reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ach, czytalam o tym rumieniu. Matko, ja sie musisz meczyc. Ja juz wole miec podwojna rwe kulszowa i migrene razem, aby mnie nic tylko nie swedzialo :-(
Wsunelam muffinke drozdzowa z odrobina bitej smietany. ale sobie dogadzam ostatnio.
koncze herbatke i lece do sklepu. Chlodniej dzis niz wczoraj, ale chyba sloneczko nawet troche wyjdzie :)

reklama
mam pytanie do mam bardziej doswiadczonych od nas debiutantek w co ubrac dziecko na wyjscie ze szpitala ?? tzn. co po za kombinezonem ??

hejka, witam się z rana i zaraz zabieram się za pranie i prasownie ciuszków :-) wczoraj dostałam od znjomej całą reklamówę małych ubranek, więc znowu mam tyle roboty :szok: już mi do szafek się nie mieści :szok:

Pinka współczuję bezsenności, mam nadzieje, że jeszcze się zdążysz wyspać przed porodem :tak:

Ona biedulko, życzę zdrówka, na katar to chyba nic nie pomoże, tylko cierpliwie czekać :-(

Harsz, Pastela
przykro mi, że dzieciaczki chorują:-(, dużo zdrówka dla nich żeby to choróbsko już sobie poszło

Ruda ja tez nie będe czytać porodów, jakoś chyba damy rade urodzić :tak:

Wierka uff dobrze, że język już się zagoił, bardzo szybciutko

A jak ktoś chce serniczka to zapraszam:tak:, wczoraj upiekłam a jesc niestety nie mogę ze względu na cukrzycę:no::-:)wściekła/y:, tak więc stoi i aż się prosi żeby go zjeść :-p

miłego dnia papapaa ;-)

Witam
Ja już po śniadanku i zakupach:-) Teraz przy herbatce nadrabiam zaległości;-) Tylko kocur mi utrudnia to zadanie, wchodzi na klawiaturę i domaga się pieszczot:tak: Do 14 jestem w domku, więc mam nadzieję, że doczekam się kuriera z wózkiem w końcu. Myślałam, że będzie w piątek, ale się nie pojawił:-(
Widzę, że u coraz większej liczby Marcjanek kłopoty ze snem. Ja dziś zakomunikowałam Emkowi, że zamierzam spać osobno. Raz, żeby go non stop nie budzić, a dwa, żeby mieć więcej miejsca:-) Zobaczymy jak to z tym będzie.
Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących Marcóweczek i ich dzieciaczków;-)

Dzień dobry!

Choroba nadal nie trzyma bo zamiast leżeć grzecznie w łóżku to ja ciągle coś do zrobienia mam:zawstydzona/y: teraz na przykład zmykam na spacer bo słonko cudne!

magdzior to samo zaproponowałam mężowi i zdecydowanie odmówił:no::-D

Ja Was pozabijam!! Musiala mi ktoras z serniczkiem wyskakiwac:wściekła/y: I co ja mam teraz zrobic?? Chyba pozostaje mi zadzwonic do babci, moze upiecze, na przyjazd wnuczki:-D

Przeczytalam jednak opowiesci styczniowek z porodowek... myslalam, ze bedzie gorzej. A tak naprawde to tylk osie wzruszylam... stresu poki co brak:tak:

Aga Wierka u nas 8 stopni i pieknie sloneczko swieci... pewnie i do Was dojdzie:)

Witam, nocka ciężka, Pawełek skakał pół nocy a Juli gorączkował i wędrował ode mnie do M i tak reszta nocy.
mam pytanie do mam bardziej doswiadczonych od nas debiutantek w co ubrac dziecko na wyjscie ze szpitala ?? tzn. co po za kombinezonem ??
Jak wychodziłam ze szpitala z Olkiem na początku marca to miał na sobie:
-body z długim rękawem
-kaftanik i śpiochy
-pajacyk
-czapeczkę z frotki
-polarowy wyjściowy pajac
-rożek
-tetrówkę na buzi
-zapatulony w kocyk
Zmykam odpoczywać i zaległą pracę z psychologii napisać o mobbingu a o 17-ej egzamin:-p.

reklama
bry dzionek! i witam po weekendzie... zaraz zacznę nadrabiać...

ak wychodziłam ze szpitala z Olkiem na początku marca to miał na sobie:
-body z długim rękawem
-kaftanik i śpiochy
-pajacyk
-czapeczkę z frotki
-polarowy wyjściowy pajac
-rożek
-tetrówkę na buzi
-zapatulony w kocyk

OMG! tak dużo tego? :-D ja to myślałam tylko o bodziak+pajac+czapeczka+kombinezonik polarowy+myk do fotelika z polarowym śpiworkiem bądź kocykiem i to wszytsko...ale teraz to się zastanawiam:-)

Do góry