reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Tulip- dobrze że wszystko ok.
Ale tak jak juz pisałam kilkanaście stron wczesniej ciężarną z zagrożeniem porodem przedwczesnym (skurcze lub plamienia na tym etapie) lub ronieniem (bóle brzuchi i plamienia do 24 tyg.ciązy) obligatoryjnie się hospitalizuje.

reklama
Dzięki Vetus , a powiedz mi..bo jeszcze niewyszperalam na necie.. Te sterydy to małej niezaszkodza..jak sie urodzi o czasie (celeston) wiem ze pomogły by jakby była wczesniaczkiem

Dzięki Vetus , a powiedz mi..bo jeszcze niewyszperalam na necie.. Te sterydy to małej niezaszkodza..jak sie urodzi o czasie (celeston) wiem ze pomogły by jakby była wczesniaczkiem

Tulipku, absolutnie nie! Sterydy maja za zadanie przyspieszyc produkcje tzw. surfaktantu + substancji powlekajacej uklad oddechowy ktora umozliwia oddychanie. Na plod wlasciwie nie maja innego wplywu wiec bez obaw

Witam sie popołudniowo:-)
Poł dnia siedziała u mnie siostra to i czasu na forum nie było,a Wy jak zawsze po weekendzie nie macie litosci i miałam bardzo duzo do przeczytania.
Tulip dobrze ze juz wrociłas i ze juz jest ok:tak:
Bosa rozgrzeszamy Cie z nieobecnosci na forum,odpoczywaj kiedy tylko sie da,trzymaj sie;-)
Ewi to fajnie miec kase a nie miec na co ja wydac;-)
Koncia to co Wy kupiliscie ze sie nie miesciło w autku?;-)no i gratuluje ze juz najgorsze za Wami:tak:
Ona biedaku,znowu Cie dopadło:-(,zdrowiej szybciutko;-)
Wszystkim chorym dzieciaczkom zycze zdrowka:-)

To i ja sie pochwale ze w tym tygodniu bede czekac na trzy przesyłki bo wczoraj M w koncu wszystko mi pozamawiał czyli poduszke,przewijak,rozki,przybory typu szczoteczka do włosow,frida,nozyczki,recznik itd itp,oczywiscie wszystko z allegro od naszych stałych sprzedawcow;-).Własciwie to nie mamy jeszcze tylko łozeczka,termometru i smoczkow.
Miłego wieczorka laseczki:-)

Tulipku, witaj kochana.
Dzięki za kciukasy - egzaminu nie zdawałam:no::no::-p, wzięłam indeks ze szkoły medycznej a tam miałam Psychologię z elementami pedagogiki i socjologii a tutaj Podstawy psychologii i socjologii i mi tylko 4 przepisała:-p:tak::rofl2::cool::cool::cool:.

Marta a Ty słyszałaś o tym wypadku w Chełmie??? Właśnie sie dowiedzielismy że 18letni kierowca nie dość że nie miał prawa jazdy to jeszcze był pijany!!!

Marta ten co zginął Paweł S. to sąsiad mojego M. M z siostrami i rodzicami jadą na pogrzeb. Dziewczyny od małego się z nim bawiły bo są w tym samym wieku.

reklama
Witaj Tulip :-) zestresowałaś nas nieładnie :no:

Hej laseczki wiecie na co właśnie wpadłam !!! Kurdeod kilku dni się męczę z tym moim przeziębieniem, najgorsze już za mną, ale kaszel mnie strasznie męczy, bo gardło jeszcze podrażnione grrrrrrr :wściekła/y:
i wpadłam na pomysł, żeby się halls'ami ratować, kurde może mi te cukierki pomogą co myślicie

Ostatnia edycja:
Do góry