reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Pastela- biedactwo mam nadzieje ze sie lepiej poczujesz i ze te skurcze nic wiekszego nie wroza.
papcia- a takie no to nie surowe. Ja mowilam bardziej o matiasach- ktore sa tylko solone- a ktore uwielbiam :)

reklama
Zrobiliśmy 70 pierogów a M się pyta czy mu pomogę jeszcze serniczek zrobić. Stanowczo powiedziałam nie! bo już padam a nogi mi odpadają i spuchnięta jestem strasznie... Mieli teraz ser w kuchni... Ciekawe co dalej...

Papcia a mój mi nie pozwala kupić karuzeli bo niby może ktoś nam kupi!!! Tylko ciekawe kto i czy taką jak chcę!!! Używana wg. niego bleee bo może być obśliniona. Nie wiem jak bo przecież dziecko leży dużo pod nią. A owca jest nie potrzebna bo dziecko ma się do mnie przytulać! I weź tu z takim madrym dyskutuj. Okap kupuje i montuje już od wielu miesięcy aż sie dzisiaj zestresowałam i zadzwoniłam do ojca żeby nam pomógł bo Rafał nie wie jak się do tego zabrać. Ojciec zadzwonił do kolegi hydraulika i jutro we trzech mają ten okap dobrać, przestawiać rury i montować hehe. M oczywiście się nafoszył ale na 5 minut bo dłuzej to on nie potrafi sie gniewać;)

Tulip Ty to masz jeszcze dużo czasu! 3 tygodnie więcej niż ja! A ja narzekam że u mnie jeszcze tyle czasu... Żyrafkę pierwszy raz na oczy widzę!

Clifordzik odpoczywaj, odpoczywaj a jutro mega post!

Kasieńka ja nie opłacam położnej bo wychodzę z założenia że to ich praca i obowiązek się mną zająć i mi pomóc. Ogólnie szpital w którym rodzę ma bardzo dobre opinie a dodatkowo dwie położne to moje znajome więc mam nadzieję że na którąś trafię;) a jak nie to pewnie szepną coś swoim koleżankom;)

Kasienka ja nie biorę prywatnej położnej, chyba w ogóle u nas w szpitalu nie można.. jak trafię tak będzie - idę na żywioł ;)

Papcia a są w ogóle podgrzewane klapy??

Dove chyba mam ten sam wstydliwy problem od 2 dni buuuuuuuu :/ W środę idę do gina, to niech zerknie :/ Załamka..

Mam biszkopty i herbatkę, będę sobie maczać i wsuwać :D Idę do eMka oglądać Efekt motyla 2 :D

Malinka, Dove a skad się bierze ten wstydliwy problem? Bo mnie też meczy i nie wiem skad ja to mam:(

malina- ja wlasnie 2 dni temu poszlam po krem do apteki wiec probuje- cos pomaga ale wiadomo szalu nie robi. Po ciazy zniknie wiec jeszcze troszke musimy sie pomeczyc .....:-(

Kasienka juz tu kiedys był temat opłaconej połoznej i wiekszosc jesli dobrze pamietam nie bierze ''tego'' a ceny sa bardzo rozne,zalezy chyba tez od miasta.
Tulipku fajnie ze jeszcze masz siłe ''kursowac'',ja widziałam ta zyrafke,moja siostra jest specjalistka w wyszukiwaniu takich ''cudow'',nawet kiedys wklejałam linka i do zyrafki i do owieczki.
Clifordzik dobrze ze zyjesz;)i spokojniejszej niedzieli zycze:)
Papciarku eee tez bym chciała zeby M mi takie niespodzianki robił,moj M uparł sie zeby nasza dzidzia za przytulanke miała zajaca i tak go wlokła za ucho;)
Pastelka moze ten kaszel u W to astmatyczny albo alergiczny?
Malinka no i jak mozesz no ?teraz biszkopty?bo bede musiała zjesc snikersa mojego M choc ich nie lubie;)tez ogladam ten film ale sama:(

Ostatnia edycja:
Ola ale tam jest też np osiołek i ma uszy z owieczka też ma uszy do tarmoszenia hehe poczekaj zaraz poszukam to ci linka wkleje

http://allegro.pl/stella-owieczka-sterntaler-jak-nowa-i1450136653.html
Tu Ci wkleiłam używaną ale nowych też jest pełno
a tu masz osła
http://allegro.pl/k-sterntaler-imitujaca-bicie-serca-osiolek-i1441525760.html

Ewi ja bym go nie słuchala na Twoim miejscu tylko kupiłam z resztą już Ci to mówiłam a pozatym takie rzeczy można wyprac na upartego a owieczka nie ma służyc przytulaniu tylko przedewszystkim uspokajaniu bo o to w niej chodzi jak dziecko zaczyna płakać to jej sie włącza bicie serca a pozatym to co żadnych pluszaków nie bedziesz mogła małej kupić do przytulania? dziwne ma podejście ten Twój chłop

Malina pewnie i nie ma ale mi chodziło generalnie o to że maja wczesniej w piecu palić zanim ona sie oziębnie

Dove nie nie matjasy to nie moja bajka jak już to zupa taka ze śmietany do nich

Pastela Ty sie z wyrka nie ruszaj!!!! a jak tam Wiktor znowu coś ciekawego wywinął?

Ostatnia edycja:
ewi- ogolnie jest to od dlugiego siedzenia ( co w moim przypadku akurat odpada) i od zatwardzen. U mnie wlasnie to 2-gie spowodowalo ten problem.......ale dlaczego wyszly na zewnątrz to nie wiem....

U nas karuzelka nie zdała egzaminu, po kilku nakręceniach sprężyna puszczała i trzeba było rozkręcać:sorry2:, lepsza była naciągana - słoneczko z kołysanką Brahmsa :tak: "Podusia-pozytywka "Słoneczko"" - Sklep internetowy KDC.pl. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
Ewi co to jest 70 pierogów:sorry2: - niecałe 2,5 kilo;-):tak::-D. Jak chcesz to zrób na wtorek zakupy to pączków lub wafli Ci zrobię;-):tak:.
Papciu a klapę to niech sam M wcześniej nagrzewa;-):tak: bo na taka to go raczej stać nie będzie :no::sorry2::sorry2: Automatyczna deska sedesowa i bidet w jednym USPA (1455285791) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
U nas karuzelka nie zdała egzaminu, po kilku nakręceniach sprężyna puszczała i trzeba było rozkręcać:sorry2:, lepsza była naciągana - słoneczko z kołysanką Brahmsa :tak: "Podusia-pozytywka "Słoneczko"" - Sklep internetowy KDC.pl. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...
Ewi co to jest 70 pierogów:sorry2: - niecałe 2,5 kilo;-):tak::-D. Jak chcesz to zrób na wtorek zakupy to pączków lub wafli Ci zrobię;-):tak:.
Papciu a klapę to niech sam M wcześniej nagrzewa;-):tak: bo na taka to go raczej stać nie będzie :no::sorry2::sorry2: Automatyczna deska sedesowa i bidet w jednym USPA (1455285791) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

matko!!!!!!!!!!!!!!!!2 tys zl za deske od sedesu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-D ale ta pozytywaka to sliczna:)

Do góry