reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam sobotnio, znowu wiucha jakby kto się powiesił a ja na 8 do szkoły miałam i do południa mogłam od domu odpocząć:-p:tak::rofl2:. Na dodatek o godz. 7:40 wpadły do bloku 2 babki i pognały na 3 piętro z kwiatem w doniczce do koleżanki i obudziły swoim śpiewem połowę bloku gromkim 100 LAT - bo jedna sąsiadka Agata:confused2:.
a ja właśnie wcinam kisiel fisiel i nie mam towarzystwa bo zawsze wcinałam z Milusią kto do mnie dzisiaj dołączy?
Ja słodki kubek wczoraj o tej porze wcinałam;-):tak::-D:-D.
UWAGA UWAGA - Z OSTATNIEJ CHWILI - ZAGADKA WIELKIEJ STOPY ROZWIKŁANA

Zobacz załącznik 324609
Malinuś:szok::szok: rób okłady z octu lub Altacetu:tak:.
A ja po wczorajszym dniu nie mogłam spac do 4 rano tak przeżywałam narodziny Milutków. Nad ranem miałam sen że nagle dziewczyny zaczeły się rozpakowywać Hars, Malina, Koncia i Skarletka a mi lekarz powiedział że u mnie wszystko ok i powinnam do czerwca wytrzymać!!! Zaczełam mu tłumaczyć że przecież ja mam termin na marzec a on na to że rząd przedłużył ciążę do roku! Ale głupota hahaha
Ewi aż Pawełek zaczął z mojego śmiechu skakać i czkawki dostał:tak: - a my co słonice żeby rok w ciąży chodzić:baffled::confused2::-D:-D:-D.
Bosa, witaj wśród żywych;-):tak::-).

reklama
:ninja2::ninja2::ninja2:
Litosci dziewczyny, niech ta ciaza sie konczy, bo z braku 4% mozgu takie glupoty robie, ze az :baffled::confused2::confused2::laugh2:

Ewi, super sen ;-)

Papcia, to Tobie tez Filip Bobek kiedys sie juz snil czy komus innemu??? Widze, ze twoj typ ;)

Bosa, Koncia- wezcie przestancie...mi glupio jest, bo dzisiaj to jedynie pizze mam dla nas...

Koncia no pewnie że teśkniłam jakbym mogła nie a włacznik czadowy sama bym kupiła tylko właczników w pokoju brak

Harsh nie mi chyba teraz dopiero przedtem nawiedzał mnie Michel z prison break

Marcia chociaż 1 pomyślała że biedna papcia nie może jeśc w samotności

Malina, skąd masz zdjęcie mojej stopy ;-)?!

Marta, żebyś Ty wiedziała, jakie my metody już z M. wypróbowaliśmy!!! Ocet zwykły i jabłkowy, altacet, kasztanowiec, OLEJ MUSZTARDOWY!!! Wszystko! I nic :-(

A obiad był ponoć bardzo dobry. Nie wiem, bo nie dałam rady zjeść. Skubnęłam tylko kapusty zasmażanej, bo mnie naszło żeby zrobić. Pyyyyyszna! Muszę jeść póki mogę, bo potem przy małym ssaku to kapusta niewskazana.

A fisiel gdybym miała Papciarkowa, to bym z Tobą chętnie wsunęła. Tylko nawet mi za bardzo nie wolno :-( Wieczorem M. obiecał za to maliny!!!!!

Czesc laseczki
Troszke mnie nie było bo ciezkie dni mnie dopadły,kłotnie,nieporozumienia,bole i spiecia brzucha itd
Teraz niby jest lepiej ale humorku brak nadal,pocieszam sie prasowaniem stosu dzieciecych ubranek.
Miłego weekendu:)

dzieńdobry dziewczynki!

