reklama
Futrzak Ty już księżyca w to nie mieszaj ))) Ja mam już takiego giganta, że na dole czuję jak łapkami rusza i mi gmera, a jak czasem za coś pociągnie uuuuuuuuu poezja, a na górze za to wypięta pupa, a z boku pyty, czasem się przeciąga tam mocno, że mam wrażenie że głowa zaraz wyjdzie a dupa wlazła cała pod żebra ;p A najlepsze, że wszystkie objawy porodowe mi minęły ;p Brzucho rzadko się spina, głównie przy wysiłku albo jakiejś mocniejszej emocji, żadnego wyciekania, no ból może w podbrzuszu, ale nie za często.. Czyżby się Jan nam rozmyślił z wyjściem??
Scarlet to ja się pomodlę, żeby tak mojemu eMkowi odbiło na punkcie sprzątania ;p Chyba w ubiegły czwartek obiecał prasować, a mamy co.. wtorek.. hm..
----------------
Total załamka, właśnie się dowiedzieliśmy, że za remont w hondzie musimy dać 800zł masakra :/
Spadam wystawiać nisska na allegro, bo nie damy rady :/
Ale załama!!!!
Scarlet to ja się pomodlę, żeby tak mojemu eMkowi odbiło na punkcie sprzątania ;p Chyba w ubiegły czwartek obiecał prasować, a mamy co.. wtorek.. hm..
----------------
Total załamka, właśnie się dowiedzieliśmy, że za remont w hondzie musimy dać 800zł masakra :/
Spadam wystawiać nisska na allegro, bo nie damy rady :/
Ale załama!!!!
Zakupy zaliczone,obiad nastawiony.Teraz zrobiłam sobie godzinkę przerwy i podglądam co tam naskrobałyście
Buziaczek dzisiaj robię curry z Twojego przepisu;-)
Harsh Twój K idealnie ich nazwał,ja wcześniej tego określenia nie slyszalam i zawsze nazywaliśmy takie towarzystwo ''councilakami''.Co do tej laski,to fajnie,czysto i poprawnie mówila po ang,co nie?
Masala a co ja mam powiedziec? My płacimy £700 samego czynszu za 1 bedroom a to i tak tanio jak na nasza okolice Greater London(Surbiton) Jak szukaliśmy 2bed house to ceny są od £1200 a 2bed flat od £1000.Dlatego narazie się wstrzymaliśmy
Koncia to na zdrowie!!!
Wierka, ja sobie to obejrzałam, mimo, ze jestem mega przeciwna i panikuje... I tak jak się kurna spodziewałam... 18letnia dziewczyna, która skończyła szkole w wieku 16 lat w Polsce (to co ona, kurna, po gimnazjum?!) Klnie jak głupia, nie ma pojęcia czym jest ktg..Ten ojciec z kumplem wchodzi, a ona rozkraczona dziecko karmi... No jaaaaa......... nawet K. powiedział, ze oni wyglądali jak Polska wersja chavs ( o ile wiesz o co mi chodzi??)
Chav – Wikipedia, wolna encyklopedia
Harsh Twój K idealnie ich nazwał,ja wcześniej tego określenia nie slyszalam i zawsze nazywaliśmy takie towarzystwo ''councilakami''.Co do tej laski,to fajnie,czysto i poprawnie mówila po ang,co nie?
U nas niby tez jest niewielka różnica w cenach jedno i dwusypialniowych mieszkań ale wydaje mi się ze te dwusypialniowe w nowym budownictwie za 630 można znaleźć. Jestem w szoku... z torbami bym chyba poszła płacąc 710 za sam rent;/
Masala a co ja mam powiedziec? My płacimy £700 samego czynszu za 1 bedroom a to i tak tanio jak na nasza okolice Greater London(Surbiton) Jak szukaliśmy 2bed house to ceny są od £1200 a 2bed flat od £1000.Dlatego narazie się wstrzymaliśmy
Koncia to na zdrowie!!!
Ewi82
Fanka BB :)
Malina ja to juz sny mam że mi małej ręka wystaje spomiędzy nóg i też sie tak rozpycha jak Twój Jaś!!! Może powinna być Małgosia tak do parki jak w bajce hehe
Jak dobrze ze mój M tak sprząta jak najęty hehe, przynajmniej jeden problem z głowy
U nas jedno auto też przydałoby sie wystawić na allegro bo już mnie szlak trafia jak ciągle się w niego pakuje!!!
Jak dobrze ze mój M tak sprząta jak najęty hehe, przynajmniej jeden problem z głowy
U nas jedno auto też przydałoby sie wystawić na allegro bo już mnie szlak trafia jak ciągle się w niego pakuje!!!
