reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Masala że przez wizjer patrzeć nie można to nie wiedziałam hehe

Koncia Ty nie słuchaj teściowej bo wg. naszej teorii to Ty przenosisz troszeczkę;)

Pokazywali w Teleexpresie moją ulubioną ciastkarnię w Świdniku gdzie zawsze kupuję ciasteczka;) Teraz jakieś susły wymyślili i o zgrozo mały susełek 2,50zł!!!

reklama
Ewi ja na poczatku ciazy w jakiejs "madrej" gazecie czytalam o wszystkich przesadach ciazowych... mozna byloby zwariowac gdyby sie w to wierzylo... ale jednym z nich bylo wlasnie patzrecnie przez wizjer, dziecko ma miec zeza jak sie bedzie to robilo:)
A jak zobaczy sie mysz w trakcie ciazy to dziecko ma miec owlosiona myszke na twarzy...
Biedna moja corcia... malo, ze z owlosiona myszka na twarzy to jeszcze z zezem:p

A ja dzisiaj tylko wpadałam podczytać i dalej do roboty.. muszę korzystać póki mam siłę jeszcze jakąkolwiek ;)
Dzisiaj jestem z siebie samolubnie zadowolona - wyprasowane nasze 3 pościele, wypucowany piekarnik, zmywarka i jedno ręczne zmywanie, obiadek :D
Co prawda kiepsko teraz chodzę, bo uciszona rwa dała o sobie znać, ale bynajmniej jakoś z domowymi pracami jestem do przodu..
Mężu się stara, odkurza, dba o Freda, a na mnie się fqrza, że się przemęczam, no ale jak ja mu mówię, że coś trzeba zrobić, to on "ok później się za to wezmę" i czekam.. po kilku godzinach sama się za to biorę, bo nie będę czekać w nieskończoność choć pewnie powinnam.. bo mi się przyzwyczai, że jak powie później to ja zrobię za niego ech..
A jakoś tak gupi ten dzień dzisiaj bleeeeeeeeeeeeeeee

Hej laseczki-marcóweczki
Niestety mam L4 - szczegóły na odpowiednim wątku
Malinka - pamietaj że wazymy sie o tej samej porze, bo waga poranna moze sie aż o 2 kg róznic od wieczornej i to norma
ona - mam nadzieję że jutro bedzie kolejny 1 kg na minusie
madzik-u nas 9 lat temu juz z kieliszka karmili dzieci po cc, myslałam, że w karju w którym jest taka nogonka na karmienie piersia to alternatywne metody karmienia do butli to standard
pestusia-nie mogą odesłac rodzącej gdy rozwarcie jest wieksze niż 7 cm, do 7 cm mogą

katjusza w sumie jest duze prawdopodobienstwo bo jestem w 35tc i 4d ciazy czyli dzieli nas tylko kilka dni :-D tylko jak ja cie rozpoznam ??

reklama
Do góry