reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
no dobra wyslalam ale boje sie troche takich rzeczy... teraz nie przestane o tym myslec:) a tu na odp trzeba do 48 h czekac...uhhh a ja nie naleze do cierpliwych no chyba ze sie czegos boje to wtedy sama przedluzam w razie potrzeby:-p

ja też wysłałam i zobaczę co odpisze. mam nadzieję, że to nie oszustwo i każda dostanie inna wróżbę:-D no chyba, że wszystkim nam jest pisane szczęście po 24 stycznia:-D

a nie balas sie nigdy takich wrozb?? no wiesz ze np jakies glupoty wyjda i sie pozniej bedziemy martwic niepotrzebnie??:eek:
scarlet- dobre:):-D

e ja tam lubię takie rzeczy- ha ha nawet kiedys bylam u wrozki a i nawet karty tarota sobie kupiłam...ale na nie trzeba mieć mnóstwo czasu:)
Najlepsze w tym jest to ze po tym jak to dostałam mój gin ustalił ten termin 24 na przyjazd do szpitala:) hi hi

Ale jaja Mila :O Szoking!! Ja to nie lubię takiego wróżbitowania, bo się boję złych informacji..
Buziaku będę czekać, co Ci napiszą, to wtedy zobaczę czy próbować :p

Ps. Chyba wyczerpałam limit zakupów na allegro, bo nic mi nie działa :/ Klikam "kup teraz" i się kręci.. Nie wiem teraz czy odświeżać stronę, żeby mi ponownie nie kupiło aaaaaaaaaaaa zwariuje :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja Mila :O Szoking!! Ja to nie lubię takiego wróżbitowania, bo się boję złych informacji..
Buziaku będę czekać, co Ci napiszą, to wtedy zobaczę czy próbować :p

tos se znalazla krolika doswiadczalnego:):-D:szok:
milu no niesamowite i oby tylko bylo tak jak scarletka napisala ze z=same pozytywy beda boja tez sie boje wrozb:)

Do góry