reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Kochane ja chyba wykrakałam mowiłam ze nic mi nie jest,a teraz mi tak nie dobrze bleeeeeeeeeeee ze nie wiem co ze sobą zrobic :-) hehe niedobrze niedobrze ale ziemniaczki z mizerią i jajeczkiem wcisne :D hehe

reklama
a ja dostalam list ze szpitala.zapraszaja mnie na 'pierwsza' wizyte...... na 16 wrzesnia :-D oczywiscie od razu w liscie zaznaczaja,ze jest to 1sza wizyta i w tym terminie nie mam co liczyc na usg :-D w ogole nie wiem czemu mam isc do szpitala na wizyte a nie do kliniki poloznych (czy tez polozna do mnie) skoro w liscie do szpitala bylo zaznaczone ze chce domino care ( czyli wlasnie wizyty u poloznych w health centre a nie w szpitalu :dry:) .No i druga sprawa dostalam zaproszenie na stare panienskie nazwisko, no nic bede musiala im to powiedziec na wizycie.

Futrzakowa przyznam się, że te moje zaległości to tak po 20 stronach czytania to już tylko "przelatywałam". A co do tej pracy, to ja ją bardzo lubię tylko szkoda, że pracowników, bez których ta firma by nie istniała traktują jak śmieci. A siedzenie w domu już mi zaczyna przeszkadzać, bo nie jestem typem lenia co by siedział cały czas na kanapie i oglądał tv :/ Dom już w dwa dni prawie cały wysprzątałam, jeszcze zostały mi zaległości z praniem... jak to skończę to się chyba zanudzę na śmierć!

reklama
UWAGA! :-)

dziewczyny! szczególnie zwracam się do tych co nowo dołączyły! chyba ostatnim wątkiem jest lista marcowych mamuś - tam są wszystkie informacje dotyczące wpisania się na listę marcowych mamuś! tak więc wpisywać się ! ale już! tzn przesyłać skarletce wiadomości i ona was wpisze!

Do góry