reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam w południe:-)

ja sie dzisiaj obudziłam z ochota na maliny i zjadłam całe takie pudełeczko, moja mama jest kochana:-D od razu mi lepiej..

co do plamien to jak juz pisałam miałam zółty śluz ale u mnie to ewidentnie jakies zapalenie...

i w związku z tym nie przytulalismy sie z moim M od ponad tygodnia co w moim przypadku jest rzecza niezrozumiałą bo jestem uzależniona:-D ale stwierdziłam ze poczekam do wizyty u gina bo bezsensu bedziemy sie zarazac...

reklama
Anawoj ja w pierwszej ciąży nie miałam kompletnie zadnych objawów, czułam sie lepiej niz kiedykolwiek.

Teraz niestety mdłości paskudne cały dzień trwające.

anawoj ja tez naleze do tych ktore nie maja typowych objawow...oprócz tego ze moge zasnac od razu zamykajac oczy i moje piersi które i tak maja rozmiar D stały sie teraz baaaardzo pełne i bolesne...to tyle...no może zgaga od czasu do czasu..
spokojnie, kązda jest inna...moja kuzynka może np góry przenosić a jest w 8 tc...

hej. czy ja jestem jedyną, która nie ma żadnych objawów? no może poza sennością, ale to wina pogody.
ani mdłości, ani żadnego nazwijmy ogólnie dyskomfortu. zaraz zacznę się martwić.
poprzednio rzygałam jak kot przez tydzień(sądziłam ,że to po pierwszym w życiu przedawkowaniu drinków na imprezie) ale test ciążowy powiedział cośinnego. a teraz cisza i spokój, jakby to był tylko sen..

jedyna to nie jesteś. ja to się w ogóle zastanawiam, czy to na pewno ciąża. ZERO objawów.

Mi tez objawy troszke zanikaja,przez trzy poprzednie tygodnie mialam mdłosci,bol piersi i ogolne złe samopoczucie a teraz od weekendu własciwie poza okazjonalnym kłuciem w brzuchu to nic mi nie jest,az dziwnie mi z tym brakiem objawow,jakby nagle ciaza zniknela:-D

trzebiska - witaj :-) kiedy wizyta u ginka? opowiadaj coś więcej...:-D

Witam, witam po raz kolejny :)
Wizytę mam na 9 sierpnia (jestem w szoku, że tak szybko termin znaleźli). No i zobaczymy co dalej.
Ale to będzie formalność. Chyba, że testy kłamią :) Według wszelkich wyliczeń i wróżb z fusów jestem w 6 tygodniu :)

I mam pytanie z innej beczki - chciałam wkleić suwaczek w sygnaturkę ale cały czas wywala mi "invalid file". Może jako mądrzejsze ode mnie forumowiczki mozecie mi coś w tym temacie poradzić?

Moja córcia własnie zasnęła, więc ja się biorę za porządki. Musze mieszkanko doprowadzic do jako takiego ładu bo wygląda jak po wybuchu. Ale będę tu do Was zaglądać. Ja jestem nałogowiec bb:tak::-D

Trzebiska, a z jakiej strony wklejasz ten suwaczek? Moze kod jest nie taki, jak trzeba.

Wchodzisz w USTAWIENIA na zielonym pasku na górze, poem z lewj masz EDYTUJ SYGNATURE. Klikasz i pojawia Ci sie okno jak do pisania posta. W to okno wklejasz skopiowany kod (BBcode) i klikasz na dole ZAPISZ. I wsio

reklama
dziewczyny bez objawow- nic tylko sie cieszyc ze ten piekny okres tak dobrze przechodzice :tak:

mi sie juz czasem wieczorami plakac chce, w domu nic nie ruszone, zrobic obiadu nie mam sily.Ja jakby mnie pociag przejechal..... ;/ makijaz,nawet lekki robie codziennie ale tych moich cieni pod oczami od mdlosci nic chyba nie zakryje.ciagle mi niedobrze i zimno.A wiadomo w ciazy kazda chce wygladac i czuc sie dobrze.....

wiec czekam tylko na ten 'przyplyw' energii w drugim trymestrze ;-)

no,juz nie marudze :-D
ide wstawic pizze do piekarnika, ciekawe czy ja przelkne.....

synus u cioci, umowila sie z kolezankami na piknik po poludniu i zabiera go ze soba :) wiec moge spokojnie polezec :) moze nawet jakis obiad dzis wstawie ( i wyniose sie na gore zeby zapachu nie czuc).

Do góry