reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Agacina trzeba nalać ciepłej wody do oporu rozpuścic soli aż sie nie bedzie chciała rozpuścić na dno położyc folie aluminiową i wrzucić widelczyli i same sie wyczyszczą

Moje dziecko właśnie nie wiem po raz który dzisiaj ma znowu czkawke jak ona biedulka sie męczy

Ewe ja też nie moge sie doczekać kiedy zapłace za reszte moich paczek podejrzewam że do końca tyg wszystko popłace i przyjdzie w przyszłym a jeszcze musze dokupić małej do szpitala śpiochy i kaftanik i materac i koniec zakupów po tem to tylko na malutką cierpliwie czekać

tak wogóle to mnie coś zachcianki omijają dzisiaj właśnie m mi pisał co chce do jedzenia bo wskoczy na zakupy po pracy a ja na nic nie mam ochoty więc od niechcenia napisałam mu że sandwicha ale pewnie i tak nie bedzie a teraz ide sie położyć bo mi plecy siadają miłej nocki laski

reklama
a swoja droga nie bylo tu dawno trzebiski :confused: macie moze z nia kontakt ?? :-)

papcia nam brakuje komody,lampki i rolet zeby mala mogla sie pojawic i jeszcze kilku innych rzeczy ale to juz mozemy kupic jak sie pojawi na swiecie np. niania,chusta,wklad do poscieli ,drugi komplet poscieli ;-) ale powoli co miesiac cos kupimy bo na raz fundusz nie pozwala :tak:

Ostatnia edycja:
papciaku ale ja czytalam i ogladalam w jakims programie, ze dzieci nie mecza sie w brzuchu jak maja czkawke... ona tylko juz na zewnatrz przeszkadza:)

hej

podczytuje,ale z pisaniem u mnie gorzej ostatnio ;-)
Do tego mam lekka biegunke od wczoraj, z B. tez tak mialam przed porodem (tylko nie pamietam dokladnie ile przed....cos kolo 2 chyba,ale max.4 tygodnie) wiec bylam pewna,ze dotrzymam do terminu ,ale teraz to nie jestem na 100% pewna... no ale chcialabym jeszcze z 3-4 tyg bo termin na 14 marca dopiero- wczoraj bylam na wizycie u poloznej i z wymiarow macicy ;-) tez wychodzi ten pozniejszy termin,wiec dzidzia ma jeszcze sporo czasu.
Polozna mnie pocieszyla za to wiadomoscia,ze jesli wszystko bedzie ok to bedziemy mogli wyjsc do domu w tym samym dniu :) (z B. tez tak wyszlam,ale teraz mnieszkam troche w innym miejscu i jeszcze niedawno nie mieli tu takiej opieki i musialabym lezec w szpitalu min.2-3 dni), wiec moze sie uda byc szybko spowrotem w domu. no,ale do tego to maluszek musi sie mniej wiecej w terminie urodzic.
Dobra, koncze i ide czytac dalej bo *******y pisze :tak::-D

Kochane jade do szpitala bo juz sie chyba tak podenerwowałam że od 17stej nie czuje ruchów ;:)-( 3 majcie kciuki. Jejku zawsze przez słuchawke słyszałam ze chociaz coś w brzuchu plumka, a teraz nic ;:)no: Mam nadzieje ze to fałszywy alarm ....

reklama
No nie ma dziewczyn....ciekawe.

ona- nie stresuj sie za bardzo i trzymam kciuki . Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.

Do góry