reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Piszecie, ze ubywa 4% mozgu, mowie o tym Emkowi, a ten w najlepsze... "kurcze, to co ci biedactwo zostanie:-D", teraz biega po mieszkaniu i sie nabija... wariat;-)

reklama
harsh- a czemu tylko na 20 kilka dni?- chodzi ci o ten movement and sound baby monitors?
jak tak to moja znajoma nadal urzywa a jej coreczka ma juz 7 mies.

anoil- spoko , bywa takie male roztargnienie w ciazy:-D:) tak sobie czytam i mysle jaka pozytywka :)

harsh- a czemu tylko na 20 kilka dni?- chodzi ci o ten movement and sound baby monitors?
jak tak to moja znajoma nadal urzywa a jej coreczka ma juz 7 mies.

anoil- spoko , bywa takie male roztargnienie w ciazy:-D:) tak sobie czytam i mysle jaka pozytywka :)

matko, wiesz z czym pomylilam? Z tym ciazowym monitorem do sluchania.... To jednak i u mnie jest chyba 40% dzisiaj..a nie 4...

harsh
:-D:-D
a to male cos- mam to i do du***y jest. Nawet teraz jak przyloze to nic nie slysze tylko szum wiec nie ma mowy o biciu serca dziecka.

wlasnie dzwonila jedna kolezanka i mi opowiadala jakiego to miala pecha dzisiaj....

ona ma konie takie wystawowe i zawsze na nie ubezpieczenie kupuje 1 tys £ za jednego bo leczenie ich bardzo drogie a jak ubezpiecza to nie placa za leczenie tylko firma ubezpieczeniowa pokrywa. teraz sie jej zrebaczek urodzil 2 miesiace temu, mieli z nim zwiazane duze nadzieje ze jak podrosnie to bedzie jezdzil tak jak mama na wystawy... wyobrazcie sobie ze zadzwonili do niej jak w pracy byla ze ten konik maly wpadl jak byl na polach na taki plot kolczasty i zranil noge czy jak tam sie to nazywa profesjonalnie- tak nieszczesliwie ze leczenie nie ma sensu i sam rentgen ich kosztowal 1000 £... okazalo sie ze koniczek musial by byc zawieziony do specjalnej kliniki a koszty leczenia to bagatela 11 tys £!!! niestety tak sie nieszczesliwie zlozylo ze z powodu tego ze on sie dopiero urodzil to go jeszcze nie ubezpieczali bo mysleli ze i tak prawie caly czas jest w zagrodzie wiec nic mu nie bedzie i czekali z tym az podrosnie troszke... teraz ona zaplakana dzwoni ze musieli go uspac bo nie stac ich na takie leczenie a do tego z konika juz by i tak nic nie bylo bo nie wiadomo czy operacja ktora go czekala by pomogla...az sie serce kroi jak sie slyszy takie rzeczy...bidulka :-(

Ale jestem wsciekła tak sie napaliłam na Konciowy sernik i co dupsko blade nigdzie sera nie było a mi język ucieka nie powiem gdzie musze sie pocieszyć kiślem z kako i powiem wam w sekrecie że to jest mój patent na dobre spanie jak zjem pod jakąkolwiek postaciom kakao to śpie jak zabita nawet siku mnie nie budzi dzisiaj jak wstałam to taki wielki pęcherz miałam że 4razy go opróżniałam i mimo że spałam tak długo już ledwo patrze ale będe twarda bo emek obiecał mi lody krówkowe więc nawet na pół śpiąco bede za nimi czekać

reklama
Papciu, ja wczoraj po lody latałam bo za mną chodziły a dziś wysłałam M do Lidla po owoce, śmietankę 30% i przekładańca owocowego z kiwi, brzoskwiń i ananasa i tartą czekoladą zrobiłam :tak: i pękammmmmm a Pawełek tylko dupcię wysadza :tak::-D - tak mu smakowało:-D:-D;-):tak::tak:.
Zmykam i miłej nocki życzę:-).

Do góry