reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Marta- hehe jakoś dzisiaj jeszcze miałam siłę:p Chociaż w ciuszku spędziłam o połowę krócej niż zawsze;) Gdybym jeszcze pogrzebała to pewnie bym coś jeszcze znalazła ale moj mężuś się już niecierpliwił:p I tak byłam zaskoczona ze wybrał się ze mną:p

reklama
czesc dziewczyny czy Wy tez jak rano patrzycie w lustro to jestescie nie do poznania??usta wieksze o dwa razy nos chyba tez oczy podkrazone i malutki jak nigdy......masakra ....i jeszcze pochrapywanie w nocy co nigdy sie nie zdarzalo.....ehhhhh czy to normalne ??

a ja wlasnie wciagnelam paczke wafelkow i az mi niedobrze ;/

Fajnie,ze was tak przepuszczaja w kolejkach...
tu jest wszystko przystosowane dla np. wozkow itd. ale o przepuszczaniu to mozna tylko pomarzyc....
moze to dlatego,ze kobiet w ciazy i tych z malenkimi dziecmi jest tu tyle,ze 'normalna' osoba musialaby stac w kolejce z 3x dluzej jakby tak wszystkich przepuszczala.
Do tej pory to olewalam,ale teraz przydalaby sie czasem taka kasa z pierwszenstwem bo juz ciezko wystac.No ale jeszcze troche.

masala ile tej herbatki kupilas??
ja wczoraj zamowilam na ebayu wlasnie 200g zobaczymy kiedy przyjdzie ( mysle ze te 200g to mi wystarczy??)

marta a nie lepiej by bylo zeby watek ze zdjeciami i komentarzami byl razem?? bo jak bedziemy mialy maluszki to nie zawsze bedzie czas zeby w jednym ogladac, w drugim komentowac. Niektore z nas znajda wiecej czasu a niektore tylko wpadna i wypadna. I mi np. byloby latwiej ogladac i pisac w jednym watku niz w dwoch ;-) no ale to tylko moje zdanie ;-)

Ostatnia edycja:
Julia mam to samo... szczegolnie twarz mi puchni i to wlasnie w nocy... rano wstaje i ryczec mi sie chce bo nie moge sie poznac... dwa albo trzy dni temu to jak buldog wygladalam... oczu prawie widac nie bylo:-( To chyba normalne i bedzie tylko gorzej:)

Marta... dziekujemy za nowe tematy... Swoja droga los marcoweczek nie oszczedza i zawsze ktoras ma jakis problem techniczny z czyms... oby naprawa samochodu szybko poszla...

Ruda to chyba jest 100 gram, przynajmniej tak pisala Agacina jak ja zamawialysmy... ale worek jest konkretny.... duzo tego zielska tam

Jednak aku się rozładował :tak:a wszystkim w koło tak spieszy się z pożyczeniem prostownika że HEJ:wściekła/y: albo w domu ich nie ma. A jakbym zaczęła rodzić to taksówką chyba bym musiała jechać tak jak mama ze mną do porodu - ojciec w pracy był to jego brat co blok obok mieszka to taxi wezwał:tak::-D:-D.

Julia mam to samo... szczegolnie twarz mi puchni i to wlasnie w nocy... rano wstaje i ryczec mi sie chce bo nie moge sie poznac... dwa albo trzy dni temu to jak buldog wygladalam... oczu prawie widac nie bylo:-( To chyba normalne i bedzie tylko gorzej:)

Marta... dziekujemy za nowe tematy... Swoja droga los marcoweczek nie oszczedza i zawsze ktoras ma jakis problem techniczny z czyms... oby naprawa samochodu szybko poszla...

jesli to normalne i ma przejsc po porodzie to spoko:)da sie przezyc:) chrapanie i jakis slinotok dziwny mnie doprowadza do szalu ale to ponoc tez normalne ..hahahha i jak tu byc pieknym i zdaowolonym....ale dla maluszka jest sie w stanie chyba wszytsko przetrwac:)

Witajcie laseczki:-)
Wczoraj za oknem było szaro i dzis biało:szok: sniegu po kostki:tak:
Ja tez rano przed 7 miałam pobudke bo M wstawał bo jechał do Bydgoszczy,w zwiazku z tym siedze sama dzis conajmniej do połnocy:-( aaa wczesniej o 4 wstawałam na siku bo strasznie brzuch bolał i był twardy jak kamien i myslałam ze to cos pomoze ale nie:no:
Umre dzis z nudow,nie mam pomysłu na dzisiejszy dzien...
Julia ja juz tez coraz czesciej z rana wygladam jak monstrum:-(masakra,dzis w nocy to palce u rak miałam jak serdelki a nogi za to wieczorem mam jak pnie drzew:-(
Marta autka zawsze psuja sie w najgłupszym momencie:wściekła/y:
Milutku dziewczynki sa sliczne,tak spokojnie wygladaja,no i fajnie ze sa takie grzeczne,oby tak dalej:tak:

A jak Wy tak o paczkach od rana mozecie:sorry2: ja bym chetnie zjadła ale zrobic nie ma z czego a kupic nie ma gdzie,buuuu
Miłego weekendu zycze:-)

reklama
Witam się i ja :-)

Milutek - przepiękne maluchy :-) A jakie słodziaki :-D Kurcze przez takie zdjęcia chciałoby się czas przesunąć :-)

Ja od kilku dni też nie mam weny :-( Ale w zamian za to kino zaliczyłam :-) Turystę oglądnęłam :-D Podłamałam sie że póki co w kreację AJ to ja się nie zmieszcze :-D

Pozdrawiam

Do góry