reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

bosa - nie powiem ze sie ciesze ze masz tez te spiecia ale lzej mi ze to nie tylko u mnie :-psciskam cie mocno nasza pracoholiczko kochana;-)

aha i najedz sie grzybkow teraz bo jak bedziemy karmic to nie da rady:sorry:

reklama
HEJ HEJ właśnie wstał najwiekszy śpioch na forum dopiero od 1,5godzinki jestem na nogach i już mam ochote sie położyć dalej bo po rozpakowaniu Milutka stwierdziłam że musze sie jak najwiecej delektować moim brzuszkiem i kopniaczkami ale zasiadłam do kompa żeby zrobić ostatnie dzieciaczkowe zakupy w aptece

Vetka i buziaczek chrońcie sie przed tymi skurczami rękoma i nogami

Malinka biedulek oby Cie za mocno te obrzeki nie męczyły

Bosa witaj wśród żywych

Ewi mnie też sie ostatnio takie bzdury śnią np w poniedziałek śniło mi sie że mała tak mi sie przytuliła buźką do brzucha że miałam odcisk jej twarzy na brzuchu i dawała mi przez brzuch cześc a później poszłam do lekarza i mi powiedział że jedno dziecko gotowe do porodu a drugie dopiero sie ładnie zagnieździło aż spocona sie obudziłam a od kilku dni śni mi się non stop namiętny sex z Filipem Bobkiem jakie ja mam braki!!! a wczoraj m chyba miał ochote na co nieco ale zacząl mnie rozbudzać i zasnął :wściekła/y:a już miałam nadzieje że chociaż nim sie pociesze skoro Filip nawiedza mnie tylko w snach

Scarlecia u nas tak wieje że przed chwilą sąsiadom naprzeciwko urwało antene z masztu

a ja mam mega ochote na sernik Konci tylko m coś sie nie kwapi na wyjśćie do sklepu:-( a no właśnie gdzie sie podziała Koncia?

Witam sie sobotnio...
Nocka tragiczna, jak u wiekoszci, a rano wymyslilam sobie, ze pojade na wioske za Edinburgh do Primarka na zakupy, skoro ekstra kasa ostatnio wpadla...
I sie urzadzilam... nakupowalam jakis gowien, wydalam stanowczo za duzo, jak za takie bzdury i ledwie wrocilam do domu... Kolezanka myslalam, ze wpociagu urodze takich skurczy dostalam;/ Chyba takie wyprawy to juz nie dla mnie... A jak pomysle, ze jutro Ikea mnie czeka to mam dosc, na sama mysl:-(
Dzwonil kurier, ze wieczorem bedzie z paczkami:tak::-) Ciesze sie jak glupia... Bedziemy wreszcie skladac lozeczko dla Amelki, jutro kupimy komode wiec bede mogla juz na calego porobic pranie;-) I nawet te glupie skurcze juz nie sa takie straszne;-)

Agacina najlepszego solenizantko

Buziaczek... nie spinaj sie juz tak, pamietaj, ze musimy do 12 poczekac;-)

Ewi rozwalilas mnie tym snem:-D

malinka nie zazdroszcze tej opuchlizny... jak ja zobaczylam, to uznalam, ze jednak nie mam na co narzekac... wspolczuje i licze, ze szybko Ci minie.

Bosa lez ile sie da... Tobie akurat sie to przyda, biorac pod uwage ile pracujesz...

Scarletka, z tym wiatrem to nie ma mowy. Nie chce go tu juz wiecej widziec
Dzieki za zyczenia :-)
W polskim sklepie jednak nie bylismy, bo dzis to sie wszystkim zachcialo robic zakupy i duzo samochodow, a ze ja jestem kierowca u nas w domu, to juz mi sie nie chcialo. Jutro podskoczymy i zaliczymy kawe imieninowa w mojej ulubionej kafejce :-) poza tym widzielismy okropny wypadek na autostradzie...
A w b&q (polskie OBI) zrobilismy takie zakupy, ze jutro musimy jechac wszystko wymienic... Jednej rzeczy niestety sie nie da, bo M. rozerwal opakowanie...

Pozarlam wlasnie poltora nalesnika z serem (pol Gato wczoraj obgryzl ;-) )

Ogladniemy chyba "Czarnego labedzia". Ogladala ktoras?

masala i ty to mowisz jak ty sie boisz ze 3 tyg nie doczekasz:-D obysmy obie doczekaly;-)
naprawde nie lubie tych skurczy ale dla zakupow to bym sie poswiecila jak ty :-)ja mam w planie do ikeii we wtorek jechac i jeszcze w kilka innych miejsc o ile moj pracus sie wyspi porzadnie a zonka mu podsunie full english breakfast pod nos...pewnie na miescie mu kupie zebym nie musiala robic:-p

Hej laseczki :-)
Ale mam zaległości w czytaniu, mimo, że dziś sobota :eek:

Wróciliśmy niedawno z Castoramy, mamy farby i wszystko do remontu pokoju. Nie mogę się doczekać efektu.

Murzynek, który wczoraj upiekłam właśnie się skończył :-D takie z nas żarłoki. Ale to była tylko babkowa foremka, więc chyba za dużo nie przytyjemy :-p

Idę Was nadrabiać, mam czas, bo M pojechał z ojcem po nowe fotele do swojego autka. Jakiś znajomy oddaje za darmo :-)

Kupiliśmy taki fajny włącznik światła
925c339e0003067e4cf1e138

No i nie znalazłam żadnych fajnych szablonów do pomalowania szafek, więc na razie będą tylko smarnięte farbą.

Bosa, wolne masz i jeszcze gotujesz :-D wstyd mi, po wyprawie do Casto nie mam już siły robić obiadu:zawstydzona/y: niewyżyta jesteś, naciesz się swoim M i odrobiną spokoju.

papcia, tęskniłaś? :-p

Ewi, ciekawy sen:-D a ja się jeszcze na porodówkę nie wybieram, remont musimy skończyć:tak:

Malince za to życzę, bo ona już gotowa i biedna tak opuchnięta :baffled::laugh2:

Co by tu sobie wszamać...:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koncia jaki czadoooowy, heh chyba tez sie przejade do castoramy :)
Poza tym chyba jesteś królowa ciast!! Mogłabym sie do ciebie przeprowadzić chociby na czas ciąży :D

moge wam oddac moja tarte czekoladowo-kawowa co mi emek z restauracji przyniosl ja na czekolade juz patrzec nie moge cos ostrego bym zjadla...wrrr...

Z tych włączników były jeszcze owieczka, kotek i księżniczka :tak:
tulip, pochlebiasz mi tą królową, ale byś musiała moją babcie w akcji zobaczyć :-p ona to codziennie obiadek 2-daniowy, ciasto, kompocik. Ja przy niej to leniuch jestem.

reklama
Czesc dziewczynki

Dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y: az wstyd sie przyznac ale byłam w nienajlepszej kondycji psychicznej:zawstydzona/y:
Jest juz duzo lepiej ale chyba szczęśliwe rozwiązanie bedzie dopiero odpowiednim lekiem:-p:sorry:

Spadam poczytac co tam u Was, bo juz jedno ,,rozpakowanko,, przegapiłam i wiecej nie ciem:-p:-D

Do góry