reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja i tak nie spie... Wszystko masz?
kapcie? Szczotke? jakies podstawowe kosmetyki typu mascara? O takich rzeczach sie nigdy nie pamieta...
I koniecznie zrob cos do jedzenia typu kanapki na wszelki wypadek...

reklama
Wyprasowałam, of koz przypaliłam se rękę, ale to nic ;) Jestem spakowana!
A teraz czas już spać, bo jak mamy jutro rodzić ;) to trzeba mieć siłę!!

Ale wiecie co.. podświadomie dzisiaj kupiłam wodę z dzióbkiem i bułki hm.. ciekawe..

hej hej :-)
I co malinka? Jak się czujesz? Będzie kolejne marcjaniątko czy Jasiu woli maminy brzuszek?

A mi się dziś błogo spało, ani razu nie siusiałam!!! Nic mnie nie bolało, bo się wczoraj nie przemęczałam. A tu budzik o 7.30 dzwoni bezlitośnie :baffled: Dobrze, że chociaż M podwiezie mnie na uczelnię, to jakoś dam radę tam wysiedzieć.

Trzymajcie dziś kciuki, będą mi baaaardzo potrzebne, bo praktycznie nic nie umie na egzamin :zawstydzona/y:

Koncia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dasz radę!!!!!!!!!!!

Malinka i co z tobą ?????????????? Mam nadzieję, że wszystko ok ?????????

Ja też wyjątkowo przespałam noc, ani razu na siku nie wstałam, chyba dopada mnie jakieś zmęczenio-osłabienie. Może sobie za dużo na głowę wzięłam przez te ostatnie dwa tygodnie....:-( chyba czas zwolnić :tak:

witam KONCIA trzymam kciuki...Ostatnio tez nie bylo mnie tu czesto,ale wczoraj mialam wizyte i w poniedzialek juz ide na odzial kliniczny do Poznania na Polną i bede czekac 6 tyg-no chyba ze cos sie wydarzy wczesniej.czyli pomału marcówki ida na odpoczynek-nerwy mam cholerne...Pozdrawiam Was...

Witam
U mnie noc też w miarę przespana:-) Przeziębienie powoli mija i czuję się lepiej;-)
Dziś 36 tydzień się zaczął:happy::tak::rofl:
Koncia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Malinka - mam nadzieję, że to fałszywy alarm był;-)
Milutek - super, że dziewczynki mają już taką wagę i czują się dobrze:-) szkoda tylko, że Tobie źle, ale dasz radę:tak: Trzymam kciuki
Harsh - bidulko nie dość, że tyle stresu miałaś wczoraj to jeszcze w nocy wypocząć nie mogłaś:-(
Ciekawe co z Migotką, skoro wszystko było ok, to powinni już ich wypisać ze szpitala. No i co z naszym pracusiem - Bosonóżką, czyżby miała prosto z pracy na porodówkę jechać???!!!

reklama
hej
koncia - powodzenia !!! Indywidualny tok studiów też miałam, na wykłady nie musiałam chodzić a zaliczenia mogłam pozalatwiac wcześniej, lepsze to nić dziekanka. Próbuj

malina - mam nadzieję, że to fałszywy alarm ;) i że to jakies przepowiadające bóle, sympotomy ...
Z doświadczenia wiem, /ale to u mnie, może u Was byc inaczej,/ że skoro w czasie szykowania się macie energię na prasowanie, dokladne mycie - samemu, galenie itp. to do porodu jeszcze długa droga ;) Ja się tak szykowałam 2 lub 3 razy ;p nawet brwi wyskubałam o 2 w nocy heh, a jak nadeszły prawdziwe skurcze to o takich głupotach nie myśli się, ani nie jest się w stanie robić za wiele... wtedy to juz było mi wszystko jedno

Do góry