reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ja to zawsze przyjdę jak już nikogo nie ma ech.. włosy ufarbowane, coś tam wyszło ;) ale jednak co fryzjer to fryzjer, choć mama naprawdę się starała i nie wywdzięczę się jej chyba.. seriale obejrzane, kolacyjka wsunięta, ale ten budyńńńńńńńńńńńń grrrr.. uduszę Cię Masala za chętkę.. jutro na deser będzie budyń :D waniliowy z malinami mmmmmmmmm

Ona czekamy na wieści, na pewno mała ma po prostu lenia :*

Hars, Buziak odezwijcie się..

Malinka - pamietaj że wazymy sie o tej samej porze, bo waga poranna moze sie aż o 2 kg róznic od wieczornej i to norma

Pamiętam :) Dzisiaj o 20ej było o 700g mniej niż wczoraj o tej porze chociaż moja lewa kostka przypomina rozmiarem mandarynkę ;)

ale pusto się zrobiło...teraz każda dłuższa nieobecność bardzo podejrzana się wydaje:tak:
emek z tatą jeszcze walcza na górze, dzisiaj przygotowywali pokój do tapetowania, trzeba było zaszpachlować wszystkie dziury i łączenia płyt, a potem je wyrównać więc nakurzyli że na dole mam znowu syf... teraz budują stelaż pod biokominek - mój M. wymyślił sobie:crazy: zobaczymy co to w ogóle z tego wyjdzie...
Zosia mi wnętrzności obija, trudno znaleźć pozycje do siedzenia czy leżenia...
zagubione Marcjanki odezwijcie się:tak:
ona daj znać co z Tobą i dzidzią... czekamy na wieści...

edit
malinka czyli tendencja spadkowa:tak: a to najważniejsze:-) jak tam Twoja poraniona brodawka? już lepiej?

Ostatnia edycja:
Buziaczek ma sie dobrze- jeszcze nie rodzi ;-). Ladowarka z laptopa jej padla i czeka na nowa bo nie moze go odpalic. Odezwie sie jutro albo po jutrze jak odpali laptopa.

A mialam jeszcze dodac ze macie wszystkie od niej POZDROWIONKA :)

Ostatnia edycja:
kurka faktycznie...ani Harsh, ani buziaka....hmmm....

Jestem, jestem. Dalej dwupak. Olo ma zapalenie oskrzeli, poprzednia noc oboje przeplakalismy- on bo zle sie czul, a ja mialam wielkiego dola (dalej mnie trzyma)... No i tak sie nie zlozylo, zeby dzisiaj cokolwiek napisac... bo tylko bym narzekala... A i tak kupa roboty z Olem i w ogole...

Kochane jade do szpitala bo juz sie chyba tak podenerwowałam że od 17stej nie czuje ruchów ;:)-( 3 majcie kciuki. Jejku zawsze przez słuchawke słyszałam ze chociaz coś w brzuchu plumka, a teraz nic ;:)no: Mam nadzieje ze to fałszywy alarm ....

Trzymam kciuki, miejmy nadzieje, ze to falszywy alarm!

Btw:
SMS OD PINKI:
[...] ja od wczoraj mecze sie z nieregularnymi bolami i biegunka po tej herbacie malinowej. Ciekawa jestem czy to sie do konca tygodnia bardziej rozwinie :-D pozdrawiam, milego dnia, pozdrow laski na bb

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem, jestem. Dalej dwupak. Olo ma zapalenie oskrzeli, poprzednia noc oboje przeplakalismy- on bo zle sie czul, a ja mialam wielkiego dola (dalej mnie trzyma)... No i tak sie nie zlozylo, zeby dzisiaj cokolwiek napisac... bo tylko bym narzekala... A i tak kupa roboty z Olem i w ogole...

Zdroweczka dla Olo - biedaczek.
A co do nastrojow to ja ma tak jak ty. Dola i jeszcze raz dola..........i placze co chwile.....

No Harszka nie strasz, a dostałaś smsa ode mnie??

Biedna Pinka, muszę jej napisać, że mi wreszcie pępek wyszedł to się uśmieje ;)

Patik a jak wygląda taki biokominek?? że elektryczny??
Dziękuję, brodawka jest ok, tylko na samym czubku sutka miałam to pęknięcie, smaruję, nie ocieram i chyba lepiej :)

reklama
Do góry