reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Hej laseczki :-)
M mnie wczoraj zmotywował i przykleiliśmy naklejki. Bardzo fajnie wyglądają.:-D Dziś jedziemy odwiedzić moich rodziców i przy okazji wziąć rzeczy małego, więc może złożymy łóżeczko i będę mogła pokazać efekt. Pewnie M będzie wprowadzał poprawki i wykańczał jeszcze przez długi czas, to byście się nie doczekały zdjęć, bo prędzej urodzę :sorry::rofl2: Dlatego pokażę to, co jest! :tak:

A teraz lecę Was nadrabiać, bo nie chcę, żeby mnie coś ominęło, a ostatnio za Wami nie nadążam :-);-)

Ech co bedzie to bedzie.Nie ma co sie stresowac.Ja zaraz lece dopakowac torbe i znow przeglad przez te malenkie ciuszki bo trzeba cos malej do szpitala zabrac

dziendoberek
U mnie z rana slonce dodalo mi takiego powera, ze juz popralam, kuchnie wyczyscilam i biore sie za lazienke ( wiem wiem, niedziela :/ ale wieczorem mam gosci wiec musze mieszkanie do porzadku doprowadzic)

Slonko takie piekne , ze az sie chce na dwor wyjsc, szkoda tylko ze tempka ujemna :( ale do wiosny wzrosnie! :)

Koncia- wklej nam wreszcie fotki tego pokoiku bo juz sie nie moge doczekac efektu naklejek. U mnie w pokoju dziecka jeszcze istny burdel. Mamy tam biuro/gratownie i jeszcze nic nie ruszylismy. Moze dlatego ze pierwsze 2,3 miesiace planuje miec mala w naszej sypialni- wiec nie mam motywacji. Z drugiej strony w nastepny weekend przyjedzie "moje" 40 letnie holenderskie lozeczko- moze wtedy mnie cos ruszy na urzadzanie gniazdka

Marta- no to masz niezle plany na poczatek marca :) Ciekawa jestem czy maly odwazy sie na psikusa czy bedzie grzecznie siedzial chociaz do 7ego

Milus- chyba ci nieodpisalam ostatnio- Sliczne te twoje panny- i tak jak ktoras marcowka napisala- wydaje mi sie ze nie za bardzo podobne do siebie! Poza tym juz widac ich charakterki na zdjeciach:) Napisz do nas koniecznie jak to jest byc mama ( pewnie trudno- ale i tak podzielimy to co napiszesz na 2- wiec nas nieoszczedzaj i pisz cala prawde) No i jak polug? bom ciekawa :)

Kasienka77 ja poważnie rozważam taką opcję, niestety koleżanka która miała mnie skontaktować z jakąś fajną położną, na razie tego nie zrobiła. W razie czego mam namiary na inną od Milutka to zadzwonię końcem tego tygodnia. Z tego co się doczytałam, to kosztuje to od 300 zł do ok 600 zł - przynajmniej tak jest w Bielsku w co najmniej dwóch szpitalach.

Dove, Malina mi gin kazał kupić Hemorectal - czopki, bo powiedział, że maść to tak tylko na chwilę pomaga,żeby ból złagodzić, a leczyć trzeba czopkami, bo one dłużej i w środku działają. Po 4 - 5 dniach było u mnie po problemie i do tej pory nie wrócił
A gin powiedział, żeby działać za wczasu, bo po porodzie może być jeszcze gorzej...:confused2:

Magnolia no nieładnie mąż zrobił, ale co pomoże gniew, teraz już za późno, a tylko bobasa zestresujesz - poza tym myślę, że już eM dostał nauczkę po tej przygodzie ze skurczami. Może zapamięta na całe życie ...

witajcie mialam problemy z netem i dopiero dzis eMek zazegnal problem :wściekła/y:
pogoda za oknem piekna sloneczko swieci az chce sie na spacerek wyjsc.Emek wyjezdza dzis i tydzien go nie bedzie :-( juz mi smutno i rycze mi sie chce wrr..

malina a co to za syrop mialas na zaparcia ze w ciazy nie mozna stosowac?

magnolia kochana moj eMek tez jest taki "rozdawny" i musze go pilnowac obecnie sciagam dosc sporo sume z naszych znajomych ( on pracuje u eMka wiec choc z wyplaty moge mu sciagnac ) i tak jak mamii napisala miejmy nadzieje ze dostal nauczke na cale zycie twoj eMek

Witam :D

Mamii dziękuję Ci bardzo :* Jakoś przetrwam do rana do środy i wtedy mam wizytę, nie chcę, żeby gin mi wygadał, że sama się leczę, zobaczymy co powie, ale nazwę czopków już spisałam :) To pocieszające, że u Ciebie tak szybko zniknęło :O

Ewi po wizycie na pewno Ci napiszę :*

Futrzak kobieto pracy, jak Ci idzie z tym świetlikiem w dachu??

Ewe to było jakoś tak: Gelatum phosphorici alumini i gupia baba w aptece mi go dała :/

Wpadłam życzyć wszystkim przyjemnego dzionka i zmykam pod prysznic i na obiadek do mamy :D
Potem pewnie do teściów - oni się za każdym razem jak przyjeżdżamy dziwią, że jeszcze się pojawiam ;)

reklama
Ja tez sie szybko witam i zaraz zmykam ,tez na obiadek u mamy;)
Piekna pooda u nas ale mrozik jest:)
Miłej niedzieli bąbelki;)

Do góry