reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej,
melduję się po dniu poza domem :-)
dotleniłam się troszkę i przez chwilkę pobyłam w galerii, ale nic poza 4 bluzkami dla Zosi i książką dla M. nie kupiłam, jakos weny mi brakowało :sorry:

Teraz jeszcze M. z bratem skręcają meble - szafa+ nadstawka są gotowe, no i wzieli się za witrynę na książki, w końcu będę mogla je wypakować :-)

aaa nasi fachowcy od remontu zjawili się juz o 7:15 zamiast o 8:00 dobrze, że wstalam wcześniej i ich zauważylam, bo by nas zbudzili :eek:

Tulip - melduję, iż gazetka dziś została zakupiona :tak: wyjechałam z rana jak Wiki jeszcze spał, a wróciłam po 15 więc w rewanżu kupiłam mu tą jego gazetkę i teraz musiałam wszystko czytać łącznie z reklamami, konkursami i spisem redakcji :confused2: coby nic małemu nie umknęło ...

Agatko - wszystkiego dobrego :tak:
Malina - oż kurde, biedna Ty jesteś :-( i rzeczywiście chyba się szykujesz do porodu. A długo juz masz te obrzęki?

Vetka - kuruj się kochana i nie rozkładaj, jak tam Twoje łożysko się Trzyma?

Bosa - ty pracoholiku, jak to co masz ze soba zrobić? Odpoczywaj kobieto i korzystaj z wolnego :tak:
Dove - ja mam ściągnięte gdzieś te ksiażki na komp. poszukam i dam znać co mam ;-)
edit: mam w pdfie
- pierwszy rok życia
- Usnij wreszcie
- Język niemowląt
- Każde dziecko może nauczyć się spać
- Zdrowie dziecka
- Poradnik opieki i pielęgnacji malego dziecka /Zawitkowski/
...

Ostatnia edycja:
Pastela :) bedze wdzieczna.
Co do "Każde dziecko może nauczyć się spać" to ta ksiazke mam.
Bym musiala poczytas o 2 latkach bo juz sie zaczyna bunt u Barnimka i nerwy nadszarpuje... mi tez ale mojemu emkowi bardziej i sie smieje ze ma zgage przez malego :-D

wiecie na co mam ochotę? wskoczyć na orbitreka na 20 minut...a potem zrobić serię brzuszków i pompek na zmianę ... zmęczyć się na maksa i potem spać:-D najgorsze jest to że po połogu pewnie już takiej ochoty nie będę miała :-D

harsh
:-D:-D
a to male cos- mam to i do du***y jest. Nawet teraz jak przyloze to nic nie slysze tylko szum wiec nie ma mowy o biciu serca dziecka.

Ja dostalam od K...ale ostatnio tez...zalozylam to cos (mam na takim pasie), wlaczam...i slysze...K. tez posluchal..ale nam jakos wolno sie wydawalo... i chyba wylapywalo moje, a nie dziecka...

Buziak, szkoda tego zrebaka strasznie.

Pastelka, to co to za gazeta byla, jesli mozna zapytac, bo Olo to tylko taka z Cbeebies uwielbia...

Papcia, tu w UK mamy lody o smaku gumy balonowej. Na poczatku ciazy sie nimi zajadalam, ale teraz ostatnio w oogle mnie do slodyczy nie ciagnie...a krowki to tylko w czystej postaci...

witajcie dziekuje 2 czujnym aga_cinie i malince bo to ja mam dzis 26 urodzinki wlasnie dziekuje za zyczenia :-D dzis na uczelni dostalam kwiatuszka i duzego kubusia cala butle wyduldalam cala ;-) ogladam Ojca chrzestnego na Polsacie :tak:

aga_cina najlepszego !!

Ewe wszystkiego naj naj z okazji urodzinek, slicznego i zdrowego bejbusia:-D
i bezbolesnego porodu;-):-D

Załączniki

• tort-urodzinowy.jpg
    tort-urodzinowy.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
czesc laseczki

ja tylko na chwilę mam ndzieje ze uda mi sie napisac posta mąz przyniósł neta bezprzewodowego z pracy ale chodzi jak by mial zaraz paść wiec pisze szybko
ja stacjonarny dopiero 14 bede miała podlonczony wiec jeszcze troszkę ale bez neta jak bez reki:no::wściekła/y:

zrobiłam juz pokoik małego pozniej wstawie focie jak bedę miec juz neta na stałe ogolnie brzuch mam juz nisko bardzo i jeden fałszywy alarm za soba ale o tym na watku odpowiednim jak mi sie uda posta jeszcze zamiescic............

pozdrawiam was cieplutko:-):-D

Do góry