reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny piszecie, że nie powinno się brac nospy po 36 tygodniu, jak byłam ponad tydzień temu był to tedy 34/35 tydzień to dalej kazał mi brać tą nospę, a teraz się zastanawiam, bo od kilku dni brzucho pobolewał, i taki ucisk na szyjke czułam, takie jakby kłucie, teraz już przeszło, jest lepiej, wizyte mam dopiero w czwartek i zastanawiam się, czy brać nospę, czy może sobie odpuścić..??

reklama
Papciu oj juz ja wiem ze ta firma ma i inne zwierzatka;)i rozne inne fajne rzeczy tez;)tylko ze M uwaza ze to drogie jest wiec musze kogos wrobic w prezent;)
Wredniak moj gin tez kazał brac nospe i nic nie mowił ze od pewnego czasu nie mozna ale ja i tak bardzo rzadko ja brałam,czesto pomagało poprostu lezenie;)
Martus a moze do mnie tez wpadniesz? ;)

Jutro idziemy na obiadek do mojej mamy bo w piatek miała urodzinki ,w ramach prezentu dostanie ramke z fotka z mojej brzuszkowej sesji;)tak sie chwale;)

Ola - ja właśnie biorę cały czas 2 razy dziennie, może zmniejsze do jednej, co by się już nie faszerować.. bo ja to pół ciąży na lekach jadę, a teraz jeszcze zastrzyki doszły, buu.

ja do 36 tyg bralam nospe nawet w szpitalu mi ja podawali wiec chyba szkodzic nie moze co prawda juz po 37tyg lekarz powiedzial zebym raczej nie brala chyba ze jedna dwie dziennie ale jesli juz naprawde musze ale ze nie musialam to nie biore:)

meza dzis nie ma wiec mialam okazje wziasc sie za pakowanie torby wszystko dla maluszka juz przyszykowane stoi w reklamowkach bo torba gdzies mi sie zapodziala i nie moge znalezc:p jeszcze tylko moje rzeczy i jestem gotowa mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam

no i z tych nudow poukladalam ubranka rozmiarami i w ogole tak ladnie zeby juz nikt mi balaganu nie zrobil a jak skonczylam otrzymalam tel od meza ze jutro przywiezie ze 4 siaty ubranek..no fajnie tylko juz miejsca mi brakuje wytransportowalam nasze rzeczy a i tak jest malo:(

..jakies skurcze mnie lapia...moze to jakis znak:p

rany- kobietki
poszlam tylko pod prysznic a tu...znowu tony do nadrobienia ;-)

Papciu- ta zyrafka to taka gumowa zabawka ( zrobiona ze specjalnej mieciutkiej gumy) ktora dzieci uwielbiaja gryzc. Podobno ma jakies super ksztalty- kolory I dzieci ja uwielbiaja ( wiem bo kilkoro znajomych potwierdzilo)
Buziak- to fakt- mala bedzie miala zabawe kaczuszka jak podroscie. Hehe o kubusiu puchatku nie wspomne mojemu H. bo on uwielbia ta bajke I gotow bylby kupic drugi termometr J
Pastelko-udanej walki z nerwami- czasem trudno je opanowac- mam nadzieje ze leki pomoga &&
Ewi- ty sie Mka nie pytaj- tylko kupuj co ci instynkt podpowiada ;-) nawet jak sie na ciebie pogniewa- to na moment- bo przeciez ciezarnej sie wszystko wybacza. HIhi wiem ze mam jeszcze troche czasu do porodu- ale jak sobie pomysle ze Cat sie rozpakowala w 36tym- to moze warto sie przygotowac na zapas
Ola- hihi to ciebie zdublowalam- ale moze nie zaszkodzi odswierzyc pomysl( bo teraz wiecej z nas na zwolnieniach siedzi I forum sledzi)
Marta- widze ze objazdowke po POlsce bedziesz miala jak nic :)

Marta ale sie uśmiałam aż mała czkawke dostała ja pikole jaki wypas właśnie dodałam ją do obserowanych i powiedziałam do m że znalazłaś mi deske spełniającą moje oczekiwania i ma tak robic żeby mi na nią zarobic heh
a wiecie że np prawdziwi Egipcjaninie nie używaja papieru toalet bo u nich to nie higieniczne oni mają właśnie zamontowane takie dysze do podmywania bo u nich sie szybko rozwijają bakterie w tych ciepłych klimatach i jak kumpeli men do niej tu przyjechał to był przerażony że kibel nie ma funkcji mycia hehe za to ona miała u nich problem jak nie mogła dostać papieru:-)
Ola jak macie kogoś kto wam jest w stanie zrobić taki prezent to czemu nie ja niestety nie mam nikogo takiego co by nam coś do małej kupił
a pozatym ja wychodze z założenia: umiesz liczyć licz na siebie" bo później można sie tylko nie miło rozczarować
a karuzele kupiłam dokładnie taką

FISHER PRICE karuzela z misiami+projektor+pilot (1439460722) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Papciarku sliczna ta karuzela:)my dostalismy w prezencie taka conpolu z kaczuszkami;)ja tez licze raczej na siebie i wiem ze takie drozsze prezenty to raczej od znajomych niz od rodziny:) ostatnio dowiedziałam sie ze jedna z ciotek M kupiła jakis wypasiony chodzik dla nas,bez pytania,za duza kase,a ja niezamierzam go uzywac bo jestem wrogiem chodzikow;)

reklama
Ola sprzedasz chodzik na allegro i będzie na barana z bijącym sercem;)

Marta sernik się piecze! Całej blachy nie zjem do wtorku! Pozatym my mamy się relaksować przy sesji itd. a nie pichcić w kuchni!!!

Papcia, Tulip niby racja mogę kupić sama i go nie pytać o zdanie ale jakoś tak lubię jak oboje sie zgadzamy w czymś i to kupujemy. Czasami to nawet dobrze że mnie stopuje bo bym wydała wszystko do zera!

Dove a to ja też już wiem skąd! Biorę żelazo po nim mam zatwardzenia i pewnie od tego to świnstwo. I też nie wiem dlaczego mi to wyszło na wierzch:( mam nadzieję że po porodzie szybko zniknie...

Właśnie wypatrzyłam na suwaczku że już 8 miesiecy jestem mężatką;) ale czas szybko leci...

Do góry