reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ach, czytalam o tym rumieniu. Matko, ja sie musisz meczyc. Ja juz wole miec podwojna rwe kulszowa i migrene razem, aby mnie nic tylko nie swedzialo :-(
Wsunelam muffinke drozdzowa z odrobina bitej smietany. ale sobie dogadzam ostatnio.
koncze herbatke i lece do sklepu. Chlodniej dzis niz wczoraj, ale chyba sloneczko nawet troche wyjdzie :)

reklama
mam pytanie do mam bardziej doswiadczonych od nas debiutantek w co ubrac dziecko na wyjscie ze szpitala ?? tzn. co po za kombinezonem ??

hejka, witam się z rana i zaraz zabieram się za pranie i prasownie ciuszków :-) wczoraj dostałam od znjomej całą reklamówę małych ubranek, więc znowu mam tyle roboty :szok: już mi do szafek się nie mieści :szok:

Pinka współczuję bezsenności, mam nadzieje, że jeszcze się zdążysz wyspać przed porodem :tak:

Ona biedulko, życzę zdrówka, na katar to chyba nic nie pomoże, tylko cierpliwie czekać :-(

Harsz, Pastela
przykro mi, że dzieciaczki chorują:-(, dużo zdrówka dla nich żeby to choróbsko już sobie poszło

Ruda ja tez nie będe czytać porodów, jakoś chyba damy rade urodzić :tak:

Wierka uff dobrze, że język już się zagoił, bardzo szybciutko

A jak ktoś chce serniczka to zapraszam:tak:, wczoraj upiekłam a jesc niestety nie mogę ze względu na cukrzycę:no::-:)wściekła/y:, tak więc stoi i aż się prosi żeby go zjeść :-p

miłego dnia papapaa ;-)

Witam
Ja już po śniadanku i zakupach:-) Teraz przy herbatce nadrabiam zaległości;-) Tylko kocur mi utrudnia to zadanie, wchodzi na klawiaturę i domaga się pieszczot:tak: Do 14 jestem w domku, więc mam nadzieję, że doczekam się kuriera z wózkiem w końcu. Myślałam, że będzie w piątek, ale się nie pojawił:-(
Widzę, że u coraz większej liczby Marcjanek kłopoty ze snem. Ja dziś zakomunikowałam Emkowi, że zamierzam spać osobno. Raz, żeby go non stop nie budzić, a dwa, żeby mieć więcej miejsca:-) Zobaczymy jak to z tym będzie.
Dużo zdrówka dla wszystkich chorujących Marcóweczek i ich dzieciaczków;-)

Dzień dobry!

Choroba nadal nie trzyma bo zamiast leżeć grzecznie w łóżku to ja ciągle coś do zrobienia mam:zawstydzona/y: teraz na przykład zmykam na spacer bo słonko cudne!

magdzior to samo zaproponowałam mężowi i zdecydowanie odmówił:no::-D

Ja Was pozabijam!! Musiala mi ktoras z serniczkiem wyskakiwac:wściekła/y: I co ja mam teraz zrobic?? Chyba pozostaje mi zadzwonic do babci, moze upiecze, na przyjazd wnuczki:-D

Przeczytalam jednak opowiesci styczniowek z porodowek... myslalam, ze bedzie gorzej. A tak naprawde to tylk osie wzruszylam... stresu poki co brak:tak:

Aga Wierka u nas 8 stopni i pieknie sloneczko swieci... pewnie i do Was dojdzie:)

Witam, nocka ciężka, Pawełek skakał pół nocy a Juli gorączkował i wędrował ode mnie do M i tak reszta nocy.
mam pytanie do mam bardziej doswiadczonych od nas debiutantek w co ubrac dziecko na wyjscie ze szpitala ?? tzn. co po za kombinezonem ??
Jak wychodziłam ze szpitala z Olkiem na początku marca to miał na sobie:
-body z długim rękawem
-kaftanik i śpiochy
-pajacyk
-czapeczkę z frotki
-polarowy wyjściowy pajac
-rożek
-tetrówkę na buzi
-zapatulony w kocyk
Zmykam odpoczywać i zaległą pracę z psychologii napisać o mobbingu a o 17-ej egzamin:-p.

reklama
bry dzionek! i witam po weekendzie... zaraz zacznę nadrabiać...

ak wychodziłam ze szpitala z Olkiem na początku marca to miał na sobie:
-body z długim rękawem
-kaftanik i śpiochy
-pajacyk
-czapeczkę z frotki
-polarowy wyjściowy pajac
-rożek
-tetrówkę na buzi
-zapatulony w kocyk

OMG! tak dużo tego? :-D ja to myślałam tylko o bodziak+pajac+czapeczka+kombinezonik polarowy+myk do fotelika z polarowym śpiworkiem bądź kocykiem i to wszytsko...ale teraz to się zastanawiam:-)

Do góry