reklama
Marta1981
Rodzyneczka
olu, ja chcę się załapać na tego posta nr 20000;-).
kasienka77
Fanka BB :)
to ja też chęolu, ja chcę się załapać na tego posta nr 20000;-).
Minesota
Fan(ka)
Kto zaliczy post 20 000 - teraz mamy #19995Wlasnie mialam pisac ze 2000 stuknelo, a tu mnie olka wyprzedzila..no noP
to ja też chę
A mi nie zalezy) Oddam Wam pole do bitwy:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Dobra, teraz to żadna nie napisze;-).
No to musialas mi przypomniec o tym piwie ;-) ale moze M. otworzy dzis wieczorem to mi da lyka. Cala ciaze nie pilam. Ogolnie za alkoholem nie przepadam, ale tak reklama na mnie Tyskiego dziala, ze masakra, mimo, ze tego piwa nie lubie.Aga napij sie tego piwka jak masz taka ochote... albo tylko powachaj...nie mnie z reguly samo wachanie alkoholu dziala i juz mi przechodzi chec... tylko nie mam gdzie Malibu powachac i tak cala ciaze sie meczeP
Pijesz juz herbatke malinowa?? Do mnie przyszla wczoraj i sie Emek smial, ze jakos podejrzanie wyglada I czy to zrodlo z ebaya to legalne abyP
Czek na 512 funtow?? No No to poszalejesz
a herbaty jeszcze nie pije. Dopiero po 17 lutego, do tej pory sie oszczedzam. Naprawde zalezy mi na tych studiach... Ciekawe czy sie nie zawiode.
A tej herbatki to jest 100g :-) Pinka pisala, ze sypie lyzeczke, zalewa wrzatkiem i zaparza 5 minut :-) ciekawe jak to smakuje.
Dzieki Marta za nowe tematy. A moze na gore je przeniesc, co?
Powiesilam pranko na dworze, mam nadzieje, ze nie bedzie padac.
A teraz szukam pomyslu na wydanie moich extra pieniazkow znalazlam juz mega fajny kuferek na kosmetyki a teraz szukam mega fajnych kosmetykow do niego hi.
Edit:
sorry dziewczyny, na prawde mi nie zalezalo na tej 2 i zerach ;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Już przyklejam nowe tematy a wyprawkę odklejam.
reklama