Naprodukowałyście że hoho ale nadrobiłam w końcu
Wstyd sie przyznać ale ja dzisiaj zwlekłam sie z łozka po13!!! ale za to miałam masakryczną nocke znowu dostałąm tego cudowengo bólu w klatce piersiowej i najgorsze jest to że ból jak schodził mi z klaty wchodził na brzuch no i mała gdzie jest raczej leniuszkiem tak zaczeła kopać że wcale spać nie mogłam aż sie zdenerwowałam czy czasem sie jej coś nie stało od tego bólu na szczęscie jest już spokojniejsza i w środe wizyta z usg więc zajrzymy co tam u niej'
Z lepszych wiesci byłam dzisiaj w końcu u dentysty i zrobiłam ten paskudnie bolacy ząb i najśmieszniejsze jest to że robili mi go w 4!!!!!
bo nie mogli rozwikłaś czy to napewno ten ząb mnie boli jak sie okazało 3/4 zęba zajete próchnicą i została mi tylko1/4 zeba swojego reszta uzupełnienie ale to był jedyny ząb do leczenia!!!! nastepna wizyta dopiero za pól roku jak sie ciesze a mój portfel tym bardziej

A strasznie mnie wkurzyła rejestratorka bo wlazła sie wpierniczyć nie wiem po co że w żadnym wypadku maja mi nie dawać znieczulenia bo to szkodzi dziecku wrrr co wizyta to mi bardziej za paznokcie załażi menda jedna!
aaaaa mój genialny sąsiad idiota przegioł dzisiaj na maxa nasikał nam do butów dobrze że to takie podwórkowe i wywaliliśmy więc od dzis mój kochany piesek ma nowe miejsce na robienie qpy jego ogródek chciał wojny bedzie ją miał ochlej jeden
Bosa jak dobrze że chociaż 1 dzień dali Ci wolnego

i brawo dla ema za troske
Ewi fajnie że już pomalowane ja sie cos za to pranie wziąśc nie moge może jutro?
Marta dobrze że napisałaś o tych knedlach wyśle ema koniecznie i super że ocene Ci przepisali
Koncia ja tez przeczytałąm Twój wywód bardzo fajnie sie czytało a ten lokator to znika powoli?
Tulip dobrze że pojechałaś przynajmniej spokojniejsza jesteś!
Cliford a niech tylko ktoś spróbuje zaprzeczyć naszemu pięknemu wyglądowi
Pinka podziwiam ja bym nie dała rady pracować w cukierni zjadłabym cały towar
Ciekawe czy mój wywód ktoś przeczyta