reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Zmykam spać w zielonym pokoju ;) bo już mam mrówki w nogach - woda napływa ;)
Jeszcze tylko pomarańczka, bo Jasiek wierzga, chyba ma na nią ochotę ;)

reklama
dobra to zbieram się do spania i ja...

spać mi się nie chce ale się przytulę do eMka i będziemy sobie konwersować:-D tzn on będzie zasypiał a ja będę mu przeszkadzać:-D

Dzień dobry w słoneczny acz zaśnieżony poranek :D Wstawać śpiochy!!!!

Nasze ukochane wiertła i młoty ruszyły nie jak zwykle o 7:30, a wielce łaskawie o 7:45 :O
Mężuś już pojechał na szkolenie, wróci dopiero około 19ej i co tu robić??
Okien myć nie ma sensu, bo przy 0st. będą zamarzać, do prasowania nie mam jeszcze weny.. musze dojrzeć ;)
A resztę sprzątałam wczoraj.. może jeszcze coś wymyślę..

dzien dobry :)

widze,ze zaczynaja sie weekendowe pustki ;-)
ja dzis na nogach wczesniej, bo synus obudzil sie o 8 i od razu domagal sie mycia zabkow i bajek ;-) a zazwyczaj wstajemy ok.9 lub nawet jesli wstanie wczesniej to bawi sie u siebie w pokoju. No,ale takim sposobem jestem juz po sniadanku i pije kawke ;-)
jutro moja kolej spania :tak::-D

za to Bartoszek nadal meczy sniadanko, no ale to taki typ niejadka (choc nie widac po nim) najchetniej to by zyl powietrzem ;-) jedna kanapke na sniadanie (lub mleko z platkami) potrafi meczyc godzine lub dluzej robiac z kazdym kesem mine jakby to byla najgorsza kara :-D
moze kiedys mu sie odmieni ;-)

Moze do marca na pierwsze spacerki zima w polsce troche odpusci ;-)
u nas coraz cieplej, choc nie jest to jeszcze typowa wiosna...

Moj gin w ogole odradzal mi branie nospy, wiec biore tylko magnez (jeszcze przez jakis tydzien) i mam nadzieje ,ze moja szyjka wytrzyma ( ale u nas to chyba rodzinne... moja siostra z pierwszym tez miala zagrozenie przedwczesnymn porodem, zakladali jej szew,a potem i tak urodzila w terminie :-D)

hej mamusie,
spróbuje Was dziś nadrobić, bo wczoraj nie miałam na nic siły. Rano pośmigaliśmy na zakupy i się strasznie umęczyłam, a potem nawdychałam się za dużo rozpuszczalnika i poległam w wyrku ze strasznymi mdłościami i bólem brzucha :eek:
Dziś też jakaś padnięta jestem :-( M spróbuje wykończyć pokój małego, męczy się z szafkami, bo musi aż 3 warstwy farby nałożyć i się złości, że dłużej je maluje niż cały pokój :no: Może potem wezmę się za naklejanie mojego safari, ale chyba zanim rozpuszczalnik pójdzie w ruch, bo się można zaćpać tym świństwem :dry:
Lecę Was poczytać.

P.S. W Poznaniu piękna wiosna, niebo czyste, słonko nieźle zapodaje w okna i ptaki ćwierkają :-)

Hej Marcjaneczki.
Ja tylko pokazać się bo zaraz do szkoły się szykuję. Nocka przerąbana, Juli znowu koncert bluesowy dawał:-:)-(. W poniedziałek idę z obydwoma do pediatry.
Miłej soboty pączulki.

reklama
Malinka mnie M już o 7:45 obudził bo spać nie mógł i przytulać mu się zachciało. Teraz odkurza. Pranie się kończy prać a ja leżę hehe, uwielbiam takie błogie lenistwo!

Marta przez wczorajsze Twoje pączki M został zmuszony do kupienia mi go na śniadanie nanana. Objadłam się niemiłosiernie i leżę. Chyba się przejadę jeszcze z M na duże zakupy do Biedronki i Rossmana...

Koncia a to już masz zamiar tą wielką nakleję na całą ścianę naklejać? Ja mam 4 szablony małych i jakoś zebrać się nie mogę do naklejenia! Brakuje mi koncepcji gdzie to ma być naklejone!

Ruda jak mały je kanapkę to masz godzinkę dla siebie;) mój gin z kolei powiedział na ostatniej wizycie "nie bać się nospy" no to sie nie bałam a teraz sama już nie wiem co jest dobre a co nie...

Futrzak ale Ty nie dobra jesteś! Jak ja już śpię to sobie grasz? Pewnie specjalnie żeby ze mną w literaki nie zagrać;)

Mili ale słodziaki:) napisz coś więcej pleassse! Jak się czujesz? I jak to jest być mamą?;) bo ja tu jeszcze muszę czekać tyle czasu żeby się dowiedzieć!!!

Ostatnia edycja:
Do góry