witam sie wieczorem kupialam 2 pajacyki w 5-10-15 polarowe takie cieple i humor mi sie od razu poprawil teraz leze i odpoczywam bo jeszcze zakupy spozywcze zrobilam ufffffffff padam a jutro zakupy na allegro sa sa sa
reklama
Ja już od prawie 2 godzin domu, po obiedzie, zakupach pościelowych dla maleństwa i nawet dostałam zgodę na kompa od M. :-) A teraz leżę i usiłuję znaleźć jakąkolwiek znośną pozycję. Aktualnie mam pod plecami poduszkę codzienną, taką podłużną nieco, na to klasyczną dużą z pierza, a na to jaśka długiego. Z boku miękki jasiek długi (taki jak dwa jaśki małe jeden nad drugim), a pod kolanem twarda poduszeczka. I to jeszcze nie jest to. Muszę kombinować dalej ;-)
Kota w szoku, że tak sobie leżę i ona się może przytulać i aż biedna nie wie, co ze sobą zrobić, jak się ma otrzeć i przytulić, biedulka jedna!
Koncia, mam nadzieję, że ocena z egzaminu będzie najwyższa!
Marta, chyba wyślę M. do Lidla :-) Sorki, że dopiero teraz, ale zajmę się jakoś jutro sprawą z priva, o ile nadal aktualne?
Biorę się za jedzenie ciasta, bo mi tu właśnie M. pod sam nos biszkopt podsunął.
Kota w szoku, że tak sobie leżę i ona się może przytulać i aż biedna nie wie, co ze sobą zrobić, jak się ma otrzeć i przytulić, biedulka jedna!
Koncia, mam nadzieję, że ocena z egzaminu będzie najwyższa!
Dawaj o co chodzi, bo nie dam rady odnaleźć. Chyba coraz lepiej mi idzie zarządzanie czasem, to i na pomoc się pewnie jakoś znajdzie.papcia, nie wiem czy Bosa znalazłaby dla mnie czas, biedna zabiegana![]()
Marta, chyba wyślę M. do Lidla :-) Sorki, że dopiero teraz, ale zajmę się jakoś jutro sprawą z priva, o ile nadal aktualne?
Biorę się za jedzenie ciasta, bo mi tu właśnie M. pod sam nos biszkopt podsunął.
będzie u nas też taki wątek???
https://www.babyboom.pl/forum/luty-...-wiadomosci-z-porodowki-bez-komentarzy-47463/
;>
https://www.babyboom.pl/forum/luty-...-wiadomosci-z-porodowki-bez-komentarzy-47463/
;>
Dobry wieczór 
Ja tylko na chwilkę, dzień był pracowity, urządzaliśmy pokoik, sprzątaliśmy, potem wizyta (relacja na wątku lekarskim), potem herbatka u mamy i teraz mam plotkarskie gazety, chipsy i pepsi, gruszki i mam zamiar słodko się wylenić
Buziaki Wszystkim i obiecuję nadrobić jutro!!
Ja tylko na chwilkę, dzień był pracowity, urządzaliśmy pokoik, sprzątaliśmy, potem wizyta (relacja na wątku lekarskim), potem herbatka u mamy i teraz mam plotkarskie gazety, chipsy i pepsi, gruszki i mam zamiar słodko się wylenić
Buziaki Wszystkim i obiecuję nadrobić jutro!!
patik80
Fanka BB :)
Witajcie!
czy Was też wiosna dzisiaj odwiedziła? Boże jak pięknie było, zaliczyliśmy spacerek, w pewnym momencie było mi tak gorąco że byłam bliska zdjęcia kurtki
M. dzisiaj na nockę poszedł więc spędziliśmy cały dzionek razem:-) na obiad robiłam tortille z kurczakiem i sosem czosnkowym - specjalnie dla M. ...pycha wyszły, a na podwieczorek pieczone jabłka z orzechami i suszonymi sliwkami z 2 kulkami lodów z ulubionego bloga- jestem obżarta że ruszac się nie mogę - teraz czekam na badanie cukru - po tortillach bylo w normie;-) ciekawe jak po podwieczorku...
doczytałam że nasze dwie zguby sie znalazły
Bosonóżko oj kiedy Ty choć trochę zwolnisz tempo - dobrze że przynajmniej w domku M. odpowiednio dba o Ciebie;-)
Tulip jak dobrze że wszystko skończyło się dobrze, odpoczywaj by jak najdłużej zostać w dwupaku
