reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Spoko, już jestem ;) Przepraszam Was jeszcze raz za nocną akcję.. Pewnie jakby się zaczęło, to bym o torbie i prasowaniu nie pomyślała nawet tak jak mówi Pastelka, przestraszyłam się tego różowego :/ W nocy jeszcze 2 razy złapał mnie ból, a teraz jak wstałam to znowu tak jakby ciągle mnie bolało, ech nie wiem co o tym myśleć.. Zjem coś, kąpiel sobie strzelę i jak będzie dalej bolało, to podjadę do szpitala..

Magnolia trzymaj się &&&&&&&&&&&&

Futrzak a Ty już na nogach po naszych nocnych wojażach??

Mailna Ty nie przepraszaj , dobrze ,że były dziewczyny na forum i nie byłaś sama!!!!!!!!!.Moje osobiste zdanie , to to rożowe to odchodzący czop, ale nie zaglądałam i nie jestem lekarzem.:-D Informuj nas na bieżąco.

Malina - adrenalina skoczyła, co? Nam też! Najgorsze, że męża nie miałaś w domu. A teraz na spokojnie bym zadzwoniła do gina i powiedziała co się dzialo. Niech doradzi co robić, po to jest.

reklama
magnolia uważaj na siebie i słuchaj lekarzy, maleństwo najważniejsze, niech sobie jeszcze w brzuszku posiedzi, a sesję zawsze można zdać poprawkową!

Malinka co za emocje:-) obudziłam się i od razu myślę o tobie, dopadłam kompa mając nadzieję, że nic nie przegapiłam.

A ja już tak jestem tym wszystkim podekscytowana, ciągle się u nas coś dzieje, że codziennie na śpiąco już rodzę:-D hihihih
a dzisiejszy sen miałam fantastyczny, Bartuś urodzony w 5 minut, niezły pulpecik, nawet zadyszki nie chwyciłam, a co najśmieszniejsze, to tak jak w UK od razu mnie do domu wypisali:-D

Do góry