reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Masala, albo od oliwki J&J dostalam, bo akurat taka zwykla sie posmarowalam a nie w zelu, albo to od rozciagania skory, bo brzuch mi zamienia sie w pilke w ekspresowym tempie. Nieprzyjemne to strasznie. Nienawidze jak mnie cos swedzi. Do tego czuje sie jak... w ciazy. Normalnie zaczyna mi juz brzuch przeszkadzac. Podsumowujac, podobal mi sie tylko 2gi trymestr. Pierwszy i drugi sa do dupy. chce urodzic. juz nawet sie nie boje :(

edit:
takie cieple lody?
970_01_5749.jpg

O nie! bede musiala pojechac i kupic :( nie lubie Was

Ostatnia edycja:
Wyobrazicie sobie ze moja siorka przyniosła dzisiaj pewna wiadomosc która mnie przeraziła. W radiu mowili ze zamykają szpital dla odwiedzających gdzies tam w Polsce........Czy nie martwicie się ze z powodu panującej grypy jak będziemy rodzic to tak zrobią?????!!!!!!! Bo ja mam juz przed oczami wizje ze mąż podaje mi tylko reklamówkę przez położne i tyle......i jestem sama z moja dwójeczka!

Masala-
kropek hi hi pamiętam:):-)

Olus- one tak się podzieliły bo tak razem balują, razem jeżdżą na szkolne wycieczki, maja w cholerkę czasu a za szkole płaca im rodzice. JA i kumpela pracujemy cały czas (do tej pory:)), rodzice nas nie utrzymują i na wycieczki nie jeździmy bo mamy za dużo na głowach. Ale to juz ich swiat- ja im to wygarne jak tylko bede miec okazje jak mnie ciezarna wystawiły do wiatru!!!!!!!!!!!!

Ola- nie zyjesz!!!!!!!!!!!!!! za te cieple Lody!!!!!!!!111 no i jutro do Lidla trzeba bedzie isc:tak::-D
Milutek- super ze ci sie udało załatwic grupe:-pprzestan z tymi twoimi czarnymi wizjami!!!!ciebie to nie czekam mąz bedzie przy Was i koniec Kropka
koncia- ja jak wezme kilka łyków coli to mały odrazu sie rusza ehehh

a ja własnie poszlam po delicje malinowe w sumie kręci mnie na arbuza ale juz męża gonic do Tesco nie bedę:-D

ja np moge sie wtracic ze w ciazytomi sie najbardziej podobal czas pomiedzy zniknieciem mdlosci a pojawieniem sie bolu plecow wiec to byly jakies ...hmmm. 4 tyg:)

Pinka- oki trzymam Cie za słowo z tym szpitalem:)

a lody w Lidłu sa mniam mniam:) eM mi je nosil jak leżałam w szpitalu:)
o takie:)
Choco-Softies-Cieple-lody-52093-big.jpg

Ostatnia edycja:
Milusia co za świnie i lektor widze też madrala zawsze mnie to w szkole wkurzało że sie samemu trza było dzielić potem były albo same kujony albo matołki jak ja w grupie i zawsze był podział na5 i pały dobrze że jednak ktoś sie ulitował jednak nie same samoluby po tym świecie chodzą!
Aga to wyślij mi pudło tej Twojej odwagi bo ja jestem przerażona tym bardziej że mój szpital to masakra i nie mam możliwości dojechania do innego
i wiecie co do wtorku to tak jak futrzak nie czułam sie jak w ciąży a teraz jak mała sie obróciła to robi sie masakra jednym zdaniem czuje sie jak słoń!!!

AAAA a jak sie dzisiaj wkurzyłam w roosmanie byłam odebrac te chusteczki za kody i miałam 3 te kody pomijajac fakt że chusteczek był tylko1 karton bo ja pani w kasie stwierdziła nie ma chetnych do wystawienia towaru! i mimo że sklep prawie pusty nie wiem po co otwarte 3 kasy i baba mi mówi że mi nie przyniesie tych chusteczek bo moge odebrac tylko 1karton jako osoba fizyczna więc jej mówie że ma mi to nabić na 2 paragon bo 2 osobą fizyczna jest mąż który też ma kod i wiecie że franca nie poszła tak sie ze mną kłociła że masakra w końcu emek stwierdził że on i tak bedzie jutro w miescie to kupi kolejny kartonik za kod myślałam że wyjde z siebie i stane obok niech sie zadławi franca tymi chusteczkami żeby jej wysypka na dupsku wyszła!!!

Mili, a ja myślałam, że to ja rozpuściłam moją kumpelę :sorry2: ona też zawsze czeka aż zrobię zdecydowaną większość, wszystko zorganizuję i zaplanuję i przydzielę jej jakieś zadanie "żeby nie było".
A mi się coś zdaje, że ty się jeszcze ulitujesz nad tą kumpelą... Powiedz jej,żeby sama sobie załatwiła grupę...

buziak, co racja to racja, ten piękny okres radości bez bólu i mdłości trwał króciutko ;D

Nie kuście tym słodkim, bo od samego patrzenia mi dupa rośnie!

AAA to takie cuda... u mnie na te Wasze "cieple lody" mowilo sie murzynki:-D

Aga nie zazdroszcze tego uczulenia. Mam nadzieje, ze jak najszybciej Ci przejdzie

reklama
koncia ale ci sie zrymowalo:) a ja tam upieklam ciasto z kiwi i zjadlam po poludniu 2 duuze kawalki a teraz zeby troche sobie odbic to mandarynki jem pewnie z tego zaraz zgage dostane:/

Do góry