reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Buziak - sto lat! :-)

Malinka - bo eMek poszedł wczoraj na imprezę...to ja głupia stwierdziłam że poczekam na niego....no i jak przyszedł o 1 to zaczęliśmy se gadać tak do 2 i on zasnął a ja w najlepsze rozbudzona:-D no i zasnęłam o 5:-D dobrze że Mały przebudził się koło 4 to z godzinkę się pobawiliśmy w stukanie i pukanie:-D wymęczyłam go na maxa bo śpi teraz jak zabity:-D

aaha...dzieńdobry kochane:-D ale dziś piękny słoneczny dzień...niech się skończy Football cafe i wyciągam eMka na spacery:-D

no i wiecie co... tak jak jestem bardzo leniwa i wygodna to chyba sfiksowałam na punkcie pieluszek wielorazowych ... oj ja biedna w co ja się chcę wpakować:-D

Ojj Futrzaczku weź to jeszcze raz przemyśl.. ekologia ekologią, ale pomysl o pupie Piotrusia.. nie ma to jak wszystkochłonny pamp :D

Jak za oknem taka pogoda, to aż człowiek odżywa :D Zjem batona na śniadanie i biorę się za porządki!!

Ojj Futrzaczku weź to jeszcze raz przemyśl.. ekologia ekologią, ale pomysl o pupie Piotrusia.. nie ma to jak wszystkochłonny pamp :D

Jak za oknem taka pogoda, to aż człowiek odżywa :D Zjem batona na śniadanie i biorę się za porządki!!

właśnie chodzi o to że ja też tak myślałam że one są chłonne jak nasze stare tetry... a tez mają te warstwy nieprzepuszczalno-oddychające które chłoną i pupka jest cały czas sucha:-) stąd zaczęłam się bardzo zastanawiać:-) ale póki co tylko myślę:-) a pampki jednorazowe rozmiaru 1 i 2 i tak zakupione:-D

jakiego znowu batona na śniadanie! a gdzie tradycyjne śniadanka...kanapeczki, twarożki, jajeczka? :-D i jakie znowu porządki!? odpoczywaj kobieto:-D

Witam!
wpadam tylko na chwilkę pożyczyć solenizantkom:-)
Aga_cina wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-) spóźnione ale szczere:tak:
Ewe I tobie kochana zagubiona solenizantko:-) dużo szczęścia i radości z okazji urodzin:-)
Buziaczek W dniu urodzin wszystkiego naj naj naj i spełnienia najskrytszych marzeń:-)

odpoczywajcie :tak: jak tam się czujesz Milutku??? a jak dziewczynki? uściski:-) miłej niedzieli!

Buziak sto lat sto lat!:-):-):-)
Wszystkiego naj z okazji urodzinek:tak:
Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Ciebie i maluszka:-):-):-)

Futrzakowa co do wielorazów ja też mam zamiar tak pieluchować synka, jestem zdecydowana na jakieś 80% ;) Na początek kupię chyba jakiś zestaw próbny. Na pierwsze dni też mam jednorazowe, dopóki się malutki ze smółki nie oczyści.

Wszystkiego najlepszego dla solenizantek i jubilatek.

Nowa marcówka- też wczorajsza solenizantka :)

matko jak mnie moja siostra z mama zaatakowaly bo je przylapalam na klamstwie i teraz mnie napastuja smsami :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry