HeLLo!!
Witam o poranku
I zabieram się powoli do sprzątania...
Harash... mam nadzieje ze synuś się nie rozchoruje , tego zycze :*
Buziaczku... Mój Najukochańszy... zyczonka spoźnione ale SZCZERE z całego serduchaaaa NAJLEPSZEGO, a przede wszystkim porodu takiego o jakim marzysz
Martita24... u mnie badania kosztowały 28 zł, a poźniej przy odbiorze gdyby test był dodatni to 38 zł trzeba zapłacić za jakiś antybiotyk czy coś... tak w laboratorium tłumaczyli, ale najważniejsze ze był ujemny.
Fifronka... Słońce Ty już znajdziesz czass na nude... nie martw się
najwazniesze ze bedziesz już sobie odpoczywac
Scarletkotylko nie to... czy zawsze musi się cos dziać
życze Ci zeby jak najszybciej te złe dolegliwości mineły :*
Ewefajniutko masz, ja bym jeszcze pochodziła, mi się bardzo podobało, szybciutko sie skończyło, więc zycze przyjemnych zajęc
))
Pestusiato teściowa miała GEST :/
ale to tak własnie bywa... Nie wiem co chciała zdziałać... zdenerwować czy co ?? dobrze ze Twoja mamcia nadrobiła to wszystko
Miami i Malinkawłasnie u mnie tak samo jest z M ... jakaś nerwówka jest... a tak jak piszecie w ciąży Nam wolno wszystko, rozumiem ze Oni też mają swoją wytrzymałość... ale i ja większość czasu ciążowego byłam grzeczna, i samodzielna, wiec mogłby to docenić...
A ja dziewczynki w czwartek byłam u lekarza bo dostałam uczulenie na leki które mi przepisał na obrzęki i musiał mi je odstawić i stanełam na wage a tam 4 kg mnie JUPIIII cieszyłam się strasznie... ze woda zeszła... ale co z tego jak dzisiaj wstaje i znowu jestem jak balon... nogi spuchnięte, buzia też... i zastanawiam się czy iść do gina czy dzwonić...w sumie nic nie mowił ze jak wrócą znowu obrzęki to przyjść a może macie jakieś rady... a po za tym wszystko okiiii
:-)