reklama
wredniak ja taka glupia jestem i nie licze ruchow, ale mala tak cale dnie wariuje, ze tych 10 ruchow to byle kiedy bym naliczyla... a w pl zalecaja badac tylko raz dziennie te ruchy??
Z tego co wyczytałam na necie, na różnych forach, etc. to liczy się ruchy właśnie tylko raz dziennie, wtedy kiedy dziecko jest najbardziej aktywne, najczęściej rano, powinno ich być 10 w ciągu godziny. i na tym koniec. ja czasami z nudow liczę jeszcze wieczorem, ale moje dziecko aktywne raczej i nawet teraz w ciągu 30 minut naliczyłam 10 ruchów
ale mam wrażenie, że cały czas się rusza, a tu nóżkę wypycha, a to pupcie
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
hej dziewczyny na poczatku dziękuje bardzo za wszystkie gratulajce
cieżko przy takim maluszku znalezc czas na co kolwiek takze moja wypowiedz tez bedzie krótka ale postaram sie kiedys wszystko dokładnie opisac, moj porod zaczą sie od odejscia wód, najlepsze było to ze nawet w domu w tym czasie z mezem nie bylismy tylko na weekendzie u znajomych, ale torbe mielismy w bagazniku jak by cos
zadzwoniłam do swojej gin i kazała mi przyjechac wiec w nie całą godzine bylismy w szpitalu to juz było jakos pod wieczór a mały urodził sie po ciezkiej nocy nad ranem
jesli chodzi o bol dla mnie było strasznie ale ja taka jestem mam niski prog bolu , chociaz jak juz dostałam małego na rece to inne zycie cos cudownego. no i narazie wiecej nie dam rady bo malenstwo sie odzywa
cieżko przy takim maluszku znalezc czas na co kolwiek takze moja wypowiedz tez bedzie krótka ale postaram sie kiedys wszystko dokładnie opisac, moj porod zaczą sie od odejscia wód, najlepsze było to ze nawet w domu w tym czasie z mezem nie bylismy tylko na weekendzie u znajomych, ale torbe mielismy w bagazniku jak by cos
zadzwoniłam do swojej gin i kazała mi przyjechac wiec w nie całą godzine bylismy w szpitalu to juz było jakos pod wieczór a mały urodził sie po ciezkiej nocy nad ranem
jesli chodzi o bol dla mnie było strasznie ale ja taka jestem mam niski prog bolu , chociaz jak juz dostałam małego na rece to inne zycie cos cudownego. no i narazie wiecej nie dam rady bo malenstwo sie odzywa
K
koncia
Gość
Papier toaletowy miał własny, bo nasz był dla niego za drogi ;-)Za to jego goście chętnie korzystali z naszego i potrafiła znikać rolka w 2 dni. Wiele razy musieliśmy mu zwracać uwagę...Koncia, cebule zabral...no nie moge Papieru toaletowego nie dzielil na segmenty?
migotko, może jakieś foteczki Bartusia nam pokażesz? :-)
Ewi82
Fanka BB :)
Koncia to samo co z moim uciążliwym współwiesiem którego raczej narazie się nie pozbędę... Z tym że mój przez ostatni rok jedną zgrzewkę papieru kupił a koledzy przez weekend imprezowania kilka rolek potrafili zużyć...
Migotka tak tak pokaż nam Bartusia
Migotka tak tak pokaż nam Bartusia
K
koncia
Gość
haha Ewi, to wszyscy mieli sraczkę? Bo nasz, to koleżanki sprowadzał i piwem poił, więc ciągle sikały
Ewi82
Fanka BB :)
Koncia 10 kolesi pijących całą noc przy pizzy, paluszkach itd. to można sobie wyobrazić co się działo. Raz zrobiłam awanturę bo toaleta naprzeciwko mojej sypialni i dosłownie co 5 min drzwi od niej trzaskały!!! A nad ranem i spawy słyszałam często! Raz jeden spał naokoło wc owinięty. Wysikałam się, spuściłam wodę a on nic spał dalej. Nawet takie foto gdzieś mam jak on tak śpi... Wstyd, chłopak po studiach pedagogicznych, idealny nauczyciel hehe Teraz rodzice powiedzieli że max dwóch kolegów i do 22 bo ja jestem w ciąży itd. No i raczej tak jest. Czasami więcej się zdarzy ale cicho chociaż.
reklama
Koncia, Ewi pełen podziw dla Was :O Ja mimo, że nie czuję się staro, to już takich studenckich klimatów sobie nie wyobrażam u siebie ;p A że ten zabrał swoje pół cebuli, to się aż w głos zaśmiałam
Auto wystawione, zobaczymy czy ktoś zadzwoni..
Z tej załamki zachciało mi się maca na pocieszenie, ale nie nadaję się już na jazdę 30km w jedną stronę, więc zadowolimy się pizzą, czekać trzeba godzinę.........
Auto wystawione, zobaczymy czy ktoś zadzwoni..
Z tej załamki zachciało mi się maca na pocieszenie, ale nie nadaję się już na jazdę 30km w jedną stronę, więc zadowolimy się pizzą, czekać trzeba godzinę.........