reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Marta 1981 DZIEKI!!:-D o właśnie jak to komponowac? ja myslałam zę jak już jest body to potem skarpetki spodnie i bluzeczka...a mozę i spichy sie nadadzą...;/ tych śpiochów to mam tylko 2 szt i to na 68cm ;/ najwiecej wiec mam bodziaków i pajacy;-)

magnolia- ja już mam sporo ciuszków ale takie też właśnie na później... a do szpitala to nie mam nic kupionego:p Czekam na wenę żeby pójść i kupić:D Mam nadzieję że dowiem się trochę od Was co i jak:D

W sumie też pomyśłałam że na początek dobre będą kompleciki.. czyli body, kaftanik, śpiochy, czapeczka, skarpetki i łapki niedrapki:D Bo przynajmniej będzie z czego wybierać i wszystko w komplecie by było:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
justysia ja z drugim dzieckiem jestem w ciąży a torbę mam tak napakowana ciuszkami ze nie da się dopiąć:-) z tego względu ze nie można przewidzieć pewnych sytuacji typu wielkość dziecka itp. dlatego trzeba wziasc parę ciuszków większych parę mniejszych
magnolia co do samego ubierania to ja robiłam tak:
body z krótkim rekawkiem +pajacyk lub
body z krótkim rękawkiem+ bluzeczka+spodenki+skarpetki

Padam na twarz po tym extra dniu najadłam sie śledzi po kaszubsku i suszy mnie niemiłosiernie a wy tu o takich pysznościach jak m&m
Ale dzieki wam uświadmoiłam sobie że zamiast Konciowego sernika moge zrobić pączki o tak tego mi trzeba popołudniu zrobie pączki:-)

Z miłą checiom już bym sie położyła ale niestety musze czekać na m żeby mi nanosił garów z tą gorącom wodą do wanny bo znająć życie ja bym sie jeszcze poparzyła i bedzie okazja do wspólnej kąpieli w 60cm wannie i 2garnkach wody szkoda że nie mam kamery bo bym wam jako komedie roku nagrała :-D:-D
Puki co chyba sie legne na kanapie i odpoczne zanim m wróci z pracy i sie zrelaksuje na to wszystko chyba zafunduje sobie jakiś mały sexik żeby wyładować z nas tą mase energii:tak:

papciarkowa- hmm.. wczoraj ja miałam ochotę na małe co nieco:D Ale niestety mój organizm chyba się jakoś broni bo kiedy dochodzi do czegoś to ja się blokuje i nie ma możliwości żeby wejść... blokada normalnie:(

reklama
Katjusza- ale był lektor w tym filmie?:D Zaraz chyba też sobie sciagne:)

Justysiu - właśnie niestety nie znalazłam ani wersji polsko, ani nawet anglojęzycznej więc oglądałam oryginał, nie znam francuskiego ale i tak filmem jestem zauroczona, zdjęcia i muzyka powalają i są wystarczająco obrazowe, żeby obyć się bez tekstu, choć jeśli kiedyś trafię na wersję z lektorem to z pewnością drugi raz oglądnę (choć pewnie po porodzie nie będzie już wzbudzał aż takich emocji) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry