reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cześć

Wchodze z kawusią poczytać co u Was , a tu tyle sie w nocy działo:szok:

Malina , co z Wami nadal w dwupaku?? czy Jasio skorzystał z wyjścia w terminie OM??
Szkoda ,że mam kompa u corci w pokoju , bo do drugiej nie spałam i mogłam być z wami.

reklama
to dobrze ,ale emocje już były:tak: i ma dziewczyna przedsmak tego co ja w najblizszym czasie czeka. Niech teraz odpoczywa,bo pewnie mega zmęczona po tej nocy biedaczka.

NO to sie doigrałam. Dziś w nocy wróciłam ze szpitala. Miałam skurcze i chciali mnie zostawić na patologii bo wg nich urodze jeszcze wvtym tygodniu, szyjka skrócona, miękka i (wydaje mi sie ze wody się sącza) ta akt skurczowa. wczoraj wogóle czułam se fatalnie jakby miał być dzien mojej śmierci, ale najgorzej nie bolały skurcze tylko plecy w lędźwiach... Nie wyraziłam zgody na hospitalizacje, kazali mi wiec ćpać magnez i nospe i leżeć plackiem a jak skurcze będą nadal jechac natychmiast do szpitala...JA jestem w szoku bo termin z OM mam na 1 marca dopiero wic fajnie by było przynajmniej jeszce tydzień ponosić dziecko...POzatym nic nie gotowe, w domu bałagan, zakupy w lesie a mi nie wolno fizycznie nic! i w dodatku jestem w trakcie sesji dziś tez M wiezie mnie na egzamin o 13. Dzoewczyny nie przemeczajcie sie ja sie zakatowywałam po nocach nauką, jeżdziłam codziennie autonbusami na uczelnie stres, niedospanie itp zrobiły swoje....teraz trzeba zwolnić...3majcie za mnie kciuki na egzaminach i ogólnie choć ten tydzień za dzidzie zeby dotrwała do 36tyg chociaż. Ps. okazała się wczoraj ze mała się przekręciła wiec chociaż jedna dobra wiadomość...

Marta - zdradź co oglądasz :-p

edit:
magnolia - oż kurde, no to nogi wiąż na pętelkę i dotrwaj jak najdlużej, trzymam kciuki! I leż, na zakupy rodzinkę wyślij. Trzymaj się dzielnie. A egzaminy to moze odpuść, co? Można je zdać potem, zestresujesz się i z uczelni na porodówkę nam pojedziesz. Nie ma żartów!

Ostatnia edycja:
NO to sie doigrałam. Dziś w nocy wróciłam ze szpitala. Miałam skurcze i chciali mnie zostawić na patologii bo wg nich urodze jeszcze wvtym tygodniu, szyjka skrócona, miękka i (wydaje mi sie ze wody się sącza) ta akt skurczowa. wczoraj wogóle czułam se fatalnie jakby miał być dzien mojej śmierci, ale najgorzej nie bolały skurcze tylko plecy w lędźwiach... Nie wyraziłam zgody na hospitalizacje, kazali mi wiec ćpać magnez i nospe i leżeć plackiem a jak skurcze będą nadal jechac natychmiast do szpitala...JA jestem w szoku bo termin z OM mam na 1 marca dopiero wic fajnie by było przynajmniej jeszce tydzień ponosić dziecko...POzatym nic nie gotowe, w domu bałagan, zakupy w lesie a mi nie wolno fizycznie nic! i w dodatku jestem w trakcie sesji dziś tez M wiezie mnie na egzamin o 13. Dzoewczyny nie przemeczajcie sie ja sie zakatowywałam po nocach nauką, jeżdziłam codziennie autonbusami na uczelnie stres, niedospanie itp zrobiły swoje....teraz trzeba zwolnić...3majcie za mnie kciuki na egzaminach i ogólnie choć ten tydzień za dzidzie zeby dotrwała do 36tyg chociaż. Ps. okazała się wczoraj ze mała się przekręciła wiec chociaż jedna dobra wiadomość...

Magnolia trzymaj sie w dwupaku!!!!! trzymam kciuki za egzamin&&&&&&&&&&&&&&&&&&, odpuśc kobieto, a będzie dobrze

reklama
Do góry