reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ja z moim emkiem na szczescie nie mam takich klopotow-zawsze o wszystkim razem dyskutujemy ale tu dzisiaj cisza....pssstt... nie obudzilam nikogo??;-) wlasnie wsunelam mus z bialej czekolady...nieboooo:-)
Myślałam że Bosa sie dzisiaj pokaże Harsh też znikneła I Cliford i Ruda I agaciny dawno nie wyczaiłam gdzie wy sie podziewacie?
Papciu kochana, mówisz i masz! Nie pokazywałam się kilka dni, bo się sporo pos...ło, za przeproszeniem, w pracy, sytuacja mało fajna i z biura prawie nie wychodzimy. Aż szkoda komentować, jak jeden nieodpowiedzialny człowiek może rozwalić miesiące cudzej pracy i doprowadzić do koszmarnych strat w firmie. Coś czuję, że nawet tuż po porodzie nie rozstanę się łatwo z telefonem i mailem.
Ale jakaś spokojniejsza jestem, nie wkurzam się już tak o ilość pracy - to dziwne, ale im bliżej porodu, tym większy spokój na mnie spływa. A może to jakiś mechanizm wyparcia ;-), żeby się nie martwić zbytnio?
Poza tym mam ciężki przypadek owsików, czy inaczej tzw. "pieprzu w tyłku ". Nie jestem w stanie usiedzieć czy poleżeć i odpoczywać. Nosi mnie! Cały tydzień ciężki w pracy, w piątek w nocy gotowałam na przylot rodziców z wczasów, bo się uparłam, że muszę im ugotować porządny obiad, żeby mama po powrocie nie musiała stać w garach. M. skomentował tylko: no tak, wiadomo jaka mama będzie zmęczona po urlopie ;-) A co ja poradzę, że jestem teraz nieracjonalna? Jak się uprę to na amen! I stałam do 1.00 w nocy w garach, bo jak zaczęłam gotować, to od razu pojechałam z obiadami na cały tydzień. Zamrażarka pęka w szwach!
Wczoraj jeszcze w pracy, a wieczorem odebraliśmy moich rodziców z lotniska, mama się popłakała prawie na mój widok - jaka ja biedna kulka jestem :-) A ja się popłakałam słuchając opowieści o zamykanych hotelach i biednych Egipcjanach mieszkających w kurortach, którzy nie wiadomo, z czego będą teraz żyli i o kotach, które zawsze karmione przez turystów, teraz chyba zdechną z głodu :---(.
A dzisiaj zarządziłam przestawianie w szafkach w kuchni i z wysokości hokera dyrygowałam mężem. I tak się tym zmęczyłam, że padłam na kanapie i przespałam 3 godziny!!! Zarządzanie ludźmi to jednak ciężka praca ;-)!
Scarletka, my też jutro mamy konsultację u ordynatora w sprawie cc! I też mam cichą nadzieję, że będę miała wyznaczony termin cięcia i nie będę musiała czekać na akcję. Jakie jest u Ciebie wskazanie do cc? U mnie położenie podłużne miednicowe - a w zasadzie stópkowe. Młoda stopy ma dokładnie w ujściu i tłucze mnie nimi niemiłosiernie! Ból niesamowity!Jutro wizyta u ordynatora w szpitalu dotycząca CC. 3majcie kciuki żeby się nic nie pokręciło. Chciałabym w końcu poznać dzień i godzinę
Idę pobuszować trochę po reszcie forum, dopóki małż nie krzyczy, że mam natychmiast odłoży komputer i zająć się leżeniem i odpoczywaniem .
buziaczek1
hej dziewczyny, nie mam czasu ani energi na nic do tego mały ma kolke cos okropnego, nie daje rady
oj bidulka nie martw sie kolki nas tez czekaja - damy rade! strasznie sliczny awatarek jakas szansa na wieksza foteczke malenstwa?? trzymaj sie mloda mamusiu i ucaluj swoja kruszynke od ciotek z bb
migotko, nie martw się, bądź dzielna i odpoczywaj, kiedy tylko masz okazję. Współczuję problemów z kolką, zarówno tobie, jak i maleńkiemu - oboje się męczycie :-( A próbowałaś już masażu antykolkowego? Ponoć działa cuda.
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
jeszcze nie probowałam ale trzeba bedzie, wczoraj w nocy wogole nie spalismy, najbardziej szkoda malego jak tak płacze, mam herbatke i kropelkimigotko, nie martw się, bądź dzielna i odpoczywaj, kiedy tylko masz okazję. Współczuję problemów z kolką, zarówno tobie, jak i maleńkiemu - oboje się męczycie :-( A próbowałaś już masażu antykolkowego? Ponoć działa cuda.
H
Harsharani
Gość
Migotko, u nas tylko sab simplex dzialal, moze warto wyprobowac?
reklama
Ewi82
Kurde siedzę sobie w wannie zadowolona a tu domofon dzwoni! M otwiera a tam rodzice ze znajomymi przyjechali dwie godziny wcześniej! No i musiałam przywitać ich taka rozczapirzona i nie umalowana! Ale okap mi w końcu zamontują bo ten znajomy rodziców ma przestawiać rury gazowe w kuchni bo inaczej okap nie wejdzie...
Migotka prawdziwy przystojniaczek z Twojego synusia
Skarletka dlaczego u Ciebie CC? Położenie miednicowe?
Bosa a co ten jeden nie odpowiedzialny zrobił? Moze da sie to jeszcze jakoś naprawić!? Odpoczeli rodzice w Egipcie czy wszędzie strach przed zamieszkami?
Magnolia mój M się nauczył nie pożyczać pieniędzy. Pożyczył znajomej 300zł bo baaaaardzo potrzebowała i do dzisiaj nie oddała i beszczelna nawet telefonów nie odbiera...
Marta a może by te zdjęcia wstawiać tam gdzie lista rozpakowanych marcówek?
Migotka prawdziwy przystojniaczek z Twojego synusia
Skarletka dlaczego u Ciebie CC? Położenie miednicowe?
Bosa a co ten jeden nie odpowiedzialny zrobił? Moze da sie to jeszcze jakoś naprawić!? Odpoczeli rodzice w Egipcie czy wszędzie strach przed zamieszkami?
Magnolia mój M się nauczył nie pożyczać pieniędzy. Pożyczył znajomej 300zł bo baaaaardzo potrzebowała i do dzisiaj nie oddała i beszczelna nawet telefonów nie odbiera...
Marta a może by te zdjęcia wstawiać tam gdzie lista rozpakowanych marcówek?