reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Futrzakowa współczuję ze nie masz cieplej wody i ze akurat musiala Ci wizyta dzisiaj wypaść:sorry:
Buziaczek a te krople EUPHORBIUM używałaś w ciąży? I czy dostane je w boots bo jak tak to już jadę!! Na GP w ogóle tu nie liczę,bo jeśli nie mam gorączki to pewnie by mnie z paracetamolem odesłali do domu.

Scarletka, Wierka nie dajcie się tym dolegliwościom. Mam nadzieje, że szybko wam miną.

Futrzaczku w środe ostatni dzien w pracy :)))

Pastelka dzięki za lekturę :)

Ona ja też mam opuchniete nogi. Na pewno nie aż tak jak Malinka, ale jednak. Gin mówi, że to po porodzie przejdzie :)

Hej!

scarletka/harsh życzę poprawy samopoczucia:-)

futrzak klops z ta wodą!:rofl2:

fifronka najgorsze pierwsze 2 dni aklimatyzacji, potem już tyle zajęć, że szok!:tak:

a my wybraliśmy się wczoraj w drogę ok 100 km i miałam straszne wyrzuty....brzuch jak skała, nogi konewki, oj nie nadaję się już na wyprawy i powinnam siedzieć w domu! kupiłam wreszcie ten wymarzony fotel i kilka drobiazgów...
...Zosi nie posłałam do przedszkola, chcę się nią nacieszyć póki ferie i luzy w przed.:-)

wierka te krople w necie tylko znajdziesz sa homeopatyczne dostepne w pl i tutaj sa bezpieczne w ciazy nie dzialaja szybko ale jak juz zaczna to to byly jedyne krople ktore mi sie przepchaly do zatok a uwierz mi ze probowalam wszystkiego - oczywiscie w rozsadnych ilosciach ale tylko te na zataki dzialaly dla mnie. lekarze nic na zatoki mi nie dali powiedzieli ze : NO TAK SA CHORE ALE POKI JESTES W CIAZY NIC POZA WACHANIEM KAMFORY CI NIE DAMY - BO NIE WIEMY CO POMOZE IDZ DO FARMACEUTY W APTECE A CI TEZ NIC TUTAJ NIE WIEDZA... sama znalazlam te kropelki i bardzo duzo opinii o nich czytalam i sa bezpieczne w ciazy

Pastelka dzięki za poradniczek m dzisiaj mi w pracy wydrukuje więc bede miała co czytac
a ten Twój Wiktor to jest niezły aparat nie ma tygodnia żeby czegoś nie wywinął jak emowi opowiadałam historie z klejem i przyczaśnięciem to aż zasyczał więc napewno go to bardzo bolało

Futrzak jak sie raz nie ogolisz to sie nic nie stanie;-)swoją drogą to zauważyłam że jak byłam tak dokładniuśko wydepilowana to sie na mnie gin patrzył jak na debila teraz z racji tego że za wiele nie sięgne i przystrzyganie musi starczyć to jakoś takie łaskawsze spojrzenie ma na mnie

Harsh a co Ty nastepna w kolejce sie szykujesz ?
a dzisiaj mi sie z wierką śniłyście że ja tak smacznie spałam a wy mnie obudziłyście i krzyczycie że mami zaczeła rodzić ale byłam na was wściekła i was zwyzywałam że bez serca jesteście że mnie budzicie ale jak tu nie być złym jak znowu Filip u mnie był?

Scarlecia na takie krwotoki dobrze jest łykac wit c bo uszczelnia naczynia krwionośne więc dużo cytrusów jedz

Wierka jakieś inhalacje sobie zastosuj

A mój m wczoraj postanowił w końcu odpalic poradnik ciąża poród i połóg i tam były takie fajne filmiki np z porodówki jakie kobieta ma pozycje przyjmować żeby sobie ulżyc w skurczach jak facet ma masować itp filmik sie skonczył a mój m na to o ku*** aż mnie brzuch rozbolał więc pytam czemu a on przecież na filmach to kobita tylko leży na tym fotelu z nogami rozkraczona i po robocie a tu to jakaś masakra dobrze że to Ty bedziesz rodziła bo ja bym ich tam wszystkich rozp****TAK MNIE CHŁOP POCIESZYŁ i szczerze to cieńko go widze na tej porodówce ale jak chce iść ze mną to ja mu nie bronie tylko już współczuje tym wszystkim w koło jak on zacznie wyzywać.
Za to filmik o przewijaniu tak go zaciekawił że 2razy cofał bo chciał dokładnie wszystko obejrzeć aż go czasem nie poznaje

wierka te krople euphorbium compositum sa bezpieczne w ciazy i one sa z firmy HEEL i moze oscillococcinum wez z BOIRON popytaj w sumie to powiini miec w waszych aptekach :-)

no widzisz ewe potwierdza ja je bralam ale moze mi cos doradzisz na dotkowo zatkany i suchy nosek w srodku? bo wykitowac idzie czasami mam non stop zatkany a czasmi smarkam jak glupia wszystko od kad zaszlam w ciaze...dodam ze te zatoki chyba wyleczylam a ten nos mam zatkany dosc nisko... nie w zatokach... tylko nie zadne napary i wachania bo to juz mam w 1000cznych probach za soba...i nie dziala...:no:

reklama
no widzisz ewe potwierdza ja je bralam ale moze mi cos doradzisz na dotkowo zatkany i suchy nosek w srodku? bo wykitowac idzie czasami mam non stop zatkany a czasmi smarkam jak glupia wszystko od kad zaszlam w ciaze...dodam ze te zatoki chyba wyleczylam a ten nos mam zatkany dosc nisko... nie w zatokach... tylko nie zadne napary i wachania bo to juz mam w 1000cznych probach za soba...i nie dziala...:no:

a moze woda morska mnie pomaga na zatkany nos (TAK NIZEJ ZATKANY JAK OPISUJESZ )
nie wiem jakie sa u was ale w PL jest np.MARIMER ,DISNEMAR stosuje sie to u niemowlakow na katarek sprobuj ;-)

Do góry