reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

witaj Ona :* Mam nadzieję że wyjaśni się z tą infekcją. Ważne że już jestes i jest lepiej:* I teraz musi być już tylko lepiej:)

Scarletka-
ja już miałam drugi raz robione.. I muszę teraz co tydzień do szpitala i na ktg i usg:) Ale to dobrze bo przynajmniej będę pewniejsza że wszystko ok:D A z tym wymazem to chyba nic fajnego:D

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie kochane ja tylko na chwile zaraz biegne na sniadanie bo mnie dosłownie z głodu skręca:-D:-D landlord bedzie o 10;00 wiec musze byc gotowa heheh i dzis układanie w szafach bo wczoraj z mezem do 1:00 w nocy walczylismy ze skrecaniem a teraz mnie wszystko boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bede w olnej chwili na herbatke malinowa zagladac i was poczytam

za oknem leje i wieje dosłownie miłego poranka brzuchatkiwpadne pózniej

A z tym wymazem to chyba nic fajnego:D
Ej no laski, co wy? Zamerda lekarz takim dłuższym patyczkiem higienicznym i tyle. Nawet poczuć nie zdążycie. Nie zwlekać mi tu i iść robić wymaz, bo lepiej wiedzieć, jeśli się paciorkowca ma, to dzidzia dostanie antybiotyk profilaktycznie.

Ona, dobrze że jesteś, dobrze, że jest w miarę ok. Dbaj o siebie teraz i daj się rozpieszczać. Należy Ci się!

ja zapinam pasy bez adapterów i nie mam mieszanych uczuć ... nie widzę możliwości zrobienia krzywdy ... ale widzę co mogłoby się stać ze mną gdybym nie miała zapiętych pasów...bo wystarczy lekkie puknięcie i moja głowa ląduje na szybie ... a przy bardzo dużych prędkościach czy sam pas czy pas z adapterem mogą i tak dużo nie zdziałać...

pinka - oszczędzaj się:-D

justysia - ale co tydzień na usg i ktg to z jakiegoś konkretnego powodu musisz chodzić?

i tak jak bosa mówi...wymaz to nic takiego ... chyba niczym się nie różni od zwykłej cytologii ...

Widze ze wiekszosc miala problem ze snem. Dolaczam sie i ja. Niedosc, ze nie moglam zasnac, to jeszcze o 3 obudzilam sie. Po 5 zasnelam. Ide sie wyprysznicowac i ogarnac.
M. probowal mi dzis znowu wybig z glowy pomysl z kinem. Ale chyba raczej pojde. A on zrobi obiadek :-) ja mu tylko przygotuje wszystko.

Milego dnia :-)

futrzakowa- nie, bez powodu. Z tego co mi wiadomo to u nas każdy chodzi co tydzień na ktg żeby sprawdzać czy wszystko okej.
moja przyjaciółka miała tak samo. Chodziłysmy do tego samego lekarza i też kazał jej co tydzień na ktg przychodzic.. Chyba ze tylko On tak robi.. nie wiem

Widze ze wiekszosc miala problem ze snem. Dolaczam sie i ja. Niedosc, ze nie moglam zasnac, to jeszcze o 3 obudzilam sie. Po 5 zasnelam. Ide sie wyprysznicowac i ogarnac.
M. probowal mi dzis znowu wybig z glowy pomysl z kinem. Ale chyba raczej pojde. A on zrobi obiadek :-) ja mu tylko przygotuje wszystko.
Milego dnia :-)
Hej
Aga_cina ja byłam w kinie - pomijając że w jednej pozycji ręka mi zdrętwiała :-D To wypad udany :-) Ja dziś dołączam się do niewyspanych... zdenerwowanych... zmęczonych... dziewczyny przyspieszcie czas...

:-(

reklama
hej
u mnie dziś za oknem trochę ponuro ale nie pada.Noc całkiem dobrze mi minęła wiec i na dzisiaj mam trochę planów,typu dokończyć prasowanie i chciałabym coś upiec albo zrobić chociaż racuchy do obiadu
ona witaj:* dobrze ze już z nami jesteś i się przed terminem nie rozpakowałaś

Do góry