reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Papciu Ty to masz super podejscie do siebie;)
Futrzaczku,Also ja tez głodna na okragło:(a jeszcze jak mam wybor i duzo wszystkiego niczego sobie nie odpuszcze i jem ,jem ,jem... dzis juz zjadłam dwie kolacje-mleko z makaronem,dwie kanapki i sałatke sledziowa w sosie musztardowym aaa i zapomniałam poł kilo lodow:(
Ewe nie spiesz sie z porodem;)
Cliford skrocenia zajec zycze;)
Milutku moze jutro to przeczytasz;)trzymaj sie kochana,pogłaszcz brzusio odemnie,i nie słuchaj swojej sasiadki bo to zle wpłynie na Ciebie:)buzka:)

reklama
hahahaha, papcia dobre ;D a jak teściowa była młoda, to też była brzydka? :p ja muszę przyznać, że moja to niezła laska była

Hej dziewczyny.

Ciężko was nadrobic, jak tylko tak z doskoku się zagląda. Przeczytałam tylko 4 ostatnie strony i widzę, że sporo mnie ominęło.
U mnie właśnie skończyła sie kontrola US, ale w zamian zajmuje sie wyborem kredytu mieszkaniowego. Strasznie ciężko jest podjąć tak długookresowe i niemałe zobowiązanie. Właśnie stoje przed dylematem EUR, czy CHF??????? Głowa mi od tego pęka.
Ale na początku przyszłego tygodnia chcemy juz podpisać ta umowę i zacząć dalsze formalności.

No ale teraz postaram sie chociaz czytac was bardziej regularnie.

Trzymajcie nogi jeszcze razem i się za szybko nie rozpakowujcie!

ale co wy szkarada jakich mało tylko szczupła była a teraz to 150lekko waży mój m mówi że jest identyczna jak lama pokutoniona tłusta i chodzi jak kaczka

reklama
Do góry