K
koncia
Gość
Koncia ostry sex??? Ja to już na lajtowy pozwolić sobie nie mogę haha, wsadziłaś mu cebulę gdzie trzeba???
Ja już torbę spakował jak raz myślałam że będę rodzić haha
Ja też nie, tym bardziej jest to przygnębiające
A cebuli nie wsadziłam, wziął ją z lodówki
Hej dziewczyny, wyczytałam, że pisałyście o ruchach dzidzi
Z tego co mi wiadomo, to powinno ich być 10 w ciągu godziny, przeważnie o tej samej porze.
Ja zawsze liczę jak się obudzę, a to różnie jest od 8 do 11 :-)
I przeważnie mam tak, że te 10 ruchów to naliczam szybko i na tym koniec liczenia.
ponownie liczę następnego dnia. ;-)
Z tego co mi wiadomo, to powinno ich być 10 w ciągu godziny, przeważnie o tej samej porze.
Ja zawsze liczę jak się obudzę, a to różnie jest od 8 do 11 :-)
I przeważnie mam tak, że te 10 ruchów to naliczam szybko i na tym koniec liczenia.
ponownie liczę następnego dnia. ;-)
Ewi82
Fanka BB :)
Wredniak bo to tak powinno być ze sie liczy od 9 rano i do 10 ruchów. Wczoraj mi połozna tłumaczyła że większość kobiet czuje je do 12 i wtedy przestaje sie liczyć a następnego dnia to samo
Koncia widzisz jak pamięta o swoim! Nawet cebulę zabrał haha, napisz mu jeszcze smsa żeby jeszcze po piaskownicę przyjechał bo zapomniał zabrać
Koncia widzisz jak pamięta o swoim! Nawet cebulę zabrał haha, napisz mu jeszcze smsa żeby jeszcze po piaskownicę przyjechał bo zapomniał zabrać
H
Harsharani
Gość
nie, nie kafelki były szorowane, bo błysk połysk aż w oczy raziło
a co do rozchodzenia się, to przyłączam się do papci kopniemy tak w dupsko,że dopiero się rozejdzie
a wiecie co?
my tak tutaj srutu tutu, a mnie się dawno nie rzucił w oczy żaden post Pinki
no chyba, że ja ślepa jestem..
A ja dzisiaj nie zablokowalam telefonu i chyba mi sie do niej numer wybral.. Bo zadzwonila do mnie I u Pinki ok, ale ma kupe roboty, stwierdzila, ze to byl zly pomysl tak sie przeprowadzac, a poza tym to nie bedzie miala internetu chyba do 14.02, bo musi czekac na instalacje...
Zakupy zaliczone,obiad nastawiony.Teraz zrobiłam sobie godzinkę przerwy i podglądam co tam naskrobałyście
!
Genialna nazwa hahahahahahahahaha. Wez mi nawet nie mow.. a jej 'you know' razy dziesiec w jednym zdaniu....
Nie wiem..ja serio jakas uczulona jestem na takie osoby. Wychodze z zalozenia, ze jezeli jedziesz do jakiegos kraju by zyc, musisz umiec jezyk w stopniu, ktory Cie nie kompromituje.. Nie mowie, ze od razu wiedzialam co i jak, bo angielski w szkole to cos innego niz ten stosowany....
Koncia, cebule zabral...no nie moge Papieru toaletowego nie dzielil na segmenty?
wierka 700 stow za one bedroom flat my placimy 540 za one bedroom flat w nowym budownictwie. Ja Wam wspolczuje i ile placisz za council? Pewnie tez kolo 200 miesiecznie?
wredniak ja taka glupia jestem i nie licze ruchow, ale mala tak cale dnie wariuje, ze tych 10 ruchow to byle kiedy bym naliczyla... a w pl zalecaja badac tylko raz dziennie te ruchy??
wredniak ja taka glupia jestem i nie licze ruchow, ale mala tak cale dnie wariuje, ze tych 10 ruchow to byle kiedy bym naliczyla... a w pl zalecaja badac tylko raz dziennie te ruchy??
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Ewi - haha co to za sny
Malinka - Jasio weźmie cię z zaskoczenia i zobaczysz! będzie pełnia hihi
właśnie sprawdziłam kiedy ma być pełnia i wychodzi że 18 luty...hmm... więc chyba się nie sprawdzi ... ;-)
Malinka - Jasio weźmie cię z zaskoczenia i zobaczysz! będzie pełnia hihi
właśnie sprawdziłam kiedy ma być pełnia i wychodzi że 18 luty...hmm... więc chyba się nie sprawdzi ... ;-)