malinaa w zasadzie jak pamiętam od momentu kiedy się obudziłam w nocy że mi wody sączą a wydawało mi się że cały czas coś leci z małymi przerwami do chwili kiedy znalazłam się na IP minęły dwie godziny - wiadomo prysznic, ogarnięcie się, dojazd no i w naszym przypadku około 30 minut na sforsowanie drzwi szpitala , które w nocy były zamknięte, a my z M. tacy mądrzy że na szkole rodzenia nie dopytaliśmy jak w nocy dostać się na porodówkę
no i klamkowaliśmy wszystkie drzwi jak durnie... w końcu okazało się że jakiś stróż siedzi w budce i udało się nam go obudzić i z wielką niechęcią otworzył nam główne wejście... ja to ze szkoły rodzenia zapamiętałam że do szpitala trzeba jak są regularne i częste skurcze albo wody odchodzą i tylko to mi w głowie brzęczało:-)
Pinka super pocieszki
zakupy najlepsze na wszystko
masala szczęśliwej podróży i udanego pobytu! pozdawaj to co trzeba i wracaj do nas:-)
aga_cina pewnie zrobiłaś bardzo smaczne śniadanko
to Cie kocurek załatwił
ona wracaj do zdrowia, tak długo już Cię męczy - współczuję:-(
ruda oj jak mnie sikanie obudzi w nocy to choć próbuję na nowo zasnąć bo tez mam lenia żeby wstać to i tak nic z tego - pęcherz zawsze wygrywa
Scarletka weekend męczący ale jaki owocny:-) powodzenia w nauce:-)
Agnes to Ci koleżanka prezent sprawiła;-) a co do serniczka to ja bym na malutki kawałek się skusiła w ramach 2 śniadania albo podwieczorku i sprawdziła wynik cukru po 2 godzinach
ja sama byłam zaskoczona że po serniku własnej roboty cukier mam w normie
magdzior mnie też czasem niewygodnie, szczegolnie ze nad ranem czesto Hania przychodzi sie jeszcze poprzytulać, a śpimy na wersalce, czyli dość wąsko mamy - ale jakoś nie potrafiłabym spać bez M. - wystarczy że często nie nocuje bo chodzi do pracy na nocki:-(
cliford poprawy samopoczucia życzę:-) przełóż tego Twojego M. przez kolano jak jest taki niegrzeczny ;-)
koncia gratuluję skompletowania wyprawki:-) ja dziś zaczęłam dopiero robić listę co trzeba kupić;-)
Pinka czyżby Twojego M. na poważnie strach obleciał, że spontanicznie będzie musiał Cie do szpitala wieźć?
ale jak M. juz prosi to chyba musisz pomału rozpakować te reklamówki i włożyć do torby co potrzeba:-)
fifronka super wieści! dużo sił życzę na te ostatnie 2 tygodnie pracy!
Pastela wystarczyło odpowiednie podejście i M. znalazł motywację do pracy;-) mój na razie wyluzowany i wszystko planuje na spokojnie
Ewi super że jesteś zadowolona z koloru:-) tak jak Ci pisałam że warto zawsze zaczekać aż ściana porządnie wyschnie, bo efekt jest zupełnie inny;-)
madzikm słodka ta Twoja Zosia:-)
Marta ale się fajnie złożyło z tym egzaminem - a dokładnie z wpisem:-)
mamii myślę ze te cukierki nie zaszkodzą, możesz spróbować, mnie ulgę przynosiły zawsze cukiery eukaliptusowe w takich zielonych papierkach z czarnym krzyżykiem;-)
koncia zdolniacha z Ciebie:-) a jaki synuś będzie wyedukowany
Pastela ale Wiktorek dba o odpowiednią organizację pracy swojej mamy
a jak tam zdrówko?
papciarkowa współczuje nocki :-( że ten Wasz sąsiad jeszcze żyje to się dziwię, z tego co pamiętam to juz pisałaś o jego boskich wyczynach
i co on ma z tymi butami??? raz je wynosi raz na nie sika ???
uff dobrnęłam do końca - trochę dużo wyszło
moje jabłuszko zapiekane służy mojej diecie więc idę po dokładkę:-)
czy Was też wiosna dzisiaj odwiedziła? Boże jak pięknie było, zaliczyliśmy spacerek, w pewnym momencie było mi tak gorąco że byłam bliska zdjęcia kurtki

