparta o kanape. I to tylko dlatego, ze mam 2 kosze uszykowane do prasowania na niej. Wiec zaraz tez bede ryczec.

Troche sie nie moge pozbierac. Przeczytalam dopiero wiadomosc o Pati26. Matko, czasami zycie jest takie niesprawiedliwe. Biedni chlopcy, biedny maz. Na pewno ciezko bedzie mu teraz...

Witam kochane! :-) I również nowe marcóweczki :-)

Harsharani nie martw się z tym prasowaniem bo mi też się zbiera nieźle,dzisiaj trochę się wypogodziło więc jeszcze naprałam i nie będzie wesoło a kiedyś to muszę zrobić :szok:

Dziewczyny też właśnie przeczytałam o Pati26 i aż się poryczałam-jakie to niesprawiedliwe!W dodatku zostawiła rodzinę i była już tak wysoko w ciąży z upragnioną córeczką że aż ciarki przechodzą na samą myśl.Nie znałam jej ale to jest straszna tragedia!:-(

reklama
anawoj ja tak pisalam ze tyle moge jesc i nic mi nie jest i nastepnego dnia mnie dopadlo.:-D
Jesli chodzi o moderacje to tez uwazam ze porzadek musi byc ja akceptuje kazdy wybor, osobiscie sie na tym nie znam. ;-)

Do góry