reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam się i ja,największy śpioch na BB,którego tez dopadła ciążowa bezsenność

mamii dobrze ze sposób ''na cukierka'' wypalił:-)
ona
jak się dzisiaj czujesz?
ewe wreszcie się barierek doczekasz;-)

reklama
dzień dobry!
no i wiosna powiedziała pa pa, i na nowo mam za oknem szaro buro i deszczowo:-:)-:)-(
nocka całkiem niezła, bez wiekszych przerw, przespana przez Hanulę do 8, Zosia też za bardzo nie fikała, wiec generalnie jestem wyspana:tak:
wierka co to sie stalo że i Ciebie bezsenność dopadła?:-(
mamii cieszę się, że nowy sposób pomógł:-)
Ewe a u Ciebie cały czas coś się dzieje:tak: super:-) co jeszcze w planach przed narodzinami maleństwa?

To ja się odmeldowuję, że żyję, mam nawet kawałek słońca za oknem i staram się nie ziewać za bardzo. A niewyspana jestem już tradycyjnie, bo tradycyjnie pozycji znaleźć nie mogę. Pora się przyzwyczaić chyba :baffled:.

Mami, nie ma to jak porządne nawilżenie gardła. Moja internistka też poleca sposób z cukierkami :-)

I zostawiłam coś do obejrzenia :ninja2::ninja2::ninja2:. Nie mogłam się powstrzymać!

Patik ja wstępuję w ostatni etap ciąży i już wszystko zaczyna mi doskwierać,tak jak od kilku tygodni większości marcóweczek.

Czy któraś wie może co tam u naszego Milutka? Bo albo przeoczyłam albo od wczoraj się nie odzywała..Hmm:confused::confused:

Patik ja wstępuję w ostatni etap ciąży i już wszystko zaczyna mi doskwierać,tak jak od kilku tygodni większości marcóweczek.

Czy któraś wie może co tam u naszego Milutka? Bo albo przeoczyłam albo od wczoraj się nie odzywała..Hmm:confused::confused:
Żyje :) dzieki za troske- juz Was nadrabiam i odpisuje:):-)

hej kuleczki :-)
Coś na uśmiech Rosyjskie metro - Demotywatory.pl

Spałam 10 godzin (przyzwyczaiłam się chyba do ciągłego bólu, szybko się umiem dostosować :-p) i tylko raz byłam na siusiu, kiedy odprawiałam M o 4 do pracy. Musiałam z nim pogadać, bo mój syndrom wicia gniazda robi się nieznośny. Był zdziwiony, że o 4 go wołam, żeby pogadać o pokoiku dziecka:-D Ale na wszystko się zgodził, więc nie ustąpię :-p Uznałam, że wywalimy stary dywan, a nowy kupimy troszkę później, jak dziecko zacznie spędzać czas na podłodze. Przez kilka miesięcy będę spała z małym, więc na brzydką kanapę muszę kupić koc pod kolor ścian :rofl2: i znowu myślałam o naklejkach na ścianę i chyba jednak zrobimy dziecinne, bo mi się odwidziało moje dorosłe safari. Zdecydowałam się na to safari, bo nie jest takie mocno dziecinne 4 wzory SAFARI RYBKI AUTA DINUSIE naklejki XXXL (1397801079) - Aukcje internetowe Allegro
Za to szafki jakoś ładnie ozdobię przy pomocy kwiatowego szablonu do malowania, bo są proste i bez wyrazu i będą służyć przez lata, także dużemu smykowi:tak:
I pożalę się, że przytyłam 2kg, czyli mam równe 20+:shocked2: hmm, a prawie nic nie jem.

M wczoraj spytał lokatora czy się obraził, to stwierdził, że tak, bo powinniśmy mu wcześniej powiedzieć, że ma się wynieść, a nie tylko miesiąc przed. To się spytałam M, czy mu powiedział, że tak ma w umowie, którą podpisał i poinformowaliśmy go, że jestem w ciąży pół roku temu. M też go o to zapytał, to tamten uznał, że przecież chciał szukać sobie mieszkania, ale mu powiedzieliśmy, że "jeszcze nie musi się wyprowadzać". No rozłożył mnie :sorry2: Jak bym była taka dokładna, to powinien się wynieść 28 stycznia, a nie 1 lutego...

papcia, no to nieźle ci ząb załatwiło, ale dobrze, że tylko 1 :tak: mnie 2 troszkę swędzą. A ten sąsiad to jakaś masakra, widzę, że moja wojna jedzeniowa, to pikuś :baffled:
Bosa, papcia nas chciała spiknąć w Poznaniu na spotkanie, bo byłaś niedawno :-D

patik, w P-ń też była wczoraj wiosna! :-D a dziś szaro i +6*, ale bez deszczu

grrrrrrr co za koszmarna noc :wściekła/y:,
Wiktor od 20:50 do 22:00 non stop kaszlał, potem do 02:00 wołał mnie co chwilkę, więc wzięłam go o 2:00 do sypialni i to był błąd! NIe spał do 05:30 tylko leżał i walił we mnie nogami i przekładał się, gadał, kaszlał, smarkał... grrr miałam już ochotę go udusić! W nocy przyjechał M. i chciał się wyspać, ale nie dało się. O 5:30 M. wstał do pracy a W. też chciał wstać to wkurzona mówię warcząc do małego, że to ostatnio nocka u nas i że jutro śpi tylko u siebie, a teraz ma natychmiast spać jak chce tu jeszcze przyjść... i zasnął :szok: i spaliśmy do 10:00 :tak: no ma szczęście. A rano mówi do mnie spałem, bo mi kazałaś, bo ja tu jeszcze chcę z Wami spać...
ok idę nadrabiać co u Was

reklama
HELLO

ja sie dzis obudziłam z bolącymi i swędzącymi dziąsłami na raz:wściekła/y::wściekła/y: ciekawe co mnie jeszcze za niespodzianki spotkaja do konca..............
a suszy mnie ostatnio ze nie wiem w ciagu doby to ja chyba z 4l wody wypije a juz nie wspomne ile razy toalete odwiedzę:cool:

ktos ma ochotę na kiwi???? bo własnie po sniadanku sobie funduje:-p

Bosa- po tym co zostawiłas:ninja2:zmęczenia absolutnie nie widac heheh wniosek chyba taki ze praca ci słuzy albo pan/i sie bardzo przyłozył/a
patik- najpierw to ja musze poprac i poprasowac to co do szpitala zabieram a ja jeszcze tego nie zrobilam:-ppotem spakowac hehe
wierka- to witaj w klubie niewyspanych w koncu nie mozesz miec lepiej niz my ahhaah

mamii - no to super ze nocka przespana jak nie dużo cżłowiekowi do szczęścia potrzeba prawda???
Ruda- ty jeszcze popcorn wcinasz wieczorem ahhahah dobra jestes ja juz bym miała taka zgagę ze spaliła bym chatę jednym wyziewem:-D

no nie !!!!!!!!!!!! wc:wściekła/y::no:

Do góry