M. dzisiaj na nockę poszedł więc spędziliśmy cały dzionek razem:-) na obiad robiłam tortille z kurczakiem i sosem czosnkowym - specjalnie dla M. ...pycha wyszły, a na podwieczorek pieczone jabłka z orzechami i suszonymi sliwkami z 2 kulkami lodów z ulubionego bloga- jestem obżarta że ruszac się nie mogę - teraz czekam na badanie cukru - po tortillach bylo w normie;-) ciekawe jak po podwieczorku...
doczytałam że nasze dwie zguby sie znalazły

Tulip jak dobrze że wszystko skończyło się dobrze, odpoczywaj by jak najdłużej zostać w dwupaku

malinaa w zasadzie jak pamiętam od momentu kiedy się obudziłam w nocy że mi wody sączą a wydawało mi się że cały czas coś leci z małymi przerwami do chwili kiedy znalazłam się na IP minęły dwie godziny - wiadomo prysznic, ogarnięcie się, dojazd no i w naszym przypadku około 30 minut na sforsowanie drzwi szpitala , które w nocy były zamknięte, a my z M. tacy mądrzy że na szkole rodzenia nie dopytaliśmy jak w nocy dostać się na porodówkę

Pinka super pocieszki

masala szczęśliwej podróży i udanego pobytu! pozdawaj to co trzeba i wracaj do nas:-)
aga_cina pewnie zrobiłaś bardzo smaczne śniadanko

ona wracaj do zdrowia, tak długo już Cię męczy - współczuję:-(
ruda oj jak mnie sikanie obudzi w nocy to choć próbuję na nowo zasnąć bo tez mam lenia żeby wstać to i tak nic z tego - pęcherz zawsze wygrywa

Scarletka weekend męczący ale jaki owocny:-) powodzenia w nauce:-)
Agnes to Ci koleżanka prezent sprawiła;-) a co do serniczka to ja bym na malutki kawałek się skusiła w ramach 2 śniadania albo podwieczorku i sprawdziła wynik cukru po 2 godzinach

magdzior mnie też czasem niewygodnie, szczegolnie ze nad ranem czesto Hania przychodzi sie jeszcze poprzytulać, a śpimy na wersalce, czyli dość wąsko mamy - ale jakoś nie potrafiłabym spać bez M. - wystarczy że często nie nocuje bo chodzi do pracy na nocki:-(
cliford poprawy samopoczucia życzę:-) przełóż tego Twojego M. przez kolano jak jest taki niegrzeczny ;-)
koncia gratuluję skompletowania wyprawki:-) ja dziś zaczęłam dopiero robić listę co trzeba kupić;-)
Pinka czyżby Twojego M. na poważnie strach obleciał, że spontanicznie będzie musiał Cie do szpitala wieźć?

fifronka super wieści! dużo sił życzę na te ostatnie 2 tygodnie pracy!
Pastela wystarczyło odpowiednie podejście i M. znalazł motywację do pracy;-) mój na razie wyluzowany i wszystko planuje na spokojnie

Ewi super że jesteś zadowolona z koloru:-) tak jak Ci pisałam że warto zawsze zaczekać aż ściana porządnie wyschnie, bo efekt jest zupełnie inny;-)
madzikm słodka ta Twoja Zosia:-)
Marta ale się fajnie złożyło z tym egzaminem - a dokładnie z wpisem:-)
mamii myślę ze te cukierki nie zaszkodzą, możesz spróbować, mnie ulgę przynosiły zawsze cukiery eukaliptusowe w takich zielonych papierkach z czarnym krzyżykiem;-)
koncia zdolniacha z Ciebie:-) a jaki synuś będzie wyedukowany

