reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
no tak ale mało która się chce w to bawić, jedna z listy już niestety powinna być skreślona:-( ... inne nie chcą moderować bo też się boją i nie chcą zapeszać... więc nie wiem co z tym moderowaniem będzie...może warto poczekać do końca naszego I trymestru... nie wiem

żegnam się z wami....
ale tylko na weekend.
teraz zakupy, potem pakowanie i wyjazd na woodstock.
mam nadzieję, że nie będę miała za dużo do nadrabiania :)
miłego weekendu wam życze
buziaki, trzymajcie się :*

CZeść dziewczyny
Byłam u gina ktory stwierdził,że plamienie jest rzeczywięcie brzydkie i zawsze powinno być sprawdzone przez lekarza, ale fasolinka rośnie ma 7,5mm i wyraźne serduszko ale mam luteine 3x dziennie pod język , zakaz noszenia rzeczy powyżej 2kg. , zakaz seksu, zakaz długiego chodzenia JAK NAJWIĘCEJ ODPOCZYWAĆ!!!

MODERACJA.

Dziewczynki, jakoś mało która się pali do moderacji, nie ma czasu albo po prostu tak jak wcześniej napisałam nie chce zapeszać. A przyznam przydałoby się parę wątków przykleić, a kilka skleić razem:-)

Marta1981 jest już troszkę doświadczona w moderowaniu - czy miałybyście coś naprzeciw gdybyśmy ją wyznaczyły na moderatora? Ja chętnie bym jej pomogła w moderowaniu jeśli oczywiście i tutaj nie miałybyście nic na przeciw. Oczywiście my wspólnie tworzymy forum więc "wytypowanie" moderatorów ma tylko nam tu ułatwić życie:-) czekam na opinie/propozycje :-)

reklama
(ale to pewnie wina bułeczek które upiekłam;-):tak::-D.

Marta, ty bułeczki sama pieczesz?!! Przy Was dziewczyny Nigella wysiada, jesteście domowe boginie!

Futrzakowa, co do moderowania, ja się zgadzam w całej rozciągłości, zarówno na doświadczoną Martę, jak i na Ciebie - często widać Twoją różową futrzaną łepetynę tutaj, więc pewnie sprawnie wypatrzysz, co wymaga uporządkowania :)

Ostatnia edycja:
Do góry