reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Czesc dziewczynki:-)
Znowu pogoda ''barowa'':-(wieje i pada i ja tez padam po wczorajszym dniu,miałam gosci ''na włosach'' tylko cztery głowy;-) a dzis zapowiedziała sie ciotka bo ona ''musi mnie jeszcze zobaczyc'':eek: normalnie czuje sie jak jakies dziwne zwierze w zoo;-)atrakcje se robia ze mnie normalnie no:wściekła/y:
Co do opuchlizny to ja mam paluszki u rak jak parowki;-) a nogi wieczorem jak pnie drzew;-) na szczescie rano jest lepiej:tak:
Futrzak wpadnij do mnie na kapiel;-)
Harsh biedna Ty jestes:no: zawsze cos albo Olo albo Ty masz jakies przeboje:no: zdrowka zycze małemu a Tobie spokoju:tak:
Scarletka niezazdroszcze:no:wracaj szybko do formy:tak:
Papciarku fajnie ze Twoj maz taki zdecydowany na towarzyszenie przy porodzie:tak: bo moj to nie umie sie okreslic czy chce,zreszta nawet niewiemy czy dostanie wolne:-(
Martita u mnie paciorki kosztowały 25zł
Fifrus taka pełna labe to bedziesz miec tylko miesiac bo potem dzidzia nie da odpoczac wiec korzystaj ile sie da;-)
Chorowitkom zycze duuuzo zdrowka;-)

oooo własnie listonosz przyniosł ksiazke Zawitkowskiego,ide czytac;-)
Miłego poniedziałku mamuski:-)

reklama
Hej kozielanki, u nas od rana piękne słońce i na to konto postanowiłam od rana ryczeć jak bóbr - a o co? bo mąż mnie nie chciał zabrać na śniadanie na Rynek po badaniach, bo miał bardzo dużo pracy i musiał wracać... najpierw się popłakałam, że mnie nie chciał zabrać a potem się rozryczałam na dobre o to że mu sprawiłam przykrość (bo on faktycznie nie mógł)! A potem to już wyłam nad swym losem (??!).
BOMBA!! Czuję się z tym teraz fantastycznie :szok::szok::szok:

eeeeee, w ogóle idę na spacer! :crazy:

ewe - probowalam ale na chwile pomoglo i doslownie 10 min pozniej spowrotem to samo... uzywam tych euphorbium ale wolalabym cos co zamiast lagodzic to by to wyleczylo...:sorry:

ewe - probowalam ale na chwile pomoglo i doslownie 10 min pozniej spowrotem to samo... uzywam tych euphorbium ale wolalabym cos co zamiast lagodzic to by to wyleczylo...:sorry:

kurcze to nie wiem co ci poradzic jeszcze to Euphorbium jest bezpieczne bo to homeopatia a moze to jakas alergia,ktorej sie dopiero nabawilas i nie mialas jej wczesniej ??:nerd:

Pastela, Matko kochana! Trzeba zadbac o klejnoty Twojego pierworodnego, bo jak nie klej to klapa od toalety go atakuje! Toz to jego najwiekszy skarb ;-)

Tylko patrzec jak Harsharani nam sie rozpakuje. Wspolczuje Ci kochana, albo Olo bez przerwy chory, albo Ty masz jakies przeboje. Nie mozesz sobie odpoczac na koncowce ciazy.

Buziaczek, w Ty to pisalas, ze masz tropikalne warunki w domu (czyt.24st), to nie od tego przypadkiem masz ten suchy nos?

W ogole to dzien dobry.
Dzis postanowilam definitywnie spakowac torbe do szpitala, bo tak tylko na gadaniu mi sie konczy. W nocy obudzil mnie jakis skurcz. Dziwnie spokojna bylam z tym wszystkim, martwilam sie tylko niespakowana torba. Ale mam wszystko w jednym miejscu wiec tylko wrzucic wystarczylo. Ale milo by bylo jakby Mlody posiedzial jednak do tego 17 lutego...

Zagniotlam ciasto na jagodzianki i jablczanki. ciekawe co mi z tego wyjdzie...
Na obiadek zrazy wolowe zawijane z musztarda i ogorkiem i do tego ziemniaczki i buraczki zasmazane :-)

Zaraz zamowie rolete, w weekend 'ubierzemy' pokoj niunkowi :-)

Milego dnia :-)

raczej tak moj GP mi powiedzial ze to normalne w ciazy ze naczynia w nosie sa zwiekszone i sie sklejaja czy jakos tak a na dodatek mamy ogrzewanie elektryczne- od takich kaloryferow bucha cieplo z zewnatrz i podobno z racji tego ze moj blok drzewa otaczaja to ma duzo takich klientowi temu nic mi na to nie daje bo podobno i tak nic nie pomoze... po ciazy podobno ma troche zelzec... ale i tak nie do konca bo ogrzewanie jest do d...py i drzewa nookolo okien...powiesisic sie idzie normalnie...juz mialam nadzieje ze cos wymyslisz kochana:tak: etam jakos juz dojade na tych kroplach - wiem ze malenswo zdrowe i lozysko dobrze ukrwione tez wiec chyba az tak bardzo to nie jest grozne dla nas...ale swoje to musze przejsc przez ten nos...masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)ale dziekuje!!

aga- juz teraz nie od jakich kilku tyg mam takie uderzenia goraca ze ogrzewanie na min mam a i tak to nic nie daje

Ostatnia edycja:
buziaczek w ciazy wlasnie czesto zdaza sie zatkany nos przez naczynia wlasnie ;-) dobrze ze to juz finisz a pekaja ci naczynka w nosie ?? bo mnie tak z reszta ja mam ciagle zatkany nos czy ciaza czy nie ciazy poprostu problemy laryngologiczne i "uroda" mojego nosa :wściekła/y:

witaj w klubie - masz doslownie w 100 % to samo co ja .... nic tylko linka i na drzewo:wściekła/y:

dobra spadam na zakupy dzieki bejbe za rady:)

reklama
katjuszka - przytulam mocniutko:* ja wczoraj eMokwi z kolei nawytykałam jakiś głupot a potem byłam zła na siebie że sprawiłam mu przykrość:-( ehhh... mam nadzieję że spacer ci pomoże ... ja właśnie byłam na godzinnym spacerku i jest mi o niebo lepiej:-D

teraz gotuję gary z wodą na kąpiel:-D hehe...mam nadzieję że obrobię się do 18tej:-D

Do góry