reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Papciu oj oby tego tesciowka nie przeczytała;)moja moze brzydka nie była bo i szczupła(45kg) i czarne krecone włosy miała ale teraz wazy co najmniej 100kg:)no ale nie narzekam bo jest całkiem miła dla mnie,jestem jej niedoczekana coreczka;)
Fifrus jak moge doradzic to jesli dadza Wam kredyt w euro to bierz,jest stabilniejsze i pewnie niedługo bedzie nasza waluta.Powodzenia:)

Jutro wpada do mnie znajoma na włosky wiec pojawie sie na BB dopiero popołudniu;)trzymajcie kciuki zebym sie dzis wyspała i rano dobrze sie czuła;)
Kolorowych snow mamuski:)

reklama
ola - to kolorowych snów:-D

ja akurat na kredytach i bankowości sie nie znam:-) wiem tylko że z tym Euro to wcale nie wiadomo jak będzie gdy wejdziemy już do strefy euro:-) np w DE euro dało popalić ludziom... a jak rozmawiam ze znajomymi z tej branży albo oglądam programy na te tematy to nikt nie jest w stanie powiedzieć jak to będzie z tą stabilnością i opłacalnością zaciągniętych już wcześniej kretytów...

No własnie dziewczyny... ciężko przewidzieć, co sie bedzie działo przez 30 lat. To szmat czasu. No ale wyboru nie ma, bo kredyty w PLN są zdecydowanie za drogie.

Oluś dobrej nocki :)

Pinia nie kupiłam jeszcze, bo się z domu nie ruszałam, jutro jedziemy do mamy na obiadek, to zajrzę do apteki :) A Ty popijasz już??

Futrzaku fajoskie masz foto w avatarku ;) Mnie się chyba pierwszy różowy najbardziej podobał ;)

Cliford a co to za magiczne gacie??

Ewe schowaj małej tą główkę i trzymajcie się jeszcze :)

Papcia najsłodziachniejsza jesteś :* Jak tam nawrócony mąż?? Trzyma tak dalej?? Mój się chyba nocną akcją przejął, bo kiero chciał mu na jutro wyjazd dołożyć, to odmówił - szok! No i powtarza, że weźmie to 2tygodniowe zwolnienie bez mrugnięcia okiem ;)
Teściowej Ci nie zazdroszczę, niezła lola ;) Oby nie miała tyle wredności co kilogramów ;)

Fifronku my w czerwcu wzięliśmy w EUR, bo wydawało się stabilniejsze, a raty bywały o 50zł niższe po wakacjach, ale teraz tak o 50zł wyższa wychodzi (od tej obliczonej przez doradcę).. Wzięliśmy euro, bo w złotówach za duża rata, a metraż przekraczał dopuszczalny w tym "rodzina na swoim" i na chłopski rozum sobie wytłumaczyliśmy, że lepiej przewalutować z PLN na EUR, niż z CHF na PLN i potem EUR, ale i tak nas orżną jak przyjdzie co do czego więc chyba wszystko jedno ;) I tak nikt nic nie wie.. A znasz się na OFE???? Bo bym miała pytanko..

Pastelka fajny zestaw jedzeniowy :D Przez Was i ja się robię głodna, a wszamałam prawie całą czekoladę i pomarańczkę, zgaga pali niemiłosiernie ;p

Jasiowi chyba spodobała się pomarańczka, bo przebiera pytkami jak szalony :) Jak ja kocham te pytki :*

Ostatnia edycja:
no to Malinka wsuwaj ;p
a ja zglupiałam i oglądam filmiki z porodów
dobranoc

a teraz idę na allegro, co by się koszmary mi nie śnily heh

Ostatnia edycja:
Cliford, ja pożarłam 3 kanapki z serkiem Brie. Przytyłam już 16 kg, nie przejmuję się za bardzo tym, myślę, że do 20 kg dobiję. W pierwszej ciąży też mniej więcej tyle przytyłam i bardzo szybko schudłam. Ostatnie 5 kg dość długo nie chciało mnie opuścić, ale w końcu poszło, bez żadnych dodatkowych diet. Na początku byłam na diecie, bo karmiłam, a potem nawet jak karmiłam a Ignaś był większy to już jadłam praktycznie wszystko.

Babeczki ja lecę się kąpać i spać, bo już zmęczona jestem. Do jutra :).

Witam was MARCÓWECZKI...PASTELA-dzieki,jak tylko dzis zalatwie net bezprzewodowy to bede tutaj z wami-pewnie miedzy badaniami-aż strach,tam jest tylu studentów,ktorzy chyba bedą sie na mnie uczyc hihihih...no cóż-poświęcam się nauce...

reklama
Witam, M kompa okupował a tak chciałam wczoraj z Wami posiedzieć:tak: za to mam na pierwsze 3 tygodnie wsio poprasowane i do torby Pawełka spakowane do szpitala:tak::cool::cool:.
Pinka - zauważ że przed ciążą nie byłam taką szczuplutką dziewczynka jak większość marcjanek:-D więc moje +7 to pewnie jak u szczuplejszych +15 :-D
Zamilcz kobieto;-) a co ja mam powiedzieć:sorry::confused2::confused2:.
Bosa, Ewi, Trzebiska i reszta Marcjanek - co z Wami?

Do góry