widzę że milutek już szczęśliwą jest mamusią i że wszystko się powiodło:-) radośc ogromna:-)

a do mnie dziś wpadły koleżanki z niespodziankami babyshower-owymi:-D dostałam parę fajnych gadżecików z czego się niezmiernie cieszę:-) generalnie fajnie zobaczyć tyle znajomych buziek w jednym miejscu i sobie pogadać o wszystkim i o niczym:-D

eMek poszedł na parapetówę ...a że ja po nieprzespanej nocy to idę sobie pospać teraz:-) więc wpadłam i znikam:-)

pozdrawiam wszystkie wielkie i niewielkie stopy:-D

Wpadam pomiędzy wyjściem kumpeli, kochana siedziała ze mną 5h :D Lecę oglądać "Kuchenne rewolucje" a potem już mój mężuś powinien być w domku :D

Ewi dzięki!!!!! Tak się uśmiałam z nowej ustawy ciążowej hahahahahahaha ;))))

Vetuś wracaj prędko do zdrówka :* Taka chyba pora, że katar każdego dopada..

Tulipku mam nadzieję, że nasze pociechy tylko teraz takie wstydliwe, za to później będą nam pięknie pozować do pamiątkowych zdjęć ;))))

Wow Papciak to chyba się wyspałaś za nas wszystkie ;) No ale przy takich snach, to pewnie sama bym spała do obiadu hahahahaha

Masalka to masz pracowite dni - zakupy, pranie, prasowanie, meblowanie - odpoczywaj też ile wlezie, żeby skurcze Cię omijały :*

Koncia superasty ten misiek, a były też inne ciekawe włączniki??

Bosa a coś robisz ze swoimi bigowymi futami?? Bo ja mam wrażenie, że samo leżenie z girami w górze na wiele się nie zdaje.. Od wczoraj łykam też cyclo3fort, no i mniej soli, więcej wody.. A co z Twoją cukrzycą??

Futrzak zarąbista niespodzianka :O Też bym tak kciała......... ale moje kumpele rozsiane po pl.....

futrzak- fajnie z tym babyshower :) porob zdjecia i zobaczymy co tam fajnego masz dla dzidzi.
ola- to humorki to masz jak ja. bedzie lepiej.
harsh- jeszcze troche i sie skonczy i malenstwo bedzie z wami i odzyskasz te 4 %.

Ja wlasnie szukam na ebayu movement and sound baby monitors
duzo tego . Kiedys mielismy fajny ale G przegral licytacje :-(

A ja ma stresa jak to bedzie jak sie maly urodzi i jak sobie damy rade i wogole!!!Szczegolnie jak sobie pomysle ze jeszcze 3 tyg zostaly:baffled::szok::szok: to juz wogole mnie ciarki przechodza.

Koszyczek jeszcze spakowany - kolderki nie mam, bedzie w kocykach zawiniety pewnie- biedulek. Chyba ze zdaze cos uszyc do tego czasu bo wypelnienie do kolderki bym mniala.... - dobry pomysl :-D
Wogole nie mam mu nic kupione. Wszystko Barnima:sorry2:.
Moj G jest troche taki oszczedny wiec by mi dal po grzbiecie jak bym cos pokupowala - szczegolnie ze tego tyle jest w domu ale jakos mi glupio w stosunku do Mestwinka ze taki biedaczek ......

Ola witam po ciezkich dniach, cos jak u mnie widze:-(

Harsh ja to sobie czasem mysle ze mi wiecej niz 4% ubyło:-D

Dove my mamy dwa takie gadzety,ale jakos nie czesto wlaczalismy:sorry: bardziej mała sie karuzelą interesowała:-)
Nie przejmuj sie nasza Zuzia tez bidna;-), bo wszystko po siostrze:-D
Męzowy oczywiscie zadowolony z oszczednosci:sorry: ale jak juz mała bedzie z nami to nie ma mocnych napewno zakupimy cos nowego:tak:

Dziewczyny jak myslicie czy moge uzywac hani smoczkow do butelek teraz przy Zuzi:confused2: Butelki wydaje mi sie ze ok ale smoczki to nie wiem czy kupic nowe czy wyparzyc i uzywac starych:sorry::confused2:

Dove wybacz :-D:-D:-D co ja pisze:-D:-D:-D czytam a mysle o czym innym:-D:-D:-D
pomyslałm ze chodzi ci o taką pozytywke co gra i wyswietla jeszcze obrazki na suficie:-p:-p:-p kurd ejak to sie nazywa:-p:sorry::-D:-D

karuzela z projektorem noo:-D:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry