reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ewi82 - sa to bezsprzecznie symptomy zbliżajacego się porodu. Ale spokojnie. Bądź spakowana ale spokojna. A naprawde takie objawy wystepują 2 a czasem nawet 3 tyg przed porodem
Mamii-magnez jak najbardziej warto brać, a wg moich info po 33-34 tyg no-spy juz sie nie stosuje a w wypadkach silniejszych skurczy mogących spowodować poród przedwczesny daje sie Fenoterol

Ostatnia edycja:
Vetka dzięki za informacje. Mam nadzieję jednak że to jeszcze chociaż z 2 tygodnie. To teraz będę tylko grzecznie leżała...

Nie martw się Katjusza, od tego jestem;-):tak: a tak na marginesie chyba podpisy do suwaczków zmieniłaś bo mi superowe teksty się w oczka rzuciły.
Ewi, proszę zostać w jednym kawałku przynajmniej do środy;-):tak:, bo ja nie wiem gdzie w Ś szpital;-):no::no:.

Marta mam nadzieję że zostane nie tylko do tej środy ale i do następnej! No i jeszcze sesję przecież musimy zaliczyć!

agacina- to normalne ze masz stracha, kazda z nas to miala lub nadal ma nawet i z 2 czy 3 dzieckiem. Nowa dzidzia nowe obowiazki i wiadomo ze kazdy jest inny wiec i doswiadczonym mama moze byc ciezko bo dzidzia bedzie np o 100 prc inna niz pierwsza. Dasz rade, po tym jak sie urodzi to powiem Ci szczeze nie czujesz takich mysli. Poprostu musisz przebrac czy umyc i robisz to odruchowo:tak:. Wiadomo ja dzidzia jest chora i placze to przychodza stany zalamania ze nie wiadomo co zrobic ale to przejsciowy stan. Im dluzej tym poznaje sie tego malego cudownego czlowieczka ktory nawet placzem do nas przemawia i wiemy o co chodzi;-) Nie ma typowej instrukcji obslugi (ha ha a szkoda ) kazdy uklada ja sam i daje sobie rade wiec nie martw sie.
papcia- no to masz powod do tego by byc wku**** tez bym byla. Dobrze ze chociaz masz ten na prad... wspolczuje problemow- trzymaj sie dzielnie i nie denerwuj :) Co do sledzi to tez dzisial mialam. Sledzik w smietanie i cebuli i do tego krylki (pl. ziemiali w mundorkach) jami jami. A wiesz ze ponoc nie powinno sie jesc sledzi w ciazy........
harsh- ogolnie moge duzo widziec ale nie takie tam owady czy robaki. Powoduja we mnie ciarki. Moge miec gryzonie i inne , mialam prosektorium na studiach- spoko ...ale takie cos na moich rekach- bleeeeee.....
katjusza- filmik super usmialam sie tak jak nigdy....poprostu nieziemski.
magnolia- to masz strasznie nie jasna sytuacje , ale nie buj sie zawsze moga zrobic natychmiastowa cesarke wrazie gdyby okazalo sie ze rodzisz a dzidzia jma glowke u gory.
marta- mniam mniam..... wygladaja pychota

A ja wkoncu wybralam si edo apteki po krem na hemoroidy.... zobaczymy czy dziala....

No to chyba marcóweczki udały sie na spoczynek albo przytulac sie do mężów. A mój oczywiście na dyżurze a ja musze jeszce z pół godziny wytrwac by wziąść leki

reklama
Do góry