reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Marta mi się już ten wyjazd nawet śnił że kluski z owocami i śmietaną jadłam hehe

Ewe ja mam łóżeczko 90/120 i pościel standardową do tego. Jeśli masz mniejsze to chyba lepiej i pościel mniejsza by wyglądała. Tylko w standardzie większy wybór, lepiej dobrać i dopasować;)

Mili on już tą działkę ogląda od pół roku ale teraz ojciec w tym paluszki macza i ciąga go po polach więc coś tu podejrzanie wygląda i podejrzewam że może się przyspieszyć!

Mili- deteczka sie odezwała ehehh chyba ze jako pierwsza nam obwiescisz ze zostaniesz mamą to trzeba by wąteczek załozyc:tak::tak: zebys odlezyn czasami nie dostała od tego materaca ehheh pokulaj sie troszkę po domu:tak::-D
Ewe- ja ci niepomoge bo jak narazie poscieli jako takiej nie kupuje:sorry2:
koncia -wogóle ja to nie rozumiem jaka ty mało wyrozumiała jestes?????? lokator myslał ze stworzy z wami rodzinę a ty co ??? bo bruk go tak hahahah:-D:tak::-D oj oj
Pastela- podziel sie gofrem jak ci zostało:-:)blink: ładnie syncia straszysz swoim pokojem hahaha ale ja tez tak robie hihi tylko potem gorzej jak nie beda naprawde chcieli w nich spac:shocked2::shocked2:
Ewi- ale miałas sen ahahha tak sie zasmiałam ze aż mnie skurcz złapal hahaha

a my wczoraj z A siedzielismy na kanapie i młody tak sie wypioł jak kot dosłownie mnie to nie dziwi boon tak non stop ale mój męzuś jak to zobaczył i dotknoł to az sie wystraszył hahaha i mówi ze boi sie normalnie dotykać bo jak obcy grasuje mi w brzuchu ahhah NIENORMALNY ten mój facet:-D:tak:

Czesc dziewczyny:-)
Gdzie Wy ta wiosne macie? u nas wczoraj troszke słonca było przez jakies poł godziny i niby ciepło bo +8 ale zimny wiatr był a dzis +4 i szaro ,buro i ponuro:-(
Widze ze coraz wiecej nas narzekajacych na bezsennosc i obolałosc;-) no coz ,pozostało nam tylko uzbroic sie w cierpliwosc,jeszcze tylko ok 2m-cy;-)

Leniwy dzien dzis sie zapowiada,musze znalesc sobie jakies zajecie co by nie zmarnowac kolejnego całego dnia:tak:
Miłego wtorku laseczki:-)

Przyznam Wam sie dlaczego mnie tak mało na BB:(
Zaczynam się martwic, bać i w ogólnie pełny pakiet....czuje sie jak cien. Ostatnia wizytę u gina miałam 4.01 i juz sobie włosy z głowy wyrywam ze tak długo i nie wiem co sie dzieje u moich dziewczynek....ze nie wiem ile waza i jak rosną...śnią mi sie po nocach głupoty: mam juz wizje odchodzących wód, skurczy dzikich i boli kregosłupa tych co sa niby przy porodzie- a ja niby nie umiem tego rozpoznać czy to już mam jechać do szpitala czy jednak moze wszystko jest ok...w ciagu dnia mi słabo i chyba moja waga oszalała bo ważę sie dzisiaj i patrze a tu w ciągu 2 tyg.nabiłam +2 i bilans wychodzi +18kg tylko ciiii bo az sie za głowę złapałam....mam cichutka nadzieje ze to moje Gwiazdki tak przybierają bo ogólnie to jem bardzo często w ciągu dnia- wg.zaleceń gina.
Do tego to pier***** biodro- wyje 3 razy dzienie przez niego:(:( więc Pinus nie da się zrobić spacerku po domku:(

no to sie wyżaliłam.....

Pinka bo wczoraj mnie Marta do siebie zapraszała na ciasto i herbatę i po tym wszystkim aż mi się śniło że już u niej byłam hehe a wcześniej o knedlach była mowa i chyba stąd ten sen;)

Mili bo u Ciebie to już 36 tydzień się zaczął i zdajesz sobie coraz bardziej sprawę z tego że to już tuż, tuż. Ja też mam takie sny bo przeżywam codziennie czy dam radę i czy zniosę ból itd. Pewnie większość z nas ma... Te dwa kilo to na pewno dziewczynki, może woda Ci się zatrzymała w organiźmie. Ja mam tylko jedną dzidzię i niewiele mniej na plusie! Głowa do góry! Niedługo Ty już będziesz po a my zaczniemy dopiero porządnie panikować!

Właśnie się zważyłam i od 10 nie przytyłam a nawet schudłam kilo bo mam 15 na plusie! Ale jak to możliwe? Przecież mała rośnie...

Ostatnia edycja:
No to nadrobiłam ;) Korzystam, bo eMek drzemie przed nocną trasą.. Obiecałam mu pomidorówkę, ale mam taaaaaaaaaką chcicę na Maca grrrrr.. Musimy do niego jechać 30km, ciekawe czy mu się będzie chciało ;) Powoli mnie już ssie, a śniadanie jedliśmy o 11ej - masakra, to moje dziecko jest nienażarte :p Hahahahahaha :D

I co ja miałam Wam odpisać.. Miała sporo i zapomniałam :/

Ewi mi Jelp śmierdzi, ale ja jeszcze używam płynu zmięczającego Jelp i ta mieszanka tak rypie, sam proszek jest ok. A Tobie jak czopek wypłynął, to chyba tylko kilka dni zostało, co??

Buziak dzięki za troskę, jeszcze się trzymam ;)

Mila tak mi szkoda Ciebie :* Moje trzykilowe szczęście strasznie mi ciśnie na flaki i ciagnie w dół, a dwa takie szczęścia to nawet sobie nie próbuję wyobrazić jak Ty chodzisz ;) Wczoraj u gina musiałam pół godziny stać, bo miejsca nie było i "szczuplejsza" ciężarówka nie ustąpi "grubszej", więc łaziłam w kółko podtrzymując mój słodki ciężar, ale tak się zasapałam, że miałam potem tętno 109 hahaha ;)

Tulipku skrzyżuj nogi i odpoczywaj :*

Ona kuruj się i wracaj do zdrówka :*

Bosa nie daj się tam dzielna babo!!

reklama
Mila- w ostatnich tygodniach ciąży kobieta tyje o.5 kg na tydzien( przy jednym dzieciątku) ty masz 2 laski w srodku wiec nie dziw sie ze tak waga poskoczyła tym bardziej ze jak mówisz lezysz cały czas to tym bardziej................i nie martw sie ja tez miałam takie sny jak córcie miałam rodzic to jest normalnie i mówię ci z ręką na sercu ze porodu przegapic sie nie da:no::no:a ty masz cc wiec nie nastawiaj sie na zadne tu skurcze wody itp.... jeszcze troszkę i bedziesz w szpitalu tam sie wami zajma takze głowa do góry usmiech na twarzy:-D:tak:
Ewi- to musiałaś miec ogromna ochotę wpasc do Marty na to jedzonko skoro aż sniłaś o tym hahah

ja czekam az z towarem dotra ale jakos ich nie widac:cool:

Do góry