Pastela ale Wiktorek dba o odpowiednią organizację pracy swojej mamy

papciarkowa współczuje nocki :-( że ten Wasz sąsiad jeszcze żyje to się dziwię, z tego co pamiętam to juz pisałaś o jego boskich wyczynach

uff dobrnęłam do końca - trochę dużo wyszło

moje jabłuszko zapiekane służy mojej diecie więc idę po dokładkę:-)
Witam wszystkie przyszłe mamusie,sama nią nie dawno zostałam,a dokładnie 4,5 m-ca temu.Piszę tu ,bo mam sporo ciuszków z których wyrósł już mój skarbek i chętnie je odsprzedam niedrogo.A wiem z doświadczenia ,że pod koniec ciąży nie chce sie biegać po sklepach,sama wiekszośc kupiłam przez internet.Może którejś sie coś spodoba) poniżej zamieszczam linki do albumów. Jeśli chodzi o wysyłkę to koszt wysyłki wg wagi i cennika Poczty Polskiej możliwy też odbiór osobisty w Gdańsku. Ubranka sa w bardzo dobrym stanie.
linki do albumów :
Picasa Web Albums - marta mikan_m - sprzedaz#
Picasa Web Albums - marta mikan_m - !!!#
Picasa Web Albums - marta mikan_m - all sprzedaz#
Picasa Web Albums - marta mikan_m - czyjes#
chetnie odpowiem na wszelkie pytania na mikan_m@wp.pl lub gg 633950
ZAPRASZAM i pozdrawiam
usuń tego posta bo to nie jest miejsce na takie ogłoszenia
ktos ma ochote na popcorn??
co prawda pora niezbt dobra na takie zachcianki, no ale co zrobic.... walczlam z checia na popcorn od 21 no i o 23 popcorn wygral
poki co ochoty na sen brak wiec sie poszwedam po internecie troche ;-)
co prawda pora niezbt dobra na takie zachcianki, no ale co zrobic.... walczlam z checia na popcorn od 21 no i o 23 popcorn wygral

poki co ochoty na sen brak wiec sie poszwedam po internecie troche ;-)
reklama
mamii
Fanka BB :)
Witam się dziś z rana :-)
Jak ja się wyspałam!!! Cukierki pomogły, brat przywiózł jedną paczkę z wit C miodowo cytrynowe, a drugą z olejkiem eukaliptusowym .............. Mmmmmmmmmmmm jadłam na zmianę i tylko raz w nocy na siku wstawałam. A poprzednią właściwie całą miałam z głowy przez ten kaszel........ och jak dobrze, że ja na to wcześniej nie wpadłam.
Gratuluję wszystkim zdającym i przepisującym zaliczenia :-);-)
Masala spokojnej podróży (choć już pewnie po....) i udanego pobytu w Pl
Zakupowym mamusiom gratuluję udanych zakupów, i tych mniejszych i tych większych i mam nadzieję, że wszystkie można pooglądać na odpowiednim wątku :-) już śmigam sprawdzić, bo mnie ciekawość zżera
;-)
Jak ja się wyspałam!!! Cukierki pomogły, brat przywiózł jedną paczkę z wit C miodowo cytrynowe, a drugą z olejkiem eukaliptusowym .............. Mmmmmmmmmmmm jadłam na zmianę i tylko raz w nocy na siku wstawałam. A poprzednią właściwie całą miałam z głowy przez ten kaszel........ och jak dobrze, że ja na to wcześniej nie wpadłam.

Gratuluję wszystkim zdającym i przepisującym zaliczenia :-);-)
Masala spokojnej podróży (choć już pewnie po....) i udanego pobytu w Pl
Zakupowym mamusiom gratuluję udanych zakupów, i tych mniejszych i tych większych i mam nadzieję, że wszystkie można pooglądać na odpowiednim wątku :-) już śmigam sprawdzić, bo mnie ciekawość zżera