reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

witam sie dzis drugi raz:))

Udalo mi sie jakims cudem zasnac kolo 8 i wstalam ponownie przed chwila... Stwierdzam jedno... jestescie niemozliwe...!!! Tyle stron w tak krotkim czasie....szok:szok:

Ciekawe jak ta produkcja bedzie wygladala, jak juz beda malenstwa z nami?! Chyba dziewczyny, ktore sie rozpakowaly pokazuja, ze łatwo nie jest... To co trzeba sie forum na maksa nacieszyc??:pP

Dobra wstaje i koncze to co zaczelam wczoraj bo odkladam wszystko na pozniej... Brak syndromu wicia gniazda... u mnie raczej syndrom balaganiary!! buu:-(

magnolia wydaje mi sie, ze te wyrzuty sumienia to niepotrzebne... mojej kolezance lekarz zalecil w ramach odstresowania dwa-trzy razy w tygodniu po lampce wina... ja co prawda w ciazy nie pilam... no czesem łyk piwa... ale jak pomysle ile wypilam do 7 tygodnia zanim sie dowiedzialam to ulala... akurat mielismy wtedy wesele, bylismy w Polsce wiec, z kadym trzeba bylo sie spotkac, a wiadomo jak takie wypady sie koncza, a potem jeszcze dwutygodniowe wakacje na Krecie gdzie alkohol byl w cenie... jak dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy to myslalam, ze butelke wina urodze:pP

madzik... no to mobilna mamusia z Ciebie:) fajnie, ze robisz wszystko sama i nie musisz o pomoc sie prosic:)

futrzak... za te sily i checi to ja Cie podziwiam... ja w 6 miesiacu skapitulowalam.

Bosa moj tez czasem przez sen jakies bzdury wygaduje i potem rano mamy niezly ubaw:p Tylko szkoda, ze czasem mi nie wierzy itwierdzi, ze takich bzdur to on nie wymyslilby nawet przez sen:))

Scarletka... wyciagnij z tego dnia jak najwiecej dla siebie... za chwile o takich dniach to bedziemy marzyc

ona dobrze, ze wyszlas z tego koszmaru... zycze zdrowka i byle do rozwiazania

agacina tylko po tej bezsennej nocy, zebys nie zasnela w tym kinie:) Na co sie wybierasz??

wierka to dla mnie tez cos upiecz jak juz sie za to wezmiesz:pP

koncia no to widze, ze ambitne plany walentynkowego seksu skonczyly sie dla Was tak jak i te moje...;/ szkoda tylko, ze dzis juz weny brak:))

reklama
Ona dobrze, że jesteś już w domku, na pewno naładujesz akumulatorki :tak:

Cliford alarm jak u dziewczyn, więc z tego co widzę to już norma w naszym gronie, choć mnie pierwszy raz tak mocniej chwyciło - skurcze jak mnie złapały to mnie z nóg ścięło, najgorsze, że u teściów akurat byliśmy ... :dry:
Przyjechaliśmy do domu przed 20 ,a trzymało do 23 z haczkiem (zaczęło się ok 19), nie pomagał ciepły prysznic, leżenie ... nic, później jeszcze niedobrze na maxa mi było :confused2: więc już się zastanawiałam, czy nie podjechać do szpitala - bo mój gin miał akurat dyżur do samego rana. Może też dlatego nie panikowałam za bardzo i cały czas sobie mówiłam, że to jeszcze nie może być to - może sama siebie przekonałam :-D, bo w końcu zasnęłam, a jak wstawałam w nocy siku to już nic nie bolało ;-). Tylko rano znowu taki potworny ból, ale to minęło po 10min więc myślę, że moja godzina się zbliża, ale powoli .... Podobnie jak duża część z was mam wizytę w środę u lekarza więc zobaczymy czy coś się zmieniło ... ostatnio (3tygodnie temu) szyjka była nieruszona, zamknięta więc mały się nigdzie nie wybierał jeszcze, ale teraz ... zobaczymy - byle do środy ;-)

niesamowite ...ile teraz emocji ... :-) za każdym razem jak tu wchodzę to od razu patrzę czy któraś przypadkiem już się nie rozpakowała ... a jeszcze tak niedawno oglądałyśmy nasze ledwo wystające brzuszki :-)

A propos kup ;)

Czasami zdarza sie, ze gdy zaczynaja sie cwiczenia macicy przed porodem, to pracuje caly brzuch- szczegolnie jelita. To ostatnio powiedziala mi moja polozna. Szczegolnie osoby, ktore mialy tego typu problemy podczas miesiaczkowania, bede podatne na luzne stolce wywolane skurczami brzucha...

Szczerze mowiac, to u mnie @ tak sie wlasnie zawsze zaczynala...

A propos kup ;)

Czasami zdarza sie, ze gdy zaczynaja sie cwiczenia macicy przed porodem, to pracuje caly brzuch- szczegolnie jelita. To ostatnio powiedziala mi moja polozna. Szczegolnie osoby, ktore mialy tego typu problemy podczas miesiaczkowania, bede podatne na luzne stolce wywolane skurczami brzucha...

Szczerze mowiac, to u mnie @ tak sie wlasnie zawsze zaczynala...

u mnie też taki początek miała @ ... hehe....to było tak dawno że zdążyłam zapomnieć:-)

A ja prawdę mówiąc nie pamiętam jak to u mnie było :szok: hmm....

MAmi..a wizyta jutro czy w przyszłą środę ?? Bo ja jutro i zobaczymy ( bo ostatnio 4 tyg temu też się Wiktor nigdzie nie wybierał) a teraz czuję go w dole coraz częściej ;-)
Zaś co do skurczy to nieźle się pewnie najadłaś stracha...bo ja to jeszcze takich mocnych nie miałam ...

masala idziemy na 'Just Go with it' z Jennifer Aniston. Powiem Ci, ze spac mi sie strasznie chce, ale to dlatego, ze nad ranem znowu zasnelam i spalam do 8.30. Pewnie bym jeszcze spala, ale tak mi sie siku chcialo, ze myslalam, ze nie dojde. Ide z kolezankami.
Zaraz podjade do sklepu i kupie M. prezent i spozniona walentynke. A niech ma ;-)

futrzakowa, ja tez za kazdym razem patrze, ktory temat na gorze jest pogrubiony i czy mamy kolejna rozpakowana mamusie :-)

Wczoraj kolezanka miala usg, zaraz sie dowiem czy kolejny chlopczyk czy dziewczynka bedzie wsrod pracowych dzieciaczkow :-)

Hej Laski
Mamy nowe łózko!! hurra!!! sofkę, baaardzo jestem zadowolona ;-) to znaczy będę jak ją dowiozą za 3-4 tygodnie (ale to w sumie nawet lepiej, niech mi te wody jakby co odejdą na starą, bo jakbym sobie zabryzgała nówkę to bym się chyba sama poduchą od niej udusiła!!)

Szkoda, że nie zgadałyśmy się wszystkie w nocy na bb bo widzę, że w podobnych godzinach lunatykowałysmy dziś ;)

Dziś już po sprzątaniu, pranko nastawione i mam plana posprzątać w szafach - jakiś taki power mnie dopadł. A o 16 ktg (też mam już co tydzień)

bedę Was śledziła
buźka!
:-)

Dziekuję Kochane za przywitanko :*

Kurcze ja też tylko dzwoniłam do M czy któraś się rozpakowała i co u Was słychać, tak jak Futrzaczku piszesz emocje są :D:D:tak::tak::-)

I na Ktg też chodze co tydzien od miesiąca w sumie, tak u Nas gin prowadzi ;)

Przyszłam do domku... M prawie wszystko poprał, mamcia poprasowała, więc poukładałam na półeczki, jeszcze tylko troszke zostało, posprzątane po remoncie, weszłam jak nie do swojego mieszkania, aż chce się żyć !!:-):-)

reklama
Dziekuję Kochane za przywitanko :*

Kurcze ja też tylko dzwoniłam do M czy któraś się rozpakowała i co u Was słychać, tak jak Futrzaczku piszesz emocje są :D:D:tak::tak::-)

I na Ktg też chodze co tydzien od miesiąca w sumie, tak u Nas gin prowadzi ;)

Przyszłam do domku... M prawie wszystko poprał, mamcia poprasowała, więc poukładałam na półeczki, jeszcze tylko troszke zostało, posprzątane po remoncie, weszłam jak nie do swojego mieszkania, aż chce się żyć !!:-):-)

jej! ale miło rodzinka Cię powitała:tak:
ja mogę liczyć tylko na męża ale sama jeszcze śmigam jak ta la la więc roboty ubywa:-)

Do góry