reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

U mnie na forum własnie stukneła 2000 strona a jeszcze nie dawno mowiłysmy ze 2000 to do marca beda a to juz teraz;)mamy produkcje co;)

reklama
Aga napij sie tego piwka jak masz taka ochote... albo tylko powachaj...nie mnie z reguly samo wachanie alkoholu dziala i juz mi przechodzi chec... tylko nie mam gdzie Malibu powachac i tak cala ciaze sie mecze:pP
Pijesz juz herbatke malinowa?? Do mnie przyszla wczoraj i sie Emek smial, ze jakos podejrzanie wyglada:p I czy to zrodlo z ebaya to legalne aby:pP
Czek na 512 funtow?? No No to poszalejesz:)
No to musialas mi przypomniec o tym piwie ;-) ale moze M. otworzy dzis wieczorem to mi da lyka. Cala ciaze nie pilam. Ogolnie za alkoholem nie przepadam, ale tak reklama na mnie Tyskiego dziala, ze masakra, mimo, ze tego piwa nie lubie.
a herbaty jeszcze nie pije. Dopiero po 17 lutego, do tej pory sie oszczedzam. Naprawde zalezy mi na tych studiach... Ciekawe czy sie nie zawiode.
A tej herbatki to jest 100g :-) Pinka pisala, ze sypie lyzeczke, zalewa wrzatkiem i zaparza 5 minut :-) ciekawe jak to smakuje.

Dzieki Marta za nowe tematy. A moze na gore je przeniesc, co?

Powiesilam pranko na dworze, mam nadzieje, ze nie bedzie padac.

A teraz szukam pomyslu na wydanie moich extra pieniazkow :-D znalazlam juz mega fajny kuferek na kosmetyki a teraz szukam mega fajnych kosmetykow do niego hi.

Edit:
sorry dziewczyny, na prawde mi nie zalezalo na tej 2 i zerach ;-)

reklama
Agacina no i sie wbilas w 20000:) Moje gratulacje:)) A ta kaska to jakis zwrot podatku??

Marta tez juz tak myslalam, ze te watki na gorze by chyba lepiej wygladaly.... ale sama zdecyduj

Do góry