reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Przyszedł mój skórzany fotel fiński z allegro :-) ale się zmachałam, żeby go odpakować. Nie dość, że w kartonie, to z 10x owinięty folią :szok: Nie mogę nawet sprawdzić czy wygodny, bo wymaga skręcenia. No chyba, że wysilę mój malutki móżdżek i się przy nim pogimnastykuję... Może lepiej poczekam na M
Ale widać, że konstrukcja solidna, listonosz ledwo wtargał go na 2 piętro :-D Nie wiedziałam, że te fotele są drewniane :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzisiaj wszyscy mi mówią że strasznie mi brzuch urósł hmm być może to wina koszulek które kończa mi sie na połowie brzucha? ale po domu wole chodzić w takich nich w emkowych bo mało kobieco sie w jego tshirtach czuje.
A wogóle to jak prasowałam koszulki do szpitala to ojciec do mnie z tekstem a co Ty tak wszystko prasujesz składasz czyścisz chyba tego do torby szpitalnej już nie pakujesz przecież masz kupe czasu jeszcze. Wiec mówie no faktycznie kupa czasu miesiąc i tydzień a on do mnie a co myszy Ci kalendarz zjadły przecież Ty rodzisz prawie w maju!!! Nie wiem z kad mu takie daty wyszły ale jestem z siebie dumna bo spakowałam sie w 1średnią torbe i jedną taką co do wyposażenia wózka jest. A ciuszki dla małej na wyjscie mam w3 ale ona w domciu zostaje więc nie jest tak żle myślałam że więcej mi sie tego wpakuje.

Nastawiłam zupę grzybową. Ostatnie chwile zeby wykorzystać grzyby bo przy karmieniu już nie wolno:(
Oj, ja pieczarkową jadłam i nic moim chłopakom nie było:no::sorry2::-p:-).
Dzisiaj spotkałam koleżanką i przedstawiła mi teorie swoją i swoich koleżanek które są juz mamami że dziewczynki rodzą sie w terminie lub przed a chłopcy czesto po terminie... Ciekawe czy cos w tym jest...
Chłopaki przeważnie po terminie:tak:, Olek 11 dni a Juli 4 ale jak u mnie tendencja spadkowa o 7 dni to Pawełek pewnie 3 dni przed;-):tak::-D:-D.
Malina jeny czy Twoje sny sie spełniają? Rety taki kloc to chyba jakbym naturalnie urodziła to bym do ginesa trafiła
O tym samym pomyślałam:tak::-D:-D:-D.
Masala że przez wizjer patrzeć nie można to nie wiedziałam hehe
Pokazywali w Teleexpresie moją ulubioną ciastkarnię w Świdniku gdzie zawsze kupuję ciasteczka;) Teraz jakieś susły wymyślili i o zgrozo mały susełek 2,50zł!!!
Przez wizjer nie można bo dziecko będzie miało problemy ze wzrokiem - ponoć moja mama wyglądała i dlatego teraz szkiełkowa jestem;-), ja też prawym okiem i Olkowi powieka prawa opada i to wrodzona wada:baffled::confused:. A na Susełka to chętnie bym się po niedzieli wybrała:dry:;-):tak::szok::rolleyes::rolleyes::wink:, tylko podaj namiary:tak::-). http://ciastkowo.pl/index.php?products=product&prod_id=11
M przywiózł wieżę z budowy i mam disco w polu w mieszkaniu:-D:-D.

futrzakowa patrze tak na Twoje zdiecie i zastanawiam sie nad tym czy my sie przypadkiem nie znamy normalnie jak bym Cie jz wdidziala a jak juz iwesz daleko od siebie nie mieszkamy heheeh

tak naroblysce mi ochoty na slodkie ze musialam wyslac Meza do sklepu mimo ze mam diete bezsolna i bezcukrowa;/ehh a slodycze to moja jedyna zachcianka w ciazy:(
co do tego ,ze chloplcy rodza sie pozniej ,to ja slyszalam ,ze jest odwrotnie.....wszytsko sie okaze:)

ja cala ciaaze patrze przez wizjer ,ale mysle ze nie to bedzie przyczyna jesli dzidza bedzie nosic szkielka(moj maz i ja nosimy okulary;/)

a myszy to mi sie ostatnio cala noc snily.....fuj nie cierpie mysze .ciekawe co to oznacza :-D

Dobrze by było gdyby rzeczywiście dziewczynki rodziły się w terminie lub chwilkę przed, ale w to nie wierzę. Wiktora przenosiłam 14 dni.

Myszy
Heh dziś zbieralam połowę szczurka z wycieraczki + resztę wyrzyganą, kochane koty :rofl2: A codziennie widzę kilka myszek upolowanych na trawniku...

A co to te susly swidnickie?? Ale nazwa ;-) hi

a czy Harsh to sie przypadkiem tam nie rozpakowuje?

Ja dzis pierwszy raz mialam problem z zalozeniem rajstop. Ni jak nie moglam sie pochylic. A w szkole mamy takie male toalety, ze musze kombinowac zeby drzwi zamknac... Ja nie wiem jak te grube szkotki tam wlaza w ogole. W collegu dzis uslyszalam: A Ty jeszcze tutaj? a co, twarda jestem :-) poki daje rade, to bede chodzic na zajecia, w koncu mi za nie placa ;-)

Zmeczona jestem. Ogladne serial i ide do lozeczka.

Milej nocki :-) ja cale szczescie wstaje tylko raz na siku :-)

Edit:
Wiecie jak wyczyscic srebrne sztucce? Wygralam na ebayu srebrne widelczyki do ciasta i niestety nie wygladaja tak jakbym chciala.

Ostatnia edycja:
reklama
Ha wlasnie zrobilam budyn:)) Zaleje go malinowym soczkiem i sobie zjem:) Tym razem nie pochrzanily mi sie proporcje i wlalam pol litra, a nie jak ostatnio 1/4;/ Bo wtedy moj czekoladowy budyn jak kupa wygladal:wściekła/y::-)

Wlasnie nie ma dzis harsh i buziaczka tez jakos nie zauwazylam... moze faktycznie sie rozpakowuja... ale buziaczek miala na mnie czekac:) obie w koncu mamy termin na 12.03:)

agacina... wydaje mi sie, ze srebro czysci sie pasta do zebow, cos mi tez po glowie chodzi woda z sola (musisz taki roztwor przygotowac, tam sie chyba wrzuca srebro i zostawia na jakis czas)

Ewe no to milego rozpakowywania paczek:) jak dla mnie to sama radosc jest:))